Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar gunaydin bende bu sabah adet olacak misim gibi bi agrilar var surekli ya degilse de bosa heveslendiysem diye telaslaniyorum gecen ay goguslerim buyumustu ama agri yok adete bi gun kala inmislerdi bu ayda buyuduler ya inerlerse yine belki gecen ay kimyasal oldu adet gununde geldi gerci gecikmedi sadece kizlar sol kasigim cok agriyo dunden beri artti yumurtlamadan sonra hic gecmedi nerdeyse agrisi ama suan baya belirgin esim kan ver diyor ama iki gun sonra tekrar vericem bu defa napsam bilemiyorum aderi bekleyim dedim ama adet agrisida geldikce icim karariyor bu zamana kadar cok heveslemdom ama hic boyle cizgiyi gormedim bu defa adet olursam fena olurum. hadi bana akil verin lutfen

ama canim idrarda goruyorum pozitifi sadece cok silik diye korkuyorum 4 gun vardi bende simdi deger dusukse tekrar yapicam bi kac gune diye vazgecmistim kan testinden bat gecikirse gidicem diye dusunuyorum gun icinde fikrim degismezse

Hım. Tamam canım bul bakayım. Çünkü benim hamileliğimd e de istemişlerdi ovu varsa yapar mısın cidden koyu oluyor mu diye ve ben yapmsıtım cidden pikti
Benimki gibi miydi seninki de? Tedirgin oldum şu an :/

Eklentiler

• 09F1E841-1FDD-4D36-8FFE-2AC64EBBEACD.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 30
Günaydın kızlar
Ovülasyon testi ile hamileliğini anlayan arkadaşlara sormak istediğim bir sorum var. Hamilelik için ovu testini yaparken sabah ilk idrarla mı yapıyorsunuz yoksa gerçek ovu yapar gibi sıvı kısıtlaması yapıp öğlen mi yapıyorsunuz?

Bn direk ovu yapar gbi kurala uyup yapmıştm

anka3334 yapacagın en güzel şey bugun testi tekrarlamak... Eger dün hemen beklemeden çıkmıssa silik çizgi bugun daha koyu sekilde çıkacaktır cano..

Son düzenleme:

Valla benim adet gecikmeye de girdi,idrarda da çıktı ama bende sık sık adet sancısı çekiyorum.
cidden bu hamilelikse bile bu kadar benzer mi dedim içimden.
hiçbir farkı yok ya. gece resmen adet sancısı çektim.ama kısa sürüyor.
göğsüm hala çok acımıyor.
tek gariplik artık sabaha doğru uyanıp wc ye çıkmam.1 haftadır böyle. normalde zaten erken uyanan biriyim.ama gecenin bir körü kalkıp wc ye gitmem. ama artık duramıyorum.
fakat gün içinde öyle sürekli sürekli gitmiyorum yanlış anlaşılmasın.

Kizlar günaydinn benim kafam iyice karisti artik baksaniza bugünde böyle koyu cikti.. Bundan önceki 3 taneside resimleri atmistim ilk yaptigimda böyle koyuydu.. 3 gündür böyle cikiyo sizce normalmi? Ne anlama geliyo bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…