anladm cnm . insalahh hepimiz sewiniriz bu ayYanlış yazmışım canım kırmızı çizgiler yazacaktım
Başka hir doktorun da fikrini alsak mı diye düşünüyorduk eşimle. Sanırım netleştirdim kafamda bir doktorun daha fikrini alsak iyi olur. Teşekkür ederim :)Eski msjlarını okumadım detaylıca. 1 yıldır hastaneye gidip geliyorum bebek işleri için. Kendimde araştırmayı okumayı severim. Gonal f kullandıysan aşılama yapılması gerekir. Aşılama yapılmadan önce rahim filmi sperm testi hormon testleri hepsinin tamamlanması gerekir.Aşılama yapılmayıp yumurta takibiyle ilişki önerileceksede eğer yine bunun için tüplerin durumu ve sperm hareketliliğine bakılır. Yumurta takibi içinde gonal f yerine klomen yada femara kullanılıyor genelde.
Canım kimyasal gebelik nasıl oluyor? Kendisi mi düşüyor yoksa bi operasyon falan mı yapılıyor?Ay hadi inşallah geçen ay kimyasal gebelik yaşadım çok heveslendim umarım hüsran olmaz
Adet olmuyorsun kan testi yapınca hamileymiş gibi yüksek çıkıyor bir iki gün sonra testi tekrarlayınca bakıyorsun düşmeye başlamış sonra da adet görüyorsun zaten kimyasal gebelik bu test yapmasam hiç adetin geç olduğu zaman hiç bilmiyorsun bile mevsimsel ya da başka sebeplerden geç adet oldun sanıyorsun böyle bir şey işteCanım kimyasal gebelik nasıl oluyor? Kendisi mi düşüyor yoksa bi operasyon falan mı yapılıyor?
Rica ederim. Umarım hamilesindir gerek kalmaz hiç bi işleme.Başka hir doktorun da fikrini alsak mı diye düşünüyorduk eşimle. Sanırım netleştirdim kafamda bir doktorun daha fikrini alsak iyi olur. Teşekkür ederim :)
evet canim erken gebelik ama cok belli bilirsiz adeti beklifem gelmezse yapicam yenidenvallahi bende bakar bakmaz gordmay insalah yarin koyulasir canm bu erken gebelik testi mi ?
Bugun öle çıkmıssa varsa yarın ilk idrarla daha koyu çıkarevet canim erken gebelik ama cok belli bilirsiz adeti beklifem gelmezse yapicam yeniden
Ama geçmiş msjlarda bi arkadas yazmıstı. Adetten 3 gun once ovu yapmıs koyu oldugu halde adet oldum demıstı. Acaba regl gunu gecıncemı ovulasyon dogru gosterıyor anlamadım.Kızlar şu konuda artık net eminim. Ovülasyon testi hamilelik gösteriyor.
Evet canım aynen öyle regl geçince ya da regl günüAma geçmiş msjlarda bi arkadas yazmıstı. Adetten 3 gun once ovu yapmıs koyu oldugu halde adet oldum demıstı. Acaba regl gunu gecıncemı ovulasyon dogru gosterıyor anlamadım.
Eskı msjlarda gormustum bu sayfada şu an hatırlayamadım kımın yazdıgını. Ovulasyon koyu olmasına ragmen adet olmuş.
Ha bri de pik koyusu olacak ya Esit ya da t daha koyu sanırım o arkadasın ki öle değildirAma geçmiş msjlarda bi arkadas yazmıstı. Adetten 3 gun once ovu yapmıs koyu oldugu halde adet oldum demıstı. Acaba regl gunu gecıncemı ovulasyon dogru gosterıyor anlamadım.
Eskı msjlarda gormustum bu sayfada şu an hatırlayamadım kımın yazdıgını. Ovulasyon koyu olmasına ragmen adet olmuş.
Yok koyuydu resmnı koymustu hatta bakıym bulursam gosterıymHa bri de pik koyusu olacak ya Esit ya da t daha koyu sanırım o arkadasın ki öle değildir
Hım. Tamam canım bul bakayım. Çünkü benim hamileliğimd e de istemişlerdi ovu varsa yapar mısın cidden koyu oluyor mu diye ve ben yapmsıtım cidden piktiYok koyuydu resmnı koymustu hatta bakıym bulursam gosterıym
İşte bu msjdı bahsettiğim.Kızlar bence gebeligi anlamak icin ovu testinede guvenmeyin.. bakin adete 5 gun varken yaptim koyu cikti 2 gün sonrada adet oldum.. hemde 3 gun eken..
Ama 5gün varken yapmış ve Erken adet olmuşİşte bu msjdı bahsettiğim.
Ovulasyon gebelik gösterıyormu göstermıyormu kafam karıştı
Gebelik göstermesi için adet günü yapılmalı bence en mantıklısı... Hcg testi yoksa....Ama 5gün varken yapmış ve Erken adet olmuş
Ozamn adet gununden öncesınde yapılırsa guvenılmez.adet gunu yda gecınce yapıcaz. Adetten önce hiç bı kesın belırtı bulamıyorum ya dha oncesınde ogrenebılyım dıyeAma 5gün varken yapmış ve Erken adet olmuş
Adetten bi iki gün önce bhcg çıkmıssa lh da çıkar ovu da pik olurOzamn adet gununden öncesınde yapılırsa guvenılmez.adet gunu yda gecınce yapıcaz. Adetten önce hiç bı kesın belırtı bulamıyorum ya dha oncesınde ogrenebılyım dıyeher gün bıraz daha yaklaşıyoruz günler geçtikçe gerildim burda sıra bana gelıyo yavaştan
8i benimde. Ozamn 6sında bı ovulasyon patlayım :) belki bı umut olur pik yaparsaAdetten bi iki gün önce bhcg çıkmıssa lh da çıkar ovu da pik olurBat ne zaman benimde 10agıstos geliyor zaman yavas yavas bakalım hayırlısı ile gelsn
Evet olabilir hatta 6sında hcg yapsana çıkar varsa bnde yapıcam 6sında8i benimde. Ozamn 6sında bı ovulasyon patlayım :) belki bı umut olur pik yaparsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?