Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bwnde bu ay dayanmaya calışıcam bat 20 agust ama ayın 1 ınde çatlatma ıgnesı vurundm belki daha önce gelebılır adetım bilmyrm

Benimde vurulma ihtimalim vard cunku gecen ay yumurtam meger catlamamis bosa denemisiz:) ama bu ay kendiliginden catlayinca gerek kalmadi. Senin normalde catlama sorunun var miydi? Ari sutu bal polen propolis yemistim 15 gun falan sanki o iyi etki etti gibi dusundum bu ayda adet olursam yerim yumurtlamaya kadar.

Hayır bende çatlama sorunu yok cnm. Klomen kullandım bu ay 8 yumurtm oldu . Dr kendi halinede bırakablrz de dedi. Ama iğne yapalım garanti olsun dedi. Çatlamaz ise kist yapabiliyo cunku

Benimde geçen ay öyle oldu 2 gun leke 2 gun kan 4.gun bıttı. Normalde 6 gun surer
Aynen dediğin gibi valla. Üstüne görme filan mı oldu diye test yaptım. Beklediğim günden 1 gün önce oldu adetim zaten. Yumurtlamanın 11. günü adetim başladı. Bugün daha 14. gündü normalde. Adetin 4. günü. Şaşırdım ilk kez böyle oldu.

Yok canım testi gördüm onu sormadım... İlk kez bugun mu yaptın... Diğer günler negatif bugun mu pozitif oldu
Diğer günlerde 2 günden beri hayali vardı uzaktam çok dikkatli bakınca gözüküyordu bugün koyulaşmaya başladı biranda sayılır

Diğer günlerde 2 günden beri hayali vardı uzaktam çok dikkatli bakınca gözüküyordu bugün koyulaşmaya başladı biranda sayılır
Anladım canım yarın ilk idrarla daha koyu olur

Bakmıyor canum o yüzden sordum saglık ocağı yapıyormu diye hastaneye geç gitmeyi düşünüyorum 2 kere boş gebelik yaşadıgım için içim buruk 5 veya 6 haftalık olunca gidicem eğer hamileysem
ben hep saglik ocaginda kan veriyorum gebelik icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…