ne zaman bat canimmeraba hanımlar benide eklermısınız gruba. ağustosta son aşılama
ne zaman bat canimmeraba hanımlar benide eklermısınız gruba. ağustosta son aşılama
adet gorene kadar umudu kay etmek yok ben kanda negatif gordum daha bekliyorumCanım ben henüz adet olmadım ama idrar testim negatif ayrıca hamilelikte yaşadığım belirtilerin hiçbiri olmadı benim üstüme bi çizgi çekebilirsin adet olacağım
Hahaha bende umut yok canım ben adet olunca yine yazarım buraya yeni batıadet gorene kadar umudu kay etmek yok ben kanda negatif gordum daha bekliyorum
tamam canim. bakalim digerlerinden ses cikmadi daha onlar ne durumdalarHahaha bende umut yok canım ben adet olunca yine yazarım buraya yeni batı
silinmeye baslamis koyuluk azalmis catlama yakin yada catlamista olabilir yarin siliklesecektir iyice.Kizlar ya 1 agustosta pik yapmisti ovulasyon testi 2 ve 3 agustosta silindi biraz ama yine de c cizgisi kadar koyu geliyor bana catlamamis mi oluyor fotograflari atiyorum lutfen yardimci olun
canim hic bi fikrim yok benim ilaclar kanama yapmaz neden yapsin ki yani adeti one cekmez bence bence doktora gorunmelisin kanama icin yani yumurtlama kanamasi diye bi sey var ama onun yogunlugu hakkinda bi fikrim yokÇok acil bi sorum var size ben 18 temmuzda adet oldum normalde bu hafta benim yumurtlama zamanım ama ben 5 gündür aşırı kusma ishal(Enfeksiyonlu)ateş bunlarla geciriyorum serum antibiyotik vs kullanıyorum ve az önce kanamam geldi az biraz yani regl olucak gibitim ama daha diğer adetten 17.gün oluyo acaba ilaçlar yapiyo olabilir mi normalmi
Son düzenleme: Az önce
21 ağustos cnmne zaman bat canim
AYyyy ben de ikiz çok istiyorumİnşallah yaa istiyorum ikiz ama tabi bakması çok zor olur hayırlısı olsun inşallahben de bu ay rahatım çok düşünmüyorum bakalım
Yunurtlama akintisi olabilir cnm bende de oluyorKızlar az önce sıvı beyaz akıntı geldi süt gibi sıvı ? Bileniniz varmı . Normalde akıntım olurdu fakat böyle sıvı olmazdıbat a daha 16 gün var . Yaşayanınız var mı? Endişe etmem gereken bir durum söz konusumu
Klomen kullandım ardından dr çatlatma iğnesi yaptı peerşembe günü. Tekrar yumurtlamıyprum umarımYunurtlama akintisi olabilir cnm bende de oluyor
Tam yumurtlma vakti aslnda .daha cok varmış cunku adete. Kac gunde bir oluosnKlomen kullandım ardından dr çatlatma iğnesi yaptı peerşembe günü. Tekrar yumurtlamıyprum umarım
26 günde bir fln. Geçen adetimin 4. Günü klomene başladım 31 tem. Klomen kullanımı bitti ayın 1 inde çatlatma iğnem vuruldu. Dr 8 yumurtam oldgnu 4 ünün çaylamaya hazr oldgbu söyledi Bugünde 3ü. Tekrar yumurtluyo olabilir miyim?Tam yumurtlma vakti aslnda .daha cok varmış cunku adete. Kac gunde bir oluosn
Ooo masallh cogul gebelik oluck galiba ☺☺ buyuk ihtimlle yumurtluosn. Guzl degrrlndr26 günde bir fln. Geçen adetimin 4. Günü klomene başladım 31 tem. Klomen kullanımı bitti ayın 1 inde çatlatma iğnem vuruldu. Dr 8 yumurtam oldgnu 4 ünün çaylamaya hazr oldgbu söyledi Bugünde 3ü. Tekrar yumurtluyo olabilir miyim?
Dr um dördüz bile olablr dedi ama sanmıyorum hiçOoo masallh cogul gebelik oluck galiba ☺☺ buyuk ihtimlle yumurtluosn. Guzl degrrlndr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?