Araştırayım çok teşekkür ederim. Açıkca bu tup bebek olayına güvencem kalmadı işi ticarete dökmüşler gibi geliyor. Ama yine de araştıracağım...İnstagramda cem çelik diye bı doktor var
Uzun sure hamıle kalamaynlar hamıle kaşıyor tüp bebek yapıyor. Hatta haberlere cıkmıstı 20 yıldır cocukları olmayan çiftin çocukları olmuştu
Yok canim 11 gun once kanda baktirdigimda 0.19 cikmisti simdi ne cikar bilmiyorum hala inanmiyorum biliyomusun kanda gorene kadarda inanmiycam heraldeCanım hayırlı olsun cok sevindim daha adetime 11 gün varken de yapmıştn ozaman da pozitifti acaba üstüne görme olayı yaşamış olmayasın cnm kan testinde cıkar kesin saglıklı hayırlısıyla gelsin bebişin cnm
Yanlış görmüyorsun bal gibi de ikinci çizgiArkadaşlar 4 gün sonra bat bugün gebelik testi yaptım 2.çizgi gölge gibi çıktı sanki yanlış mı görüyorum geç mi döllenme acaba Eki Görüntüle 2295439
Ayyy inşallah büyük süpriz olur benim için sağlıklı bir gebelik olsun daYanlış görmüyorsun bal gibi de ikinci çizgi
İnşallah canım testini tekrarla iki güne hayırlı sonuç alırsın inşallah bize de dua edersinAyyy inşallah büyük süpriz olur benim için sağlıklı bir gebelik olsun da
Hergün yapıyorum zaten canım her geçen gün koyulaşıyor dün daha silikti bide bişey sorucam saglık ocagı kanda gebeliğe bakıyormu biliyormusun tabi dualarım bütün hamiş olmak isteyen arkadaşlarımaİnşallah canım testini tekrarla iki güne hayırlı sonuç alırsın inşallah bize de dua edersin ♥
Evt bakıyorlar baktırabılırsın. Bat gunumuz aynı ama test yapmaya cesaretım yok hıc bı belırtım yok adet olcak gıbıyım.Hergün yapıyorum zaten canım her geçen gün koyulaşıyor dün daha silikti bide bişey sorucam saglık ocagı kanda gebeliğe bakıyormu biliyormusun tabi dualarım bütün hamiş olmak isteyen arkadaşlarıma
Bakılıyor canım git yaptır testini hayırlı sonuç alırsın inşallahHergün yapıyorum zaten canım her geçen gün koyulaşıyor dün daha silikti bide bişey sorucam saglık ocagı kanda gebeliğe bakıyormu biliyormusun tabi dualarım bütün hamiş olmak isteyen arkadaşlarıma
Bende de adet olacak gibi bir hal bilemiyorum kiEvt bakıyorlar baktırabılırsın. Bat gunumuz aynı ama test yapmaya cesaretım yok hıc bı belırtım yok adet olcak gıbıyım.
Hayırlı olsun senın ıcın sağlıkla kucagına al ınsallah
Ay ne güzel Bi cizgi o hayırlı olsun inş belki acildede bakarlar Bi baktırsanaArkadaşlar 4 gün sonra bat bugün gebelik testi yaptım 2.çizgi gölge gibi çıktı sanki yanlış mı görüyorum geç mi döllenme acaba Eki Görüntüle 2295439
Agrın yoksa bakmıyor acil canım direk alttan muayne ediyorlar kan alıp gönderseler keşkeAy ne güzel Bi cizgi o hayırlı olsun inş belki acildede bakarlar Bi baktırsana
Aaa cok ilginç altı üstü Bi kan sonucta baksalar nolurki demiAgrın yoksa bakmıyor acil canım direk alttan muayne ediyorlar kan alıp gönderseler keşke
Bence direk sağlık ocağına git ama sonuç ne kadar sürede çıkıyor bilmiyorum bize de haber verAgrın yoksa bakmıyor acil canım direk alttan muayne ediyorlar kan alıp gönderseler keşke
Bakmıyor canum o yüzden sordum saglık ocağı yapıyormu diye hastaneye geç gitmeyi düşünüyorum 2 kere boş gebelik yaşadıgım için içim buruk 5 veya 6 haftalık olunca gidicem eğer hamileysemAaa cok ilginç altı üstü Bi kan sonucta baksalar nolurki demi
Insallah vardir canim benimde boyle cikiyo ama bi turlu inanamiyorumArkadaşlar 4 gün sonra bat bugün gebelik testi yaptım 2.çizgi gölge gibi çıktı sanki yanlış mı görüyorum geç mi döllenme acaba Eki Görüntüle 2295439
Yarın yine test yapayım koyulaşırsa gidicem sağlık ocağınaBence direk sağlık ocağına git ama sonuç ne kadar sürede çıkıyor bilmiyorum bize de haber ver ♥
Seninki daha belirgin canım sende kesin vardır hamilelik içini ferah tutInsallah vardir canim benimde boyle cikiyo ama bi turlu inanamiyorumEki Görüntüle 2295452
Maşallah hayırlı olsun sağlıkla olsun inşallahInsallah vardir canim benimde boyle cikiyo ama bi turlu inanamiyorumEki Görüntüle 2295452
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?