Senle tamamen aynı durumdayız. Biz de 5. aydayız ve ben de bu sabah normal gebelik testi yapıp negatifi gördüm. Sen döngünün kaçıncı günündesin? Ben yumurtlamadan sonraki 11. gündeyim (26. gün) ama umudumu tam kaybetmedim. Dün çok geç pozitif test gören insanların videosunu izledim. Gerçekten de kırmızı kart görmeden üzülmemek lazım :)sabah erken gebelik testi yaptim negatif
neden boyle oluyor anlamiyrm.5.denememizdi bu ay.
benm döngum 27 gun suruyor.yumurtlamadn snra 11. gun bgun ..ama umudum kalmadi benmSenle tamamen aynı durumdayız. Biz de 5. aydayız ve ben de bu sabah normal gebelik testi yapıp negatifi gördüm. Sen döngünün kaçıncı günündesin? Ben yumurtlamadan sonraki 11. gündeyim (26. gün) ama umudumu tam kaybetmedim. Dün çok geç pozitif test gören insanların videosunu izledim. Gerçekten de kırmızı kart görmeden üzülmemek lazım :)
2.5 yıldır deniyoruz. İki kez aşılama tedavisi olduk. 1 düşük yaptım, aşılamayla olan bebeğimi kaybettim. Sonra kendi kendine gebelik oluştu ilk kez. Tedavi filan olmadan. Kimyasal gebelik çıktı o da. Tüp bebek için eylülü bekliyoruz. Umutsuz olmak için erken davranma. 5. Ay emin ol ki çok uzun bi süre değil. İnşallah rabbim yakın zamanda verir bebeğini.sabah erken gebelik testi yaptim negatif
neden boyle oluyor anlamiyrm.5.denememizdi bu ay.
İlk idrarla mı yaptın 2gün sonra yne ilk idrarla yapbenm döngum 27 gun suruyor.yumurtlamadn snra 11. gun bgun ..ama umudum kalmadi benm
haklisn. benm yasadigim sikintili donem seninkinin yaninda hicbisey . ama elimde degil uuzldm..saol canm. insalah sende en kisa zamanda kavusursn bebegine2.5 yıldır deniyoruz. İki kez aşılama tedavisi olduk. 1 düşük yaptım, aşılamayla olan bebeğimi kaybettim. Sonra kendi kendine gebelik oluştu ilk kez. Tedavi filan olmadan. Kimyasal gebelik çıktı o da. Tüp bebek için eylülü bekliyoruz. Umutsuz olmak için erken davranma. 5. Ay emin ol ki çok uzun bi süre değil. İnşallah rabbim yakın zamanda verir bebeğini.
ewet ilk idrarla yaptm sabah erken .umutluydm yaparken. ama hüsran malesf .kismet degilmis yine.İlk idrarla mı yaptın 2gün sonra yne ilk idrarla yap
Sen beni dinle 2gün sonra yine yap. 11.gün diyorsun zaten en erken 12 gün çıkıyor silikte olsa... Beni dinle sen.. Bat ne zaman bu arada?ewet ilk idrarla yaptm sabah erken .umutluydm yaparken. ama hüsran malesf .kismet degilmis yine.
Üzülüyo insan biliyorum, anlıyorum seni. Ama umutsuz olma üzülme inşallah olur.haklisn. benm yasadigim sikintili donem seninkinin yaninda hicbisey . ama elimde degil uuzldm..saol canm. insalah sende en kisa zamanda kavusursn bebegine
yine hayal kirikligina ugramak icin yaparm heralde 2 gn snra yine .5 agustosSen beni dinle 2gün sonra yine yap. 11.gün diyorsun zaten en erken 12 gün çıkıyor silikte olsa... Beni dinle sen.. Bat ne zaman bu arada?
Tamam o zaman yap. Sen elinden geleni yap gerisi Allaha kalmısyine hayal kirikligina ugramak icin yaparm heralde 2 gn snra yine .5 agustos
5 Ağustos ise erken henüz bence üç dört gün sonra bi daha yapyine hayal kirikligina ugramak icin yaparm heralde 2 gn snra yine .5 agustos
Tamam o zaman yap. Sen elinden geleni yap gerisi Allaha kalmıs
Evet canım yasadım hatta wc gdip silip silip geliyordum cidden adet mi oldum diye çok korkuyordumBir şey sormak istiyorum sonuçta deneyimlisin diye :)
hamileliğinin ilk haftalarında ,ilk öğrendiğinde ya da hastalığının gecikemeye başladığı ilk zamanda gerçekten tamamen adet ağrısı yaşadın mı?
insalah5 Ağustos ise erken henüz bence üç dört gün sonra bi daha yap
haklisn canm. hayirliisi olsn hakkimzdaTamam o zaman yap. Sen elinden geleni yap gerisi Allaha kalmıs
Teşekkür ederim :) inşallah güzel haberi veririmRica ederim. Umarım hamilesindir gerek kalmaz hiç bi işleme.
Hııomm anladım amin canımm inşallajAdet olmuyorsun kan testi yapınca hamileymiş gibi yüksek çıkıyor bir iki gün sonra testi tekrarlayınca bakıyorsun düşmeye başlamış sonra da adet görüyorsun zaten kimyasal gebelik bu test yapmasam hiç adetin geç olduğu zaman hiç bilmiyorsun bile mevsimsel ya da başka sebeplerden geç adet oldun sanıyorsun böyle bir şey işteAllah kimseye yaşatmasın sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah
benm döngum 27 gun suruyor.yumurtlamadn snra 11. gun bgun ..ama umudum kalmadi benm
Kuzum bugun pik olmuş daha yeniKizlar günaydinn benim kafam iyice karisti artik baksaniza bugünde böyle koyu cikti.. Bundan önceki 3 taneside resimleri atmistim ilk yaptigimda böyle koyuydu.. 3 gündür böyle cikiyo sizce normalmi? Ne anlama geliyo buEki Görüntüle 2294774
anı benim gibi.. Bende belirti yok diye diye dolaşıyordum test yaptım çıktı ama şimdi bu adet sancısı beni korkutuyor.:)Evet canım yasadım hatta wc gdip silip silip geliyordum cidden adet mi oldum diye çok korkuyordumsonrasında 5. 6. Hafta gbi geçti o agrılar ve mide bulantılarım baslamıstı
Senin bu yasadıkların gayet normal.. Ve ben hiç bi belirti olmadan öğrendim gebeliği öğrendikten sonra basladı adet gbi agrılarinna normal. Korkulacak bir sey yok Allahın ıznıyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?