Adete az kalmış test yapsana cnm
Bwnde bu ay dayanmaya calışıcamValla 2 aydir yapiyorum hep negatif cikiyodu bu ay yapmicamfobi oldu artk
Ne zamandan beri silik çizgi görüyorsun canımBende de adet olacak gibi bir hal bilemiyorum ki
2 gündür çok silikti bugün daha belirgin olmaya başladıNe zamandan beri silik çizgi görüyorsun canım
Bwnde bu ay dayanmaya calışıcambat 20 agust ama ayın 1 ınde çatlatma ıgnesı vurundm belki daha önce gelebılır adetım bilmyrm
Bat ne zamandı...2 gündür çok silikti bugün daha belirgin olmaya başladı
8 bat perşembe günü 4 gün varBat ne zamandı...
Hayır bende çatlama sorunu yok cnm. Klomen kullandım bu ay 8 yumurtm oldu . Dr kendi halinede bırakablrz de dedi. Ama iğne yapalım garanti olsun dedi. Çatlamaz ise kist yapabiliyo cunkuBenimde vurulma ihtimalim vard cunku gecen ay yumurtam meger catlamamis bosa denemisiz:) ama bu ay kendiliginden catlayinca gerek kalmadi. Senin normalde catlama sorunun var miydi? Ari sutu bal polen propolis yemistim 15 gun falan sanki o iyi etki etti gibi dusundum bu ayda adet olursam yerim yumurtlamaya kadar.
Anladim canım.. Erken döllenme olmus8 bat perşembe günü 4 gün var
Amin canım cümlemizin bi kan tahlili yaptırayım kesinleşirAnladim canım.. Erken döllenme olmusbenimde 10 agustos Bende salı ya da çarşamba yapacam test bakalım hayırlısıyla olsun ❣
Seni de tebrik ederm rabbim sağlıcakla kucagona almayı nasip etsin
Evet canım ayne e ama yinede var yoksa çıkmazdıAmin canım cümlemizin bi kan tahlili yaptırayım kesinleşir
İnşallah canım bu zamana kadar hiç çıkmamıştıEvet canım ayne e ama yinede var yoksa çıkmazdı ❣
Aynen dediğin gibi valla. Üstüne görme filan mı oldu diye test yaptım. Beklediğim günden 1 gün önce oldu adetim zaten. Yumurtlamanın 11. günü adetim başladı. Bugün daha 14. gündü normalde. Adetin 4. günü. Şaşırdım ilk kez böyle oldu.Benimde geçen ay öyle oldu 2 gun leke 2 gun kan 4.gun bıttı. Normalde 6 gun surer
Ne zamandan beri test yapmaya baslasın ve bugun çift çizgi gösterdi değil miİnşallah canım bu zamana kadar hiç çıkmamıştı
Koydugum fotp gibi silik canımNe zamandan beri test yapmaya baslasın ve bugun çift çizgi gösterdi değil mi
Yok canım testi gördüm onu sormadım...Koydugum fotp gibi silik canım Eki Görüntüle 2295490
Diğer günlerde 2 günden beri hayali vardı uzaktam çok dikkatli bakınca gözüküyordu bugün koyulaşmaya başladı biranda sayılırYok canım testi gördüm onu sormadım...İlk kez bugun mu yaptın... Diğer günler negatif bugun mu pozitif oldu
Anladım canım yarın ilk idrarla daha koyu olurDiğer günlerde 2 günden beri hayali vardı uzaktam çok dikkatli bakınca gözüküyordu bugün koyulaşmaya başladı biranda sayılır
İnşallah bakalımAnladım canım yarın ilk idrarla daha koyu olur
ben hep saglik ocaginda kan veriyorum gebelik icinBakmıyor canum o yüzden sordum saglık ocağı yapıyormu diye hastaneye geç gitmeyi düşünüyorum 2 kere boş gebelik yaşadıgım için içim buruk 5 veya 6 haftalık olunca gidicem eğer hamileysem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?