Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah seninde vardir benimde allah dileyen herkesi sevindirsin insallah kimsenin kucagini bos birakmasin benim 6.5 yasinda bi kizim var nasip olursa ikinci olucak
İnşallah saglıklı bir gebelik yaşarsın sağlıklı bir şekilde kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin rabbim

2. Ayimiz canim gecen ay ovulasyon takibi yapmistik olmamisti bu ay ovulasyon takib yapmadim eger hamissem detayli yazicam durumumu adet bitiminde iliskiye basladik adeg sonrasi ilk haftayi degerlendirdik tuttuysa o gunlerde tuttu erken dollenme olabilir hamissem yazicam hepsini simdiden umutlanmamaya calisiyorum

Woww cok hızlısınız benimde 7 yaşında Bi kızım var Eylül gelirse 1 yıl olucak korunmayı bırakalı, ama her ay hüsran

Woww cok hızlısınız benimde 7 yaşında Bi kızım var Eylül gelirse 1 yıl olucak korunmayı bırakalı, ama her ay hüsran
Nasip diyorumya canim inan suan var diyemiyorum su testler inandiriciligini kaybetti bende ondan boyle oldum baska zaman olsa hamileyim derdim doktora gitmeden ama malesef yapamiyorum kabahat bende aslinda cok denedim cok yaptim kuruyunca hep cizgi cikti ama bunda yapar yapmaz cizgi olusmaya basliyo bundan umutlaniyorum sadece daha koyulasmasi gerekiyo kac gundur yapiyorum koyulasmadi neden acaba

Bi göz attım ne çok adet olan olmuş.. Benim çok umutlu bi ayımdı, hüsran oldu. Değişik bi adet dönemi geçiriyorum. İlk gün sadece koyu kahverengi lekelenme oldu. 2. 3. gün çok ağrım kanamam oldu. Bugün 4. gün yine lekelenmeye döndü. Normalde ben 5 6 gün adet oluyorum. 5. günde lekelenmeye dönüyo. İlk günü ve bugünü sadece lekelenme sayarsak 2 gün kanamam oldu. Niye böyle oldu anlam veremedim..

Sag kasigimda ara ara sanci seklinde devamli olarakda hafif bir baski mi yani tam tarif edemiyorum ama sag kasigimda devamli bisey var... gecen ay yumurtam catlamamis ama son kontrole gittigimde bu ayin yumurtasinin catladigini ve digerininde 15mm lere kadar kuculdugunu soyledi doktor o degilse neden acaba. Bu ay hamile kalsam harika olur ama 2 olumsuz aydan sonra nedense tamamen inancim yok gibi kizlar. Test yapma gunu bile dusunmedigim gibi sanki test fobisi oldu:) belirti var gibi seyler yasiyorum sonra bakiyorum negatif. Goguslerimde mesela hassasiyet yok reglykende pek olmuyo silikondanmidir nedir ordan pek anlamiyorum adet gecikse onada inanmicam gecen ay 1 hafta geciktim( gerci doktor yumurtan catlamadigi icin adetini geciktirmis dedi ama) uyku hali diyorlar mesela o bende yok hatta uykusuzluk var bu ara uyuyamiyorum rahat:/ ama su kasik cok ilginc ara ara pit pit bisiler girip cikiyor gibi... bu arada iliskiyede devam ediyoruz ins sknti olmaz. Bat gunumde tam enin deilim 10 agustos gozukuyodu ama 2 gun erken catladi yumurtam o zama 8 agustos mu olcak birde su dpo ne demek?

Bende iki aydir gunlerde kahverengi lekelenmem devam etti normalde bende de pek olmaz aksine doktor havuza mi girdin demisti usutmeye bagladm ama :/

Bende hep oluyo valla. Kuru gunum cok az genelde.

Bendede hep oluyor ama bu denlı sıvı ve bembeyaz olmazdı

Bende tamamen bembeyaz krema gibi akinti geldi yumurtlama olan seffaf diyolar. Ama interntte akinti farkli farkli degiskenlik gosterebilir diyor. Suan adete 4-5 gun var beyaz akintimda var ama ben hep oluyo gibi hatirliyorum acikcasi

Benimde geçen ay öyle oldu 2 gun leke 2 gun kan 4.gun bıttı. Normalde 6 gun surer

Bende tamamen bembeyaz krema gibi akinti geldi yumurtlama olan seffaf diyolar. Ama interntte akinti farkli farkli degiskenlik gosterebilir diyor. Suan adete 4-5 gun var beyaz akintimda var ama ben hep oluyo gibi hatirliyorum acikcasi
Adete az kalmış test yapsana cnm

Canım benim testlere zaten 10. Dakikadan sonra çıkan sonucu dikkate almayınız yazıyor yani onlara niye kafanı takmışsınki on dkda cıktı çıktı, çıkmadı at gitsin. Hamilesin inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…