Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sabah erken gebelik testi yaptim negatif
neden boyle oluyor anlamiyrm.5.denememizdi bu ay.
Senle tamamen aynı durumdayız. Biz de 5. aydayız ve ben de bu sabah normal gebelik testi yapıp negatifi gördüm. Sen döngünün kaçıncı günündesin? Ben yumurtlamadan sonraki 11. gündeyim (26. gün) ama umudumu tam kaybetmedim. Dün çok geç pozitif test gören insanların videosunu izledim. Gerçekten de kırmızı kart görmeden üzülmemek lazım :)

benm döngum 27 gun suruyor.yumurtlamadn snra 11. gun bgun ..ama umudum kalmadi benm

sabah erken gebelik testi yaptim negatif
neden boyle oluyor anlamiyrm.5.denememizdi bu ay.
2.5 yıldır deniyoruz. İki kez aşılama tedavisi olduk. 1 düşük yaptım, aşılamayla olan bebeğimi kaybettim. Sonra kendi kendine gebelik oluştu ilk kez. Tedavi filan olmadan. Kimyasal gebelik çıktı o da. Tüp bebek için eylülü bekliyoruz. Umutsuz olmak için erken davranma. 5. Ay emin ol ki çok uzun bi süre değil. İnşallah rabbim yakın zamanda verir bebeğini.

haklisn. benm yasadigim sikintili donem seninkinin yaninda hicbisey . ama elimde degil uuzldm..saol canm. insalah sende en kisa zamanda kavusursn bebegine

ewet ilk idrarla yaptm sabah erken .umutluydm yaparken. ama hüsran malesf .kismet degilmis yine.
Sen beni dinle 2gün sonra yine yap. 11.gün diyorsun zaten en erken 12 gün çıkıyor silikte olsa... Beni dinle sen.. Bat ne zaman bu arada?

Bugun 2 agustos benim bat gunum henuz olmadim akintim acik sari ama bence aksama olcam gidip testte yapmadm. Karnim sis. Kac gundur baya dusunuyorum. Ilk gebigmdeki gogus hassasiyeti fakliydi. Szlama gibi degildim bi hassasiyet vardi. Regl olcagim zamanki sislik gerilme gibi degil. Bugun olursam bat 30 agustos artik

Tamam o zaman yap. Sen elinden geleni yap gerisi Allaha kalmıs

Bir şey sormak istiyorum sonuçta deneyimlisin diye :)
hamileliğinin ilk haftalarında ,ilk öğrendiğinde ya da hastalığının gecikemeye başladığı ilk zamanda gerçekten tamamen adet ağrısı yaşadın mı?

Evet canım yasadım hatta wc gdip silip silip geliyordum cidden adet mi oldum diye çok korkuyordum sonrasında 5. 6. Hafta gbi geçti o agrılar ve mide bulantılarım baslamıstı
Senin bu yasadıkların gayet normal.. Ve ben hiç bi belirti olmadan öğrendim gebeliği öğrendikten sonra basladı adet gbi agrılar inna normal. Korkulacak bir sey yok Allahın ıznıyle

Hııomm anladım amin canımm inşallaj

benm döngum 27 gun suruyor.yumurtlamadn snra 11. gun bgun ..ama umudum kalmadi benm

Şöyle bir site keşfettim:

Bu gebe kalmış kadınların verdiği cevaplara göre çıkarılmış bir istatistikmiş. 11. günde test yapanların gebelerin %20'si negatif sonuç almış. Evet ihtimal çok yüksek değil ama zaten genel gebe kalma ihtimali de ay başına %20-25

anı benim gibi.. Bende belirti yok diye diye dolaşıyordum test yaptım çıktı ama şimdi bu adet sancısı beni korkutuyor.:)
benimde her wc ye gittiğimde bir korku var içimde :)
bu arada benim bugün adet gecikmesinin 1-2.günü ..normalde erken olduğumu varsayarsak 3 bile olabilir.
yarın hastaneye gitsem en fazla bana ne diyebilir ? bir şey görür mü muayenede ? kafamda deli sorular :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…