Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
11 agustos

Benimde 28 Ağustos

Kizlar aranizda gonalf kullanan varmi

Ayniyiz:) benimde 3. Denemem
Ama gecen ay yumurtam catlamamis 2 sayilir fakat bu ay catladigi gune kdr iliski olmadigi icin umudum dusuk catladigi gun ve sonraki gun oldu
Tamam normalde öyle olması lazım zayen canım

Yumurta catladigi gunden beri 3-4 gundur kasik
Tamam normalde öyle olması lazım zayen canım

Oncedende olsun diyenleri okuyunca kacirdim mi acaba dedm ama doktorun dedigi gun bgnu kacirmayin ve yarini dedi bizde iki gun iliski yasadik hayirlisi bakalim. Senin kaciydi benim 25 iydi catlama gunu bu ayin

Benimde aynı canım.. 24pik 25silikleşti

kizlar bizde hamislerle röportaj yapalimmi ben instagramdan bir gebenin gunlugunu takip ediyordum ama 8 aylik bi oglu var simdi yine hamile eskisi kadar sık paylasim yapmiyor ama röportajlarino pskolojik acidan cok faydali buluyordum gerci bizim daha bi tane gebemiz var ama devami gelecektir bence moral olur hepimizede.
bide kimse ovulasyon doneminde falan degilmi hic test paylasmi yok buralarda sessiz sessiz kendi basiniza yumurtlamayin bizlede paylasin

Bende takip ediyorum o sayfayı hatta bugün ondan test almak için mesaj attım ama malesef elinde kalmamış bende n11 den aldım artık nasip değilmiş ondan almayı çok istiyodum.

Bende takip ediyorum o sayfayı hatta bugün ondan test almak için mesaj attım ama malesef elinde kalmamış bende n11 den aldım artık nasip değilmiş ondan almayı çok istiyodum.
bende simdiye kadar 2 defa gonderdim testlerimi sonra zaten mantigini ogrenince gondermedim hic ama takip ediyorum hala yumurtlama gunu ve devamindaki 3 gunun cok onemli oldugunu soyluyor genelde yumurtlama 2 gunse 2 gun devam edin diyor ben baska bi sayfadan almistim testi ona gonderdim bosver bugunu yarin degerlendir dedi siliklesimcede birak dedi yanlis yonlendirdi beni. ama ebru hanimin sayfasi daha guvenilir. saglik alaninda da oldugu icin her konuda daha ozenli yonlendirmeler yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…