Ole valla oldu mu oluo artk. Yabancilar diye istemediler.ben cok isteynce mecbur kaldi artk. Vermemk icin kirk takla atti valla babamHe vermedide noldu al evlendiniz cocuk yapma peşinde koşuyonuz anlamıom neden vermemek için uğraştıklarını
Ay maşaallah ona ahaha bi robotta bana yapsın ne güzel olur kim uğrascak hamilelik le doğumla valla
İzmire hiç gtmedm çok merak ediyorumİstanbul yerinde kalsın ben sevemedim hala gelir giderim cık sevemedim en güzel sehir İzmir ben cok severim izmiri
Ayy yavrum ya... Bende öyle işte valla sırf kızım için istiyorum Rabbim hayırlısını versinAynen canim yasim 36 ama oglum cok istiyor. Öğretmen okulda kimlerin kardesleri var demis . Anne sadece ben elimi kaldirmadim onlarin ne güzel kardesleri var evde bizim niye yok dedigi günden beri kardeş takintisi basladi
Simdide biricik damatır kesinOle valla oldu mu oluo artk. Yabancilar diye istemediler.ben cok isteynce mecbur kaldi artk. Vermemk icin kirk takla atti valla babam
Her bütçeye uygun izmirİstanbul yerinde kalsın ben sevemedim hala gelir giderim cık sevemedim en güzel sehir İzmir ben cok severim izmiri
Evet guzeldr oralar kismet olursa orayi da gezicezİstanbul yerinde kalsın ben sevemedim hala gelir giderim cık sevemedim en güzel sehir İzmir ben cok severim izmiri
Yok daha tam gelemedik oralara. Uzak olnca pek gorusemiolar.telde ancak. O biraz daha zamn alicak galibaSimdide biricik damatır kesin
Evet aksam cok hos. Zaten millet de gezmek icin aksami beklio bilio musun . 7 24 insan var disarda. Her yer tıklım tiklm.Evet bence de kesinlikle sıkılmaz insan.. Aksamları gezmesi ne güzel olur. Ah İstanbul cağnım İstanbul
Bizim 16 yıllık geçmişimiz var lise aşkıyızEevt evlilikte yeniyizcok tsk edrm sizin de insllh
6 yillik bi gecmisimz var aslnda
Evet çok kalabalıkEvet aksam cok hos. Zaten millet de gezmek icin aksami beklio bilio musun . 7 24 insan var disarda. Her yer tıklım tiklm.
Offff vurdu ve gol olduuBizim 16 yıllık geçmişimiz var lise aşkıyız
Aaa vay be... Evlenince nasıl oldu peki arnız uzun ilişkiler sıkı tı lı dıyorşar yaBizim 16 yıllık geçmişimiz var lise aşkıyız
Sağol canımOffff vurdu ve gol olduumasalllhhh
Yok canım çok şükür hala eskisi gibi seviyoruz birbirimizi biz de sıkılırız diye düşündük ama olmadıAaa vay be... Evlenince nasıl oldu peki arnız uzun ilişkiler sıkı tı lı dıyorşar ya
Vay canınaaaaBizim 16 yıllık geçmişimiz var lise aşkıyız
41kere maşaallahYok canım çok şükür hala eskisi gibi seviyoruz birbirimizi biz de sıkılırız diye düşündük ama olmadı
Maşallah canım Rabbim sevginizi hep daim etsin bir tane de kardeş versin kızlarımızaBizimde 5yıl üniden bbenşm peşimde koşma aşaması 2yıl sevgililik. 2.yılın içinde evlendik iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?