Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok acil bi sorum var size ben 18 temmuzda adet oldum normalde bu hafta benim yumurtlama zamanım ama ben 5 gündür aşırı kusma ishal(Enfeksiyonlu)ateş bunlarla geciriyorum serum antibiyotik vs kullanıyorum ve az önce kanamam geldi az biraz yani regl olucak gibitim ama daha diğer adetten 17.gün oluyo acaba ilaçlar yapiyo olabilir mi normalmi
Son düzenleme: Az önce

Kizlar ya 1 agustosta pik yapmisti ovulasyon testi 2 ve 3 agustosta silindi biraz ama yine de c cizgisi kadar koyu geliyor bana catlamamis mi oluyor fotograflari atiyorum lutfen yardimci olun

Eklentiler

• 20190803_164532.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 17
  • 20190803_164654.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 24
  • 20190803_170021.webp
    29 KB · Görüntüleme: 20
Kizlar ya 1 agustosta pik yapmisti ovulasyon testi 2 ve 3 agustosta silindi biraz ama yine de c cizgisi kadar koyu geliyor bana catlamamis mi oluyor fotograflari atiyorum lutfen yardimci olun
silinmeye baslamis koyuluk azalmis catlama yakin yada catlamista olabilir yarin siliklesecektir iyice.

b canim hic bi fikrim yok benim ilaclar kanama yapmaz neden yapsin ki yani adeti one cekmez bence bence doktora gorunmelisin kanama icin yani yumurtlama kanamasi diye bi sey var ama onun yogunlugu hakkinda bi fikrim yok

Kızlar az önce sıvı beyaz akıntı geldi süt gibi sıvı ? Bileniniz varmı . Normalde akıntım olurdu fakat böyle sıvı olmazdı bat a daha 16 gün var . Yaşayanınız var mı? Endişe etmem gereken bir durum söz konusumu

Yunurtlama akintisi olabilir cnm bende de oluyor

Mrb kizlar
Adetim biter bitmez basladim ovu testine ama hala piki gormedim hep silik galiba bu ay yumurtlama olmicak gibi sizce test yapmaya devam ediyimi
Yumurta olmadiga gore adete beklicem bu ay hic umutlu degilimm
Kizlar siz ne duşunuyosun testlerim hakinda

Tam yumurtlma vakti aslnda .daha cok varmış cunku adete. Kac gunde bir oluosn
26 günde bir fln. Geçen adetimin 4. Günü klomene başladım 31 tem. Klomen kullanımı bitti ayın 1 inde çatlatma iğnem vuruldu. Dr 8 yumurtam oldgnu 4 ünün çaylamaya hazr oldgbu söyledi Bugünde 3ü. Tekrar yumurtluyo olabilir miyim?

Ooo masallh cogul gebelik oluck galiba ☺☺ buyuk ihtimlle yumurtluosn. Guzl degrrlndr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…