Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnstagramda cem çelik diye bı doktor var
Uzun sure hamıle kalamaynlar hamıle kaşıyor tüp bebek yapıyor. Hatta haberlere cıkmıstı 20 yıldır cocukları olmayan çiftin çocukları olmuştu
Araştırayım çok teşekkür ederim. Açıkca bu tup bebek olayına güvencem kalmadı işi ticarete dökmüşler gibi geliyor. Ama yine de araştıracağım...

Yok canim 11 gun once kanda baktirdigimda 0.19 cikmisti simdi ne cikar bilmiyorum hala inanmiyorum biliyomusun kanda gorene kadarda inanmiycam heralde

İnşallah canım testini tekrarla iki güne hayırlı sonuç alırsın inşallah bize de dua edersin ♥
Hergün yapıyorum zaten canım her geçen gün koyulaşıyor dün daha silikti bide bişey sorucam saglık ocagı kanda gebeliğe bakıyormu biliyormusun tabi dualarım bütün hamiş olmak isteyen arkadaşlarıma

Evt bakıyorlar baktırabılırsın. Bat gunumuz aynı ama test yapmaya cesaretım yok hıc bı belırtım yok adet olcak gıbıyım.
Hayırlı olsun senın ıcın sağlıkla kucagına al ınsallah

Bakılıyor canım git yaptır testini hayırlı sonuç alırsın inşallah

Aaa cok ilginç altı üstü Bi kan sonucta baksalar nolurki demi
Bakmıyor canum o yüzden sordum saglık ocağı yapıyormu diye hastaneye geç gitmeyi düşünüyorum 2 kere boş gebelik yaşadıgım için içim buruk 5 veya 6 haftalık olunca gidicem eğer hamileysem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…