Insallah seninde vardir benimde allah dileyen herkesi sevindirsin insallah kimsenin kucagini bos birakmasin benim 6.5 yasinda bi kizim var nasip olursa ikinci olucakSeninki daha belirgin canım sende kesin vardır hamilelik içini ferah tut
İnşallah saglıklı bir gebelik yaşarsın sağlıklı bir şekilde kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin rabbimInsallah seninde vardir benimde allah dileyen herkesi sevindirsin insallah kimsenin kucagini bos birakmasin benim 6.5 yasinda bi kizim var nasip olursa ikinci olucak
Nekadar zamandır deniyosunuz cnmInsallah seninde vardir benimde allah dileyen herkesi sevindirsin insallah kimsenin kucagini bos birakmasin benim 6.5 yasinda bi kizim var nasip olursa ikinci olucak
Amin canim seninde insallah allah buyuk nasipde varsa saglikla kucagimiza alip doya doya koklarizİnşallah saglıklı bir gebelik yaşarsın sağlıklı bir şekilde kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin rabbim
Woww cok hızlısınız benimde 7 yaşında Bi kızım var Eylül gelirse 1 yıl olucak korunmayı bırakalı, ama her ay hüsran2. Ayimiz canim gecen ay ovulasyon takibi yapmistik olmamisti bu ay ovulasyon takib yapmadim eger hamissem detayli yazicam durumumu adet bitiminde iliskiye basladik adeg sonrasi ilk haftayi degerlendirdik tuttuysa o gunlerde tuttu erken dollenme olabilir hamissem yazicam hepsini simdiden umutlanmamaya calisiyorum
Amin canımmmmAmin canim seninde insallah allah buyuk nasipde varsa saglikla kucagimiza alip doya doya koklariz
Nasip diyorumya canim inan suan var diyemiyorum su testler inandiriciligini kaybetti bende ondan boyle oldum baska zaman olsa hamileyim derdim doktora gitmeden ama malesef yapamiyorum kabahat bende aslinda cok denedim cok yaptim kuruyunca hep cizgi ciktiWoww cok hızlısınız benimde 7 yaşında Bi kızım var Eylül gelirse 1 yıl olucak korunmayı bırakalı, ama her ay hüsran
unudunuzu kaybetmeyin .inancinizi da..Rabbim ne zman yazmissa ozman olacak .siz yeterki pes etmeyinIyi ki varsiniz...
adetine 4 gn varken cikmis canm gec döllenme degil..hayirli olsn bebisinArkadaşlar 4 gün sonra bat bugün gebelik testi yaptım 2.çizgi gölge gibi çıktı sanki yanlış mı görüyorum geç mi döllenme acaba Eki Görüntüle 2295439
Teşekkür ederim canım inşallah bakalım sonu hayırlı olsunadetine 4 gn varken cikmis canm gec döllenme degil..hayirli olsn bebisinbat a kadar kirmizilasr bnce 2. czgi tam belirgn olur.
Bi göz attım ne çok adet olan olmuş.. Benim çok umutlu bi ayımdı, hüsran oldu. Değişik bi adet dönemi geçiriyorum. İlk gün sadece koyu kahverengi lekelenme oldu. 2. 3. gün çok ağrım kanamam oldu. Bugün 4. gün yine lekelenmeye döndü. Normalde ben 5 6 gün adet oluyorum. 5. günde lekelenmeye dönüyo. İlk günü ve bugünü sadece lekelenme sayarsak 2 gün kanamam oldu. Niye böyle oldu anlam veremedim..
Kızlar az önce sıvı beyaz akıntı geldi süt gibi sıvı ? Bileniniz varmı . Normalde akıntım olurdu fakat böyle sıvı olmazdıbat a daha 16 gün var . Yaşayanınız var mı? Endişe etmem gereken bir durum söz konusumu
Bendede hep oluyor ama bu denlı sıvı ve bembeyaz olmazdıBende hep oluyo valla. Kuru gunum cok az genelde.
Bendede hep oluyor ama bu denlı sıvı ve bembeyaz olmazdı
Benimde geçen ay öyle oldu 2 gun leke 2 gun kan 4.gun bıttı. Normalde 6 gun surerBi göz attım ne çok adet olan olmuş.. Benim çok umutlu bi ayımdı, hüsran oldu. Değişik bi adet dönemi geçiriyorum. İlk gün sadece koyu kahverengi lekelenme oldu. 2. 3. gün çok ağrım kanamam oldu. Bugün 4. gün yine lekelenmeye döndü. Normalde ben 5 6 gün adet oluyorum. 5. günde lekelenmeye dönüyo. İlk günü ve bugünü sadece lekelenme sayarsak 2 gün kanamam oldu. Niye böyle oldu anlam veremedim..
Adete az kalmış test yapsana cnmBende tamamen bembeyaz krema gibi akinti geldi yumurtlama olan seffaf diyolar. Ama interntte akinti farkli farkli degiskenlik gosterebilir diyor. Suan adete 4-5 gun var beyaz akintimda var ama ben hep oluyo gibi hatirliyorum acikcasi
Canım benim testlere zaten 10. Dakikadan sonra çıkan sonucu dikkate almayınız yazıyor yani onlara niye kafanı takmışsınki on dkda cıktı çıktı, çıkmadı at gitsin. Hamilesin inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinNasip diyorumya canim inan suan var diyemiyorum su testler inandiriciligini kaybetti bende ondan boyle oldum baska zaman olsa hamileyim derdim doktora gitmeden ama malesef yapamiyorum kabahat bende aslinda cok denedim cok yaptim kuruyunca hep cizgi ciktiama bunda yapar yapmaz cizgi olusmaya basliyo bundan umutlaniyorum sadece daha koyulasmasi gerekiyo kac gundur yapiyorum koyulasmadi neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?