- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Amin inşaallah canım benim hepimizin inşaallahMaşallah canım Rabbim sevginizi hep daim etsin bir tane de kardeş versin kızlarımıza❤
Yoo en başında belli olur zaten canım. MaşallahHerkes uzun sureden bahsetmıs en kısa benım ozamngörücü usulu oldu ama ılk gorusmede tamam dedık 2.gorusmede yuzuk takıldı okdr hızlı ama uzun süredir tanışıyo gibi anlaştık çok iyiz çok şükür hiç pişman olmadım.
Zaten daha 6 aylık evlıyız belkı ondanmı bu mutluluk nedir
Amin inşallah herkesi yuvasında mutlu etsinYoo en başında belli olur zaten canım. MaşallahAllah agzınızın tadını bozmasın
Ayy yavrum ya... Bende öyle işte valla sırf kızım için istiyorum Rabbim hayırlısını versin
Kızlar merhaba tekrar,
Kan testi yaptırdım sonunda ama doktora vs soramadım netten gördüm sonucu 89.83 bende sormak istedim.
Adetim gecikeli 2-3 gün oldu. Değer normal mi?
Son Adet Tarihi | HCG (mIU/ml) |
3 hafta | 10 - 50 |
4 hafta | 3 - 426 |
5 hafta | 19 - 7,340 |
6 hafta | 1,080 - 56,500 |
7 - 12 hafta | 7,650 - 288,000 |
13 - 16 hafta | 13,300 - 254,000 |
17 - 24 hafta | 4,060 - 165,400 |
25 - 40 hafta | 3,640 - 117,000 |
Günaydın herkesleree
Son Adet Tarihi
HCG (mIU/ml)3 hafta 10 - 50 4 hafta 3 - 426 5 hafta 19 - 7,340 6 hafta 1,080 - 56,500 7 - 12 hafta 7,650 - 288,000 13 - 16 hafta 13,300 - 254,000 17 - 24 hafta 4,060 - 165,400 25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
Benimki gecikmenin 3.günde 101di canım sonra düştü kimyasaldı sen de takip et iki günde birKızlar merhaba tekrar,
Kan testi yaptırdım sonunda ama doktora vs soramadım netten gördüm sonucu 89.83 bende sormak istedim.
Adetim gecikeli 2-3 gün oldu. Değer normal mi?
Aaa ilk kez duydumKızlar bir konuda okudum forumda. İdrar testi yapıyoruz ya evde onda bazen erken diye negatif çıkıyor. 3 damla kan ve 3 damla idrarı karıştırıp gebelik testinde idrarı damlattığımız yere damlatıyorlar. Sonuç daha önceden alınıyormuş. Herhalde idrar ve kandaki hcg oranı birleşiyor ondan daha erken öğreniliyor. Duyan,yapan,deneyen var mı aranızda? Bu arada youtubeda videolar var bununla ilgili. İsterseniz sizde bakabilirsiniz.
Gecikmis guzllesmis bence ☺ hayrlisi bole.oluo isteSağol canımBenim de babamdan yana biraz zor oldu zaten beklememizin sebebi oydu askerlik iş olsun sonra evlenelim dedik tabi seneler geçti
Biyerimi kanatana kadar gidip kan veririmKızlar bir konuda okudum forumda. İdrar testi yapıyoruz ya evde onda bazen erken diye negatif çıkıyor. 3 damla kan ve 3 damla idrarı karıştırıp gebelik testinde idrarı damlattığımız yere damlatıyorlar. Sonuç daha önceden alınıyormuş. Herhalde idrar ve kandaki hcg oranı birleşiyor ondan daha erken öğreniliyor. Duyan,yapan,deneyen var mı aranızda? Bu arada youtubeda videolar var bununla ilgili. İsterseniz sizde bakabilirsiniz.
Kız allah iyilipini versin aklıma soktun hemen denedim sonuç buKızlar bir konuda okudum forumda. İdrar testi yapıyoruz ya evde onda bazen erken diye negatif çıkıyor. 3 damla kan ve 3 damla idrarı karıştırıp gebelik testinde idrarı damlattığımız yere damlatıyorlar. Sonuç daha önceden alınıyormuş. Herhalde idrar ve kandaki hcg oranı birleşiyor ondan daha erken öğreniliyor. Duyan,yapan,deneyen var mı aranızda? Bu arada youtubeda videolar var bununla ilgili. İsterseniz sizde bakabilirsiniz.
Bende ilk kez duydum. Konunun bir kaç sayfasını okudum hatta bir kadında çitf çizg çıktı. 6 gün kala doktora gitmiş ultrasonla bakmış doktor sanmıyorum ben hamile olduğunu rahim duvarları ince demiş ama yine de kan istemiş. Kan sonucunu pozitif gelmiş, hamileydi yani.Aaa ilk kez duydum
Yani o da bir tercih meselesiBiyerimi kanatana kadar gidip kan veririm
Kız ben bu striplerden bişey anlamıyorum bir çizgi var orda ama ne çizgisi bilemedimKız allah iyilipini versin aklıma soktun hemen denedim sonuç bu Eki Görüntüle 2295139
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?