Canim yaptim test.. negatif demekki ovu testide yaniliyormus.. gerci ben bikere daha böyle yapmıştım adete 4 gün kala ovu testi yapmistim koyu cikmisti adet olmustum..Yapıp mutlaka yaz olur mu? ben daha silik dediğimiz günden beri hiç yapmadım.. seni bekliyorum :)))
evet hep pembelesti ne kadar az damlatsamda içi komple pembe oluyodu ama t 27den itibaren yapar yapmaz belirdiTestlerin cok dagilmiş canim 29 gun ogleden sonra koyu gibi
Teşekkür ederim kuzumLiv deki Basak hoca
Baskent hastanesinde çağrı hoca olabilir canım
Slm kizlar simdi doktordan ciktim. Bugun reglinin 3.günu kistim kaybolmus.hormon tahlili tekrarlandi
Tsh =1.1
Fsh =4.60
E2 =67
Lh =3.94
Prolaktin =5.83 cikti gonalf 900 verdi bugün ignelere baslicam. Aslinda klomen vericekti ama istemedim bana pek fayda etmiyor. Bu arafa benim yumurtalarimin catlamama sıkıntısı var.ovitrellenin muadilini istedim piyasada yok dedi. Ama birgün sonra kontrol edilip catlamadiysa 1doz daha vurulabiliyormus. Doktor aslinda tüp bebegi düsün dedi ama gücüm yetmez son kez gonal f denicem. Bu arada gonal f le birlikte vita pure info diye bir vitamin de aldirdi .gonalf +ovitrelle+vita pure info toplam 1075tl tuttu.
Cikar canimArkadaşlar kanda gebelik testi adete 4 gün kala çıkar mı
Çıkar benim çıkmıştıArkadaşlar kanda gebelik testi adete 4 gün kala çıkar mı
Teşekkür ederim canım test yaptıracağım ama benim zaten hiç belirtim yok bu ay gelmeyeceğine eminimCikar canim
Ben adete 4 gun kala gebelik testinde silik cizgi gordum
al bende de o kadar . ne hastalık için ne de hamilelik için belirtim var. kaldım ortadaTeşekkür ederim canım test yaptıracağım ama benim zaten hiç belirtim yok bu ay gelmeyeceğine eminim
ama ne bileyim insanın bir göğsü şişer,acır en azından :)Bazen hiç belirti olmayabiliyor kızlar...
Geçen ay hamilelik istemeden oldu yani korunmayı bıraktım öyle oldu işte yumurtlama günü falan bilmiyordum ama vücudumdaki değişiklikleri hissediyorum bana bişey oldu diyordum eşimeal bende de o kadar . ne hastalık için ne de hamilelik için belirtim var. kaldım ortada
Proklatin süt hormonu salgılıyor diye biliyorum oda gebeliğe Engel alabilyomuş diye okumuştum doğruysa yani normal degere olması gerekirmişdoktorlardan bir şey öğrenene kadar canım çıkıyor.Hiç açıklama yapmıyorlar.geçenlerde bir test yapmıştı sadece prolaktin biraz yüksek bide d vitamini düşük dedi.
şimdi sende prolaktin görünce aklıma geldi baktım değerime 27.02
yani ne demek oluyor? aranızda yorumlayacak olan var mı acaba ?yüksek çıkması ?düşük çıkması vs? ne gibi sonuçlara sebep oluyor..vs vs..
Benim beklenen adet günü öncesi hem gögğslerşm siser dolgunlasor acır kızıma hamileyken de oldu ya diyorum kimsenin ki acımıyor bu adet belirtisi ben yine adet olacam kesin derken hamiş misimama ne bileyim insanın bir göğsü şişer,acır en azından :)
yani kelimenin tam anlamıyla tık yok.
gerçi annemde çok ilginç bir şekilde kendinin de hiçbir belirtisi olmadığını hatta aksine kendini daha iyi hissettiğini söyledi :)
normalde 5.18 - 26.53 değerleri arasında olması gerekiyormuş sanırım.Benimki biraz fazla. Bir etkisi var mıdır yok mudur sormam lazım.Proklatin süt hormonu salgılıyor diye biliyorum oda gebeliğe Engel alabilyomuş diye okumuştum doğruysa yani normal degere olması gerekirmiş
Süt hormonu( prolaktin) amcamın kızı da da yuksekti olmadı bebis i tedavi gördü ilaç kullandı hemen hamile kaldı 3çocugu var simdinormalde 5.18 - 26.53 değerleri arasında olması gerekiyormuş sanırım.Benimki biraz fazla. Bir etkisi var mıdır yok mudur sormam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?