Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim sabrını verdi bak herşey çok güzel olacak inşallah bende bir kayıp yaşadım inşallah bize de umut olursun
İnşallah hepinizden Allah razı olsun bu forumda yakınlarımdan görmediğim desteği gördüm. Dayanamadım ablama söyledim hiç tepki vermedi daha önce düşük yaptığım için beni ümitlendirmek istemez gibi bişey demedi modumu düşürdü

Modunu düşürme sakın strese gırme.çoçuguda etkılersin. Güzel düşün güzel olsun.

Modunu düşürme sakın strese gırme.çoçuguda etkılersin. Güzel düşün güzel olsun.
Öyle yapıyorum aklıma negatif bir düşünce geldiğinde hemen salavat getirip Allah a sığınıyorum. İyi düşünelim iyi olsun hiç kimsenin tadımı kaçırmasına izin vermiycem

İşte yakınlarımızda bizim üzüntülerimizden artık tepkisiz hale geldiler her ay aynı ümitsizliği yaşadığımızı görüyorlar sonuçta ana artık güzel hissetme zamanı hadi bakalım inşallah peşinden geliriz gerçi daha bat a çok var

Aminn inşallah boll çift çizgili bir ay olsun Ağustos hepimize uğurlu gelsin...
Kuzum gözün aydın Allah sag saglim saglıklı sıhhatli özürsüz kusursuz eli ayagı düzgün eline almak nasip etsin inş cnm cok sevindim ve bata 3 gün varken ögrenmişsin bayada belirgin cizgi

Evet ama böyle yapmaları kötü hissettiriyor bana. İnşallah herkes mutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…