- 27 Haziran 2018
- 665
- 483
- 33
- 37
Yok bebeği tutturamadikNoldu kizlar tek tek dokuldunz. Acaba zamani mi tutturamadjnz
☺☺☺ nazli ciktilar deseneYok bebeği tutturamadik
Kizlar merhaba benj hatirlayan varmi acaba aranizda bayagidir girmiyordum posta merak ettim benim bat 9 yani gecen ay 9 temuzda adet olmustum en son takvime gore bat 5 agustos
2.gundur yaptigim testlerde ilk 2.dk da bu sekilde cizgi olusuyor hamilemiyim artik inancim kalmadi bu testlere daha once atmistim yaptiklarimi belki hatirlayan vardir belki yarin kan testi yaptirabilirim ama sonuctan korktugumdan cesaret edemiyorum
Eki Görüntüle 2295330
Daha erken canım bende senin gibi erkenden yapıp duruyorum adet gününü bekle yada 2 gün öncesine birdaha bak varsa çıkar elbetMerhaba kızlar.bu ay korunmayı bıraktık.adetim 28 günde bir düzenli oluyor.bu ay adetime 11 gün vardı göğüslerim şişti uçları dikleşti hassaslaştı dokununca hemen dirileşiyor koyu yerleri büyüdü.o günden bugüne aynı.ayrıca ayni günden beri hazımsızlık var tuvaletimi yapıyorum ama sanki yapmamışım .karnım midem kasıklarım ağrıyor kasıklarıma ufak ufak kramplar giriyor ve belime vuruyor.daha evvel adet günüme bir gün bilemedin iki gün kala göğüslerim çoook Nadire’n şişerdi kasık ve belim ağrırdı.acaba hamile olabilir miyim? Adetime sekiz gün kala idrar testi yaptım onu da sabah yapmadım ve negatif çıktı.yorumlarınıza ihtiyacım var.şu an adetime 6 gün var yarın beş gün.tekrar test yapmaya korkuyorum çıkmaz diye
İnsan bekleyemiyor ya dimi :) böyle şeyler hiç olmazdı yani vücudumda farklı birşeyler olduğunu hissediyorum.hamilelik belirtisi olabilir mi ya bunlar:/Daha erken canım bende senin gibi erkenden yapıp duruyorum adet gününü bekle yada 2 gün öncesine birdaha bak varsa çıkar elbet
Stresten de olabiliyor canım hepimiz merak ediyoruz ister istemez acaba mı diyoruz farklı farklı belirtiler hissediyoruZİnsan bekleyemiyor ya dimi :) böyle şeyler hiç olmazdı yani vücudumda farklı birşeyler olduğunu hissediyorum.hamilelik belirtisi olabilir mi ya bunlar:/
Sen vücudunu daha iyi tanırsınİnsan bekleyemiyor ya dimi :) böyle şeyler hiç olmazdı yani vücudumda farklı birşeyler olduğunu hissediyorum.hamilelik belirtisi olabilir mi ya bunlar:/
Oh oh mis gibi dua vallaEvet yaaaa ikiz olsa çok süper olur kısAllahımmmmm ya nolur Meryem arkadaşıma ve bana sağlıkla ikizler nasip et isteyen tüm herkesin kucaklarını doldur
hayirli olsn canm hamilesinKizlar merhaba benj hatirlayan varmi acaba aranizda bayagidir girmiyordum posta merak ettim benim bat 9 yani gecen ay 9 temuzda adet olmustum en son takvime gore bat 5 agustos
2.gundur yaptigim testlerde ilk 2.dk da bu sekilde cizgi olusuyor hamilemiyim artik inancim kalmadi bu testlere daha once atmistim yaptiklarimi belki hatirlayan vardir belki yarin kan testi yaptirabilirim ama sonuctan korktugumdan cesaret edemiyorum
Eki Görüntüle 2295330
Ben bu sabah adet oldumgunaydn kizlar..yarin bat.bgun sabah yine yaptm test sonucu bile bile. negatf cikti yine..zaten adet sancimda basladi
bende oldum olacam.kismet bu ayda degilmisBen bu sabah adet oldumUmarım adet görmezsiniz ve hamilesinizdir.
Canım hayırlı olsun cok sevindim daha adetime 11 gün varken de yapmıştn ozaman da pozitifti acaba üstüne görme olayı yaşamış olmayasın cnm kan testinde cıkar kesin saglıklı hayırlısıyla gelsin bebişin cnmKizlar merhaba benj hatirlayan varmi acaba aranizda bayagidir girmiyordum posta merak ettim benim bat 9 yani gecen ay 9 temuzda adet olmustum en son takvime gore bat 5 agustos
Eki Görüntüle 2295330
Inşallah ama ben artık ümidimi kesiyorum çünkü yaşım 43. Geçen sene kimyasal gebelik yaşadım. Bu sene tup bebek denemem oldu başarısızlikla sonuçlandı. Tup bebek hem maddi hem manevi bizi yıprattı. O yuzden tup bebekten de vazgeçtim. Belki de kısmetim de çocuk yoktur...bende oldum olacam.kismet bu ayda degilmis
insalah gelecek ay guzel haberi veririz
Neden kesiyorsunuz ki 50 Yaşında bebek sahibi olanlar var mücadelenizi bırakmayın bence başka doktorlar başka umutlar belki olmicak dediğiniz anda olur bırakmayınInşallah ama ben artık ümidimi kesiyorum çünkü yaşım 43. Geçen sene kimyasal gebelik yaşadım. Bu sene tup bebek denemem oldu başarısızlikla sonuçlandı. Tup bebek hem maddi hem manevi bizi yıprattı. O yuzden tup bebekten de vazgeçtim. Belki de kısmetim de çocuk yoktur...
Herhangi Bi problem varmı eşinizde yada sizde doktor olmaz dedim yada olurInşallah ama ben artık ümidimi kesiyorum çünkü yaşım 43. Geçen sene kimyasal gebelik yaşadım. Bu sene tup bebek denemem oldu başarısızlikla sonuçlandı. Tup bebek hem maddi hem manevi bizi yıprattı. O yuzden tup bebekten de vazgeçtim. Belki de kısmetim de çocuk yoktur...
Hiç problem yok. Ama yaş ileri diyor. Ve tup bebekte bile yaş önemli olduğu için olumlu konuşmuyorlar. Baştan moral bozukluğu ile başlıyorum. O yüzden tüpten de vazgeçtim.Herhangi Bi problem varmı eşinizde yada sizde doktor olmaz dedim yada olur
Hiç problem yok. Ama yaş ileri diyor. Ve tup bebekte bile yaş önemli olduğu için olumlu konuşmuyorlar. Baştan moral bozukluğu ile başlıyorum. O yüzden tüpten de vazgeçtim.
Ben 50 Yaşında dogum yapan kadın biliyorum bence ümidinizi kaybetmeyin ve moral bozukluğuyla başlamayın ummadığınız zamanda gelir beklemediğiniz an sürpriz olsun bebişiniz inş size
İnstagramda cem çelik diye bı doktor varHiç problem yok. Ama yaş ileri diyor. Ve tup bebekte bile yaş önemli olduğu için olumlu konuşmuyorlar. Baştan moral bozukluğu ile başlıyorum. O yüzden tüpten de vazgeçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?