Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
arkadasin biri hergun gebelik testi yapmis belki sizde topigini gormusunuzdur her gun silik cikmis ve bunun pozitif oldugunu anlamamis ben kanda negatifi gordugum halde bekliyorum sasirdim gercekten nasil bilinmez ki pozitif test
ay bncede. ben isikta gozum kör olana kdr bakiym silk cizgiyi gorebilmek icin .yakin gozlugu takip inceliyrm bi umut

aaa baya koyu aslinsa insallah gebeliktendir canim ama zaten yapsan cikar simdi bence yarin sabah ilk idrarla bi yap bakalim
bilmiyrm ki canm.adet olcam bnce bukdr sanciyi bosuna cekmiyrm .olsa okdr testte cikardi. bgun olmazsam ( ki kesin olcam ) yarin sabah yaparm bitane daha .. hakkimzda hayirlisi olsn cnm

bilmiyrm ki canm.adet olcam bnce bukdr sanciyi bosuna cekmiyrm .olsa okdr testte cikardi. bgun olmazsam ( ki kesin olcam ) yarin sabah yaparm bitane daha .. hakkimzda hayirlisi olsn cnm
yani insallah gebelik belirtisi olsun biliyosun bazilaei tam adet sancisi cekiyor gebelikten once ama hayirlisi ise olsun. beklemek dusuyor bizede

Kızlar nerdeyse bütün belirtiler vardı adetime dört gün var test yaptım negatif çıktı moralim çok bozuldu ya

anka3334 bugün regl oldum. Hamile olsam şaşardım zaten. Her şeyi bu ay doğru yapmıştım. Ovü testi yaptım. Özellikle sabahları değerlendirdim spermler daha hareketli oluyo diye. Bacaklarımı yarım saat yukarı kaldırdım. Tuvalete gitmedim. 3-4 saat yıkanmadım. Biray önce baltarçınçörekotu yaptım. Eşime keçiboynuzu özü yedirdim zorla. Ama yine olmadı

ben sessizce adeti bekliyorum bi yandanda gelmesin diye dua ediyorum anamin evine gidicem yarin bayram icin keyfim yerinde bide bebis gelsede beni mutlu etse diye dualrmar ediyorum. senin degerlendirmeler nasil gidiyor
Cifte bayram yasa insllh. ben de bayrmdan sonra hediyemi alirim insllh

Ben de bugun regl oldum. Oysa ilk kez bu ay umitlenmistim. Ustelik tatilimin de ilk gunu :/ ne denir bizim durumda olanlara, gecmis olsun mu denir bilmiyorum. Her seyi dogru yapmak da yetmiyor, hicbir sey yetmiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…