- 26 Temmuz 2019
- 410
- 420
- 18
- 36
Aynen hayırlısı olsun :)Benim adet dönemi öncesi hem gögğslerşm siser dolgunlasor acır kızıma hamileyken de oldu ya diyorum kimsenin ki acımıyor bu adet belirtisi ben yine adet olacam kesin derken hamiş misim
O zamanlarda hiç bir belirtin yoktu hamile kaldımlar biraz modaydı ha Bi de adetten farklı neler hissediyorum belirti olaraklar ahahahha
Benimde adet belirtisydi tamemen ve adet günü yaklasınca da sadece Kasık ve bela ağrım artmıstı o da çok kendimi yordugumdandı bence...
Bu sefer nasıl diye sorarsanız yine aynı gögste acıma hissi var işte dolgunluk... Adet 10agustps yaklaşınca bakalım neler değişecek bu pazar veya önümüzdeki hafta bugun yani salı erken gebelik testi yapayım diyorumbakalım hayırlısı olsun sağlıklısı olsun
İnşallah hayırlısıyla canım amin.. Hepimizin hayırlı haberlerini duyalım inşaallahAynen hayırlısı olsun :)
Hayırlı haberlerini duyarız inşallah
yok yapmadim suanlik oyle bi istegim yok nedense :)anka3334 sen test yaptın mı?
canim bende 2 hafta falan once gittim 19 benim prolaktinim 3 ayri doktor bana eve git dene bi sey olmaz daha 3 aydan bi sey olmaz dedi ama ben guvenemedim biri aile hekimi bir dahiliyeci biri kadin dogumcu aslinda butun degerlerim referans araligindaydi ama en son endokrine gittim icim rahat etmedi diye tsh icin gittim aslinda ama 19a sinir dedi doktor ilac kullaniyorum simdi ama soyle bi seyde var ben son 5 aydir cok kotu seyler yasadim hergun agliyordum nerdeyse prolaktin biraz strese bagli.cok kolay yukselip dusen bi hormon bu etkilemis olabilir bence sende ilac al bazen bi ayda dusuyor doktor direk gebelige bu engel denemez ama kontrol altinda tutmak lazim dedi bana.doktorlardan bir şey öğrenene kadar canım çıkıyor.Hiç açıklama yapmıyorlar.geçenlerde bir test yapmıştı sadece prolaktin biraz yüksek bide d vitamini düşük dedi.
şimdi sende prolaktin görünce aklıma geldi baktım değerime 27.02
yani ne demek oluyor? aranızda yorumlayacak olan var mı acaba ?yüksek çıkması ?düşük çıkması vs? ne gibi sonuçlara sebep oluyor..vs vs..
canim bende 2 hafta falan once gittim 19 benim prolaktinim 3 ayri doktor bana eve git dene bi sey olmaz daha 3 aydan bi sey olmaz dedi ama ben guvenemedim biri aile hekimi bir dahiliyeci biri kadin dogumcu aslinda butun degerlerim referans araligindaydi ama en son endokrine gittim icim rahat etmedi diye tsh icin gittim aslinda ama 19a sinir dedi doktor ilac kullaniyorum simdi ama soyle bi seyde var ben son 5 aydir cok kotu seyler yasadim hergun agliyordum nerdeyse prolaktin biraz strese bagli.cok kolay yukselip dusen bi hormon bu etkilemis olabilir bence sende ilac al bazen bi ayda dusuyor doktor direk gebelige bu engel denemez ama kontrol altinda tutmak lazim dedi bana.
