Allah razı olsun çok sağolun inşallah Rabbim bu sefer başka hissediyorum umarım yanılmam.Çok sevindim canım rabbim size bağışlasın inşallah bizlere de nasip etsin ❤
Hayırlı olsun :) umarım sağlıkla devam eder.Ağustosun ilk pozitif testi benden o zaman kızlar gözlerime inanamıyorum
Rabbim sabrını verdi bak herşey çok güzel olacak inşallah bende bir kayıp yaşadım inşallah bize de umut olursunAllah razı olsun çok sağolun inşallah Rabbim bu sefer başka hissediyorum umarım yanılmam.
İnşallah . Sabah bulantılarım çoğalmıştı gün arasında da midem kalkıyordu ara ara ve en önemlisi göğüslerim dokununca yanıyodu acıyordu çokHayırlı olsun :) umarım sağlıkla devam eder.
Belirtilerin varmıydı belki bizede yardımcı olur
İnşallah hepinizden Allah razı olsun bu forumda yakınlarımdan görmediğim desteği gördüm. Dayanamadım ablama söyledim hiç tepki vermedi daha önce düşük yaptığım için beni ümitlendirmek istemez gibi bişey demedi modumu düşürdüRabbim sabrını verdi bak herşey çok güzel olacak inşallah bende bir kayıp yaşadım inşallah bize de umut olursun
Modunu düşürme sakın strese gırme.çoçuguda etkılersin. Güzel düşün güzel olsun.İnşallah hepinizden Allah razı olsun bu forumda yakınlarımdan görmediğim desteği gördüm. Dayanamadım ablama söyledim hiç tepki vermedi daha önce düşük yaptığım için beni ümitlendirmek istemez gibi bişey demedi modumu düşürdü
Öyle yapıyorum aklıma negatif bir düşünce geldiğinde hemen salavat getirip Allah a sığınıyorum. İyi düşünelim iyi olsun hiç kimsenin tadımı kaçırmasına izin vermiycemModunu düşürme sakın strese gırme.çoçuguda etkılersin. Güzel düşün güzel olsun.
İşte yakınlarımızda bizim üzüntülerimizden artık tepkisiz hale geldiler her ay aynı ümitsizliği yaşadığımızı görüyorlar sonuçta ana artık güzel hissetme zamanıİnşallah hepinizden Allah razı olsun bu forumda yakınlarımdan görmediğim desteği gördüm. Dayanamadım ablama söyledim hiç tepki vermedi daha önce düşük yaptığım için beni ümitlendirmek istemez gibi bişey demedi modumu düşürdü
İnşallah sağlıklı hayırlısını versin rabbimHadi bakalım başladık hamılelık haberlerıne :) inşallah bizde devam ederiz böyle çift çizgilerle
Gözünaydin canim cok sevindim senin adinaAğustosun ilk pozitif testi benden o zaman kızlar gözlerime inanamıyorum
Aminn inşallah boll çift çizgili bir ay olsun Ağustos hepimize uğurlu gelsin...G
Gözünaydin canim cok sevindim senin adinasaglıkla kucaģina almayi nasip eylesin ALLAH im meleğin de bizlere uğur getirsin insallahh da patir patir hamileyim diye yazsin herkes
Ne güZel bir haberAğustosun ilk pozitif testi benden o zaman kızlar gözlerime inanamıyorum
Hayırlı olsun canım. Benimde 1 düşüğüm 1 kimyasal gebeliğim var. Bata 4 gün kaldı. Darısı bana, tüm isteyenlere olsun.Aminn inşallah boll çift çizgili bir ay olsun Ağustos hepimize uğurlu gelsin...
Kuzum gözün aydın Allah sag saglim saglıklı sıhhatli özürsüz kusursuz eli ayagı düzgün eline almak nasip etsin inş cnm cok sevindim ve bata 3 gün varken ögrenmişsin bayada belirgin cizgiAminn inşallah boll çift çizgili bir ay olsun Ağustos hepimize uğurlu gelsin...
Evet ama böyle yapmaları kötü hissettiriyor bana. İnşallah herkes mutlu olsunİşte yakınlarımızda bizim üzüntülerimizden artık tepkisiz hale geldiler her ay aynı ümitsizliği yaşadığımızı görüyorlar sonuçta ana artık güzel hissetme zamanıhadi bakalım inşallah peşinden geliriz gerçi daha bat a çok var
Amin çok sağolunNe güZel bir haberçok çok sevindim grubumuz bir bebek haberi gördü, Allah tamamına erdirsin hayırla kucağına al
Darısı grubun diğer hamiş adaylarına, bizlere ☺
Ne güzel dua AMİN evet koyu çıktı adet günün geçsin kan vericemKuzum gözün aydın Allah sag saglim saglıklı sıhhatli özürsüz kusursuz eli ayagı düzgün eline almak nasip etsin inş cnm cok sevindim ve bata 3 gün varken ögrenmişsin bayada belirgin cizgi
Hayırlı olsun canım bu kez sağlıcakla buyur inşallah bebegin . Darısı tez zamanda bizlere de olsun inşallahNe güzel dua AMİN evet koyu çıktı adet günün geçsin kan vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?