Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
He vermedide noldu al evlendiniz cocuk yapma peşinde koşuyonuz anlamıom neden vermemek için uğraştıklarını
Ole valla oldu mu oluo artk. Yabancilar diye istemediler.ben cok isteynce mecbur kaldi artk. Vermemk icin kirk takla atti valla babam

Ay maşaallah ona ahaha bi robotta bana yapsın ne güzel olur kim uğrascak hamilelik le doğumla valla

Aynen canim yasim 36 ama oglum cok istiyor. Öğretmen okulda kimlerin kardesleri var demis . Anne sadece ben elimi kaldirmadim onlarin ne güzel kardesleri var evde bizim niye yok dedigi günden beri kardeş takintisi basladi

Aynen canim yasim 36 ama oglum cok istiyor. Öğretmen okulda kimlerin kardesleri var demis . Anne sadece ben elimi kaldirmadim onlarin ne güzel kardesleri var evde bizim niye yok dedigi günden beri kardeş takintisi basladi
Ayy yavrum ya... Bende öyle işte valla sırf kızım için istiyorum Rabbim hayırlısını versin

Evet bence de kesinlikle sıkılmaz insan.. Aksamları gezmesi ne güzel olur. Ah İstanbul cağnım İstanbul
Evet aksam cok hos. Zaten millet de gezmek icin aksami beklio bilio musun . 7 24 insan var disarda. Her yer tıklım tiklm.

Bizimde 5yıl üniden bbenşm peşimde koşma aşaması 2yıl sevgililik. 2.yılın içinde evlendik iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…