- 13 Mayıs 2019
- 272
- 237
- 18
Ay hiç umudum yok ama adet belırtılerım var cunku. O gun gelınce dayanamayıp yaparım belkıEvet olabilir hatta 6sında hcg yapsana çıkar varsa bnde yapıcam 6sında
Benimde bayram haftasına geliyor hepimiz için hayırlısı olsun kızlarMerhaba inşallah olur. Benimde ilk bebeğim olacak 15 ay olacak düşünüyoruz. Benimde yumurtlama bayram zamanı 11 12 Ağustos gibi. Hayırlısıyla inşallah bayram ikimize hayırlı haber almayı nasip eder
Canım istersen kan ver boşuna stres yaşama. Ben ovulasyondan sonra ağrı çektim ya kist ya bebek diyordum. Başka bi açıklaması olamaz diyordum. Ne bebek ne kist hiç bişey yokmuş.öyle kendi kendine ağrıyormuş.sebepsizceufff kizlar ya uyuyacak zamani buldunuz sizde
ama canim idrarda goruyorum pozitifi sadece cok silik diye korkuyorum 4 gun vardi bende simdi deger dusukse tekrar yapicam bi kac gune diye vazgecmistim kan testinden bat gecikirse gidicem diye dusunuyorum gun icinde fikrim degismezseCanım istersen kan ver boşuna stres yaşama. Ben ovulasyondan sonra ağrı çektim ya kist ya bebek diyordum. Başka bi açıklaması olamaz diyordum. Ne bebek ne kist hiç bişey yokmuş.öyle kendi kendine ağrıyormuş.sebepsizce
hic mi bi sey yok canim golge hayalet cizgi falan hep mi temiz ? kac gun once yumurtladin ayniydi sanki demi bizim catlamalar yanlis hatirlamiyosamsabah erken gebelik testi yaptim negatif
neden boyle oluyor anlamiyrm.5.denememizdi bu ay.
hcbsey yok cnm..22 temmuz pik 23 siliklesmisti ..okdr uzuldmki bu defahic mi bi sey yok canim golge hayalet cizgi falan hep mi temiz ? kac gun once yumurtladin ayniydi sanki demi bizim catlamalar yanlis hatirlamiyosam
Benimki gibi miydi seninki de? Tedirgin oldum şu an :/Hım. Tamam canım bul bakayım. Çünkü benim hamileliğimd e de istemişlerdi ovu varsa yapar mısın cidden koyu oluyor mu diye ve ben yapmsıtım cidden pikti
canim hemen bozma moralini bata kadar bekleyelim bakalim elinde baska test varsa bat gunu yaparsin bi daha.hcbsey yok cnm..22 temmuz pik 23 siliklesmisti ..okdr uzuldmki bu defa
sanmiyrm artik bsey ciksincanim hemen bozma moralini bata kadar bekleyelim bakalim elinde baska test varsa bat gunu yaparsin bi daha.
canim oyle deme iki uc gun icerisinde yap sen tekrar ben cok gordum hic cikmayip sonra olan biraz umutlu olalim insallah iyi olur her sey.sanmiyrm artik bsey ciksin
Aynen doğru söylüyorsunuz o zaman ovülasyon testiyle net bir kanıya varılamaz.İşte bu msjdı bahsettiğim.
Ovulasyon gebelik gösterıyormu göstermıyormu kafam karıştı
Bn direk ovu yapar gbi kurala uyup yapmıştmGünaydın kızlar
Ovülasyon testi ile hamileliğini anlayan arkadaşlara sormak istediğim bir sorum var. Hamilelik için ovu testini yaparken sabah ilk idrarla mı yapıyorsunuz yoksa gerçek ovu yapar gibi sıvı kısıtlaması yapıp öğlen mi yapıyorsunuz?
Net karar yalnızca hcg ile olur...Aynen doğru söylüyorsunuz o zaman ovülasyon testiyle net bir kanıya varılamaz.
Çünkü burdaki arkadaşında baya çizgi gözüküyor.
kizlar gunaydin bende bu sabah adet olacak misim gibi bi agrilar var surekli ya degilse de bosa heveslendiysem diye telaslaniyorum gecen ay goguslerim buyumustu ama agri yok adete bi gun kala inmislerdi bu ayda buyuduler ya inerlerse yine belki gecen ay kimyasal oldu adet gununde geldi gerci gecikmedi sadece kizlar sol kasigim cok agriyo dunden beri artti yumurtlamadan sonra hic gecmedi nerdeyse agrisi ama suan baya belirgin esim kan ver diyor ama iki gun sonra tekrar vericem bu defa napsam bilemiyorum aderi bekleyim dedim ama adet agrisida geldikce icim karariyor bu zamana kadar cok heveslemdom ama hic boyle cizgiyi gormedim bu defa adet olursam fena olurum. hadi bana akil verin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?