Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah korusun ya mikrop kapsaniz napacaksiniz lutfen bole seyler denemeyin 3 gun sonra ogrenin ama denemeyin.

Kızlarr maşallah sabah sabah iyi sohbet etmişsiniz benim misafirim gelecek yemek yapıyordum geri kalmışım mesajlaşmalardan tüh

Kız bende okudum o dediğin siteyi ama hamile oldugu halde çzigi çıkmayan varmıi. Gebeyken yapmış. Anlamadım yani.. Peki senin bat a ne kadar var

Kız bende okudum o dediğin siteyi ama hamile oldugu halde çzigi çıkmayan varmıi. Gebeyken yapmış. Anlamadım yani.. Peki senin bat a ne kadar var
O kadarına gelemedm canım henüz bilmiyorum pozitif çıkıpta hamile olmayan var mı

Benim bat'a 4 gün var canım ama ben bu ay geç yumurtladım ondan kaynaklı gecikirim diye tahmin ediyorum

Merhaba kizlar baya konusmussunuz masallah esimle aram bozuk benimde dunden beri hic iyi degiliz test yapcaktim ama yumurtlamadan daha 7 gun gecmis yanlis hesaplamisim 12 saniyodum yapsamda cikmaz simdi cok erkenmis

Merhaba kizlar baya konusmussunuz masallah esimle aram bozuk benimde dunden beri hic iyi degiliz test yapcaktim ama yumurtlamadan daha 7 gun gecmis yanlis hesaplamisim 12 saniyodum yapsamda cikmaz simdi cok erkenmis
Eşine deki beni cok üzme bişey varsa bişey olur bak de ben öyle yapıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…