Peki gögüsünü sıktıgında süt geliomudu biliyomusun cnmSüt hormonu( prolaktin) amcamın kızı da da yuksekti olmadı bebis i tedavi gördü ilaç kullandı hemen hamile kaldı 3çocugu var simdi
doktor banada sormustu sut geliyor mu deyince yok deyince tama temisti bana yani sur gelmesi biraz daha riskli bi durum hormonlar icinPeki gögüsünü sıktıgında süt geliomudu biliyomusun cnm
Hiç hatırlamıyorum onu imanki canımPeki gögüsünü sıktıgında süt geliomudu biliyomusun cnm
Bende öyle bi sıkıntı var acaba baktırsammıki diyorum hormonlarımaHiç hatırlamıyorum onu imanki canım
Ahaha ciddi mi ya regl 2gün kalmıs..yok yapmadim suanlik oyle bi istegim yok nedense :)
1-2 damla geliyor benim baktırayım barıdoktor banada sormustu sut geliyor mu deyince yok deyince tama temisti bana yani sur gelmesi biraz daha riskli bi durum hormonlar icin
11 ağustosHadi bakalim kizlar temmuz gecti yeni umutlar icin yeni yumurtlamalar gelsin. stresimizin az umudumuzun cok oldugu diger ayi beraber bekleyelim
batları değil bebişleri öğreneceğimiz tarihler diyelim :)
@Vaveyylla = O artık hamile❤
@haozlem =25 Temmuz ♡
@yarinicin = 30 Temmuz♡
@Gulll098 =31 Temmuz ♡
Hayali10 =31 temmuz♡
@Lepistesb =31 Temmuz♡
@gzlgln = 1Agustos ♡
@Monephe =1 Agustos♡
Umutumut82 =1 Agustos♡
bombshells =1Agustos ♡
@Sadece02matilda =2 Agustos♡
@Vbsb = 2 Agustos♡
@hahemsire =2 Agustos ♡
@Aventurine3 =3 Agustos ♡
@busra_18 = 3 Agustos ♡
@Sinemce01 = 3 Agustos ♡
anka3334 =5 Agustos
ferhunde001 =5 Agustos♡
@guluseven =5 Agustos♡
@dlkkydlntpl =5 Agustos♡
@markopari = 5 Agustos♡
@wox_90 =5 Agustos♡
@asihan =6 Agustos♡
@jelibaloncuk = 7 Agustos♡
@agacsizkoalaa =7 Agustos ♡
@Mervenur11 =8 Agustos♡
@Cankusunannesi = 8 Agustos ♡
Edifar = 10 Agustos♡
@Aslihanugur =10 Agustos♡
@Damla1989 =10 Agustos♡
@LadyMorganas =11 Agustos ♡
@35yagmur35 = 13 Agustos♡
@Mihramihra =14 Agustos♡
@Deryakadir =15 Agustos♡
@normik =15 Agustos♡
@Havva Aras =15 Agustos♡
@Serimeri =16 Agustos ♡
@Nurov =16 Agustos ♡
@Mavisdeeya = 16 Agustos ♡
@Lovely118 =18 Agustos ♡
@Fatma KTL =20 Agustos♡
@bi prenses annesi =20 Agustos♡
@Nigar93 =20 Agustos ♡
@Greeneliton = 21 Agustos ♡
@srplmtmtk = 21 Agustos ♡
@nureto = 22 Agustos ♡
@akrep2910 =22 Agustos ♡
@Bdc =22 Agustos ♡
@Nuro37 =25 Agustos ♡
@hayal alemi = 27 Agustos ♡
doktorlardan bir şey öğrenene kadar canım çıkıyor.Hiç açıklama yapmıyorlar.geçenlerde bir test yapmıştı sadece prolaktin biraz yüksek bide d vitamini düşük dedi.
şimdi sende prolaktin görünce aklıma geldi baktım değerime 27.02
yani ne demek oluyor? aranızda yorumlayacak olan var mı acaba ?yüksek çıkması ?düşük çıkması vs? ne gibi sonuçlara sebep oluyor..vs vs..
normalde 5.18 - 26.53 değerleri arasında olması gerekiyormuş sanırım.Benimki biraz fazla. Bir etkisi var mıdır yok mudur sormam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?