Bat a ne kdar varKız allah iyilipini versin aklıma soktun hemen denedim sonuç bu Eki Görüntüle 2295139
5 gün var canım ölesine yaptım canım bu ay sanmoyorum tutacağınıBat a ne kdar var
O kadarına gelemedm canım henüzKız bende okudum o dediğin siteyi ama hamile oldugu halde çzigi çıkmayan varmıi. Gebeyken yapmış. Anlamadım yani.. Peki senin bat a ne kadar var
Benim bat'a 4 gün var canım ama ben bu ay geç yumurtladım ondan kaynaklı gecikirim diye tahmin ediyorumKız bende okudum o dediğin siteyi ama hamile oldugu halde çzigi çıkmayan varmıi. Gebeyken yapmış. Anlamadım yani.. Peki senin bat a ne kadar var
Aaa bnde ilk kez duydumAaa ilk kez duydum
Haberdar et canım bizi5 gün var canım ölesine yaptım canım bu ay sanmoyorum tutacağını
Haber ederim canımHaberdar et canım bizi
Anka regl oldun muAllah korusun ya mikrop kapsaniz napacaksiniz lutfen bole seyler denemeyin 3 gun sonra ogrenin ama denemeyin.
Eşine deki beni cok üzme bişey varsa bişey olur bak de ben öyle yapıomMerhaba kizlar baya konusmussunuz masallah esimle aram bozuk benimde dunden beri hic iyi degiliz test yapcaktim ama yumurtlamadan daha 7 gun gecmis yanlis hesaplamisim12 saniyodum yapsamda cikmaz simdi cok erkenmis
yok canim daha 2 gun varAnka regl oldun mu
Aynen canım hayırlısıGecikmis guzllesmis bence ☺ hayrlisi bole.oluo iste
Canım ben henüz adet olmadım ama idrar testim negatif ayrıca hamilelikte yaşadığım belirtilerin hiçbiri olmadı benim üstüme bi çizgi çekebilirsin adet olacağımkizlar batlari gecenler ne durumda G gzlglnMonephe Sadece02matilda deniz_36 A Aventurine3 Sinemce01
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?