Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1-2 damla geliyor benim baktırayım barı
Okuduğum kadarıyla süt gelmesi veya sıvı gelmesi önemli. Bence baktırmalısın.
Belki bir ilaç vs verir.
Canim benim tahlil sonuclarinda prolaktinin referans araligi 4 ile 29 arasi. Seninki 27 sınırı aşmamis ama sınırda bence doktoruna danis.prolaktin süt hormonu ve yüksekligi gebelik önlüyor.
aynen tam sınır neredeyse.o yüzden bir kaç gün içinde gideceğim sorularımı şimdiden hazırlamam lazım

Benimde tam 3 gün var.
ve 0 belirti

Bu hormon tahlilleri saglık ocagında da yapıyorlarmı bilgisi olan varmı

ya benmde hic belirtim yokk. goguslerimi yokladm. kasiklarimi yokladim ama tik yok. delirciiiiimmmm belirtisizlikte belirti olablir mi acaba
Belirtiler insanin kafasını bulandırıyor bence adet donemi ile hamilelik belirtileri tipatip benziyor hatta iltihap kist bilmem ne bunlar da kafa bulandırıyor. En güzeli adetin gecmesini beklemek test yapmak bu yani :) bir de sık sık iliski insan dusununce yumurtalar hormonlar da karışıp gidiyor bu ay ben güya yumurtladim herşey mevcuttu adet zamanim geldi mide bulantısı mide ağrısı hak getire acile gittik hiic birsey yok. adetim 15 gun geçti kafayi yedim ahanda bugün geldi beklenmeyipte gelen gicik adet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…