- 26 Temmuz 2019
- 410
- 420
- 18
- 36
Okuduğum kadarıyla süt gelmesi veya sıvı gelmesi önemli. Bence baktırmalısın.1-2 damla geliyor benim baktırayım barı
aynen tam sınır neredeyse.o yüzden bir kaç gün içinde gideceğim sorularımı şimdiden hazırlamam lazımCanim benim tahlil sonuclarinda prolaktinin referans araligi 4 ile 29 arasi. Seninki 27 sınırı aşmamis ama sınırda bence doktoruna danis.prolaktin süt hormonu ve yüksekligi gebelik önlüyor.
Benimde tam 3 gün var.Durumlar nasıl hanımlar? Bata 3 gün kaldı. Dün gece hem bel ağrım hem alt karın bölgemde belli belirsiz bi ağrım oldu. Göğüslerimde hiç bişey yoktu bu güne kadar. Bugün dokununca hafif acımaya başladığını hissettim. Psikolojiktir belkide diyorum kendime.
Bu hormon tahlilleri saglık ocagında da yapıyorlarmı bilgisi olan varmıOkuduğum kadarıyla süt gelmesi veya sıvı gelmesi önemli. Bence baktırmalısın.
Belki bir ilaç vs verir.
aynen tam sınır neredeyse.o yüzden bir kaç gün içinde gideceğim sorularımı şimdiden hazırlamam lazım
ben saglik ocagibda yaptiriyorum canim bakiyorlarBu hormon tahlilleri saglık ocagında da yapıyorlarmı bilgisi olan varmı
yo yoo benim 5 agustos 2 gun sonra esimin dogum gunu ama elimiz bos bu ayda ben her zamanki gibiyimAhaha ciddi mi ya regl 2gün kalmıs..Ne güzel tam öğrenmelik zaman
oo gecmis bile seninki test yaptin miBeklemedeyiz bat 29 Temmuz
yeni batini sole degistiriyim canimBu arada adet oldum
Bende ağrılı bi adet mi geliyo acaba diye korkuyorum. Her ay beklemekten yoruldum artık.Benimde tam 3 gün var.
ve 0 belirti
ya benmde hic belirtim yokk. goguslerimi yokladm. kasiklarimi yokladim ama tik yok. delirciiiiimmmmyo yoo benim 5 agustos 2 gun sonra esimin dogum gunu ama elimiz bos bu ayda ben her zamanki gibiyim
Yok canım ben henüz değerlendirme aşamasındayım bat 15 Ağustosgnydn bir gelişme var mı
elde var sıfır benimde:)Yok canım ben henüz değerlendirme aşamasındayım bat 15 Ağustossen de ne var ne yok
Değişen bişey olucanı sanmıyorum ama yaz bakalım cnm 26 agustos herhalde bu ayı kesinlikle boş geçiricemyeni batini sole degistiriyim canim
Aaa aklımda yanlıs kalmısyo yoo benim 5 agustos 2 gun sonra esimin dogum gunu ama elimiz bos bu ayda ben her zamanki gibiyim
aynen hemn gecer 5 gun adet gelmesin yeterAaa aklımda yanlıs kalmısolsun çok şükür yne az kalmıs
Aynen adet geçince mi test yapacaksınaynen hemn gecer 5 gun adet gelmesin yeter
Belirtiler insanin kafasını bulandırıyor bence adet donemi ile hamilelik belirtileri tipatip benziyor hatta iltihap kist bilmem ne bunlar da kafa bulandırıyor. En güzeli adetin gecmesini beklemek test yapmak bu yani :) bir de sık sık iliski insan dusununce yumurtalar hormonlar da karışıp gidiyor bu ay ben güya yumurtladim herşey mevcuttu adet zamanim geldi mide bulantısı mide ağrısı hak getire acile gittik hiic birsey yok. adetim 15 gun geçti kafayi yedim ahanda bugün geldi beklenmeyipte gelen gicik adet..ya benmde hic belirtim yokk. goguslerimi yokladm. kasiklarimi yokladim ama tik yok. delirciiiiimmmmbelirtisizlikte belirti olablir mi acaba ☺
Bu ay bu olay çok fazla var. Çok ilginç :)2 ağus. bat ı beklerken,ne adet olacağıma dahir bi belirti var,ne de hamilelik.. şaştım kaldım artık..
E et ya her yerde aynı seyi okuyorum... Belirsizlikler belirtidir belki deBu ay bu olay çok fazla var. Çok ilginç :)
Ağustos ayı belirtisizlik ayı gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?