Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başka hir doktorun da fikrini alsak mı diye düşünüyorduk eşimle. Sanırım netleştirdim kafamda bir doktorun daha fikrini alsak iyi olur. Teşekkür ederim :)

Canım kimyasal gebelik nasıl oluyor? Kendisi mi düşüyor yoksa bi operasyon falan mı yapılıyor?
Adet olmuyorsun kan testi yapınca hamileymiş gibi yüksek çıkıyor bir iki gün sonra testi tekrarlayınca bakıyorsun düşmeye başlamış sonra da adet görüyorsun zaten kimyasal gebelik bu test yapmasam hiç adetin geç olduğu zaman hiç bilmiyorsun bile mevsimsel ya da başka sebeplerden geç adet oldun sanıyorsun böyle bir şey işte Allah kimseye yaşatmasın sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah

evet canim erken gebelik ama cok belli bilirsiz adeti beklifem gelmezse yapicam yeniden
Bugun öle çıkmıssa varsa yarın ilk idrarla daha koyu çıkar her gecen gün artıyor çünkü

Kızlar şu konuda artık net eminim. Ovülasyon testi hamilelik gösteriyor.
Ama geçmiş msjlarda bi arkadas yazmıstı. Adetten 3 gun once ovu yapmıs koyu oldugu halde adet oldum demıstı. Acaba regl gunu gecıncemı ovulasyon dogru gosterıyor anlamadım.
Eskı msjlarda gormustum bu sayfada şu an hatırlayamadım kımın yazdıgını. Ovulasyon koyu olmasına ragmen adet olmuş.

Evet canım aynen öyle regl geçince ya da regl günü bazen regl e 1 2kala da koyu olabiliyor

Ha bri de pik koyusu olacak ya Esit ya da t daha koyu sanırım o arkadasın ki öle değildir

Yok koyuydu resmnı koymustu hatta bakıym bulursam gosterıym
Hım. Tamam canım bul bakayım. Çünkü benim hamileliğimd e de istemişlerdi ovu varsa yapar mısın cidden koyu oluyor mu diye ve ben yapmsıtım cidden pikti

Ama 5gün varken yapmış ve Erken adet olmuş
Gebelik göstermesi için adet günü yapılmalı bence en mantıklısı... Hcg testi yoksa....
Çünkü lh hcg bir brirne benzer hormonlar

Ama 5gün varken yapmış ve Erken adet olmuş
Ozamn adet gununden öncesınde yapılırsa guvenılmez.adet gunu yda gecınce yapıcaz. Adetten önce hiç bı kesın belırtı bulamıyorum ya dha oncesınde ogrenebılyım dıye her gün bıraz daha yaklaşıyoruz günler geçtikçe gerildim burda sıra bana gelıyo yavaştan

Adet belirtisinden farklı hiç bi belirtim yok. Gögus agrısı ara sıra kasık agrısı zaten her ay. Adete yakın olur. Umudumu kaybedıyorum yavaştan

Adetten bi iki gün önce bhcg çıkmıssa lh da çıkar ovu da pik olur Bat ne zaman benimde 10agıstos geliyor zaman yavas yavas bakalım hayırlısı ile gelsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…