ay bncede. ben isikta gozum kör olana kdr bakiym silk cizgiyi gorebilmek icin .yakin gozlugu takip inceliyrm bi umutarkadasin biri hergun gebelik testi yapmis belki sizde topigini gormusunuzdur her gun silik cikmis ve bunun pozitif oldugunu anlamamisben kanda negatifi gordugum halde bekliyorum sasirdim gercekten nasil bilinmez ki pozitif test
bilmiyrm ki canm.adet olcam bnce bukdr sanciyi bosuna cekmiyrm .olsa okdr testte cikardi. bgun olmazsam ( ki kesin olcamaaa baya koyu aslinsa insallah gebeliktendir canim ama zaten yapsan cikar simdi bence yarin sabah ilk idrarla bi yap bakalim
Anneme gidemedim bugn ya boya işi uzamış yarın gel dedi bende kayınvalidecime gideyim bariBende iyiyim canım çok şükür
yani insallah gebelik belirtisi olsun biliyosun bazilaei tam adet sancisi cekiyor gebelikten once ama hayirlisi ise olsun. beklemek dusuyor bizedebilmiyrm ki canm.adet olcam bnce bukdr sanciyi bosuna cekmiyrm .olsa okdr testte cikardi. bgun olmazsam ( ki kesin olcam) yarin sabah yaparm bitane daha .. hakkimzda hayirlisi olsn cnm
benim cuma gunu 12.gun oluyomus galiba bkliycemEn erken evet 12 gün bazen o günden sonraki günlerde çıkıveriyor
adetine daha 4 gn var canm .hemen bozma moralini.Kızlar nerdeyse bütün belirtiler vardı adetime dört gün var test yaptım negatif çıktı moralim çok bozuldu ya
Cifte bayram yasa insllh.ben sessizce adeti bekliyorumbi yandanda gelmesin diye dua ediyorum anamin evine gidicem yarin bayram icin keyfim yerinde bide bebis gelsede beni mutlu etse diye dualrmar ediyorum. senin degerlendirmeler nasil gidiyor
Kiz cok erken daha adetine varBenimde 2 gogsum basladi agirmaya sifir umut tutmadi bu ayda cok bunaldim
Ben de bugun regl oldum. Oysa ilk kez bu ay umitlenmistim. Ustelik tatilimin de ilk gunu :/ ne denir bizim durumda olanlara, gecmis olsun mu denir bilmiyorum. Her seyi dogru yapmak da yetmiyor, hicbir sey yetmiyor :)anka3334 bugün regl oldum. Hamile olsam şaşardım zaten. Her şeyi bu ay doğru yapmıştım. Ovü testi yaptım. Özellikle sabahları değerlendirdim spermler daha hareketli oluyo diye. Bacaklarımı yarım saat yukarı kaldırdım. Tuvalete gitmedim. 3-4 saat yıkanmadım. Biray önce baltarçınçörekotu yaptım. Eşime keçiboynuzu özü yedirdim zorla. Ama yine olmadı
Aah ahhh keskee sanki cevremdeki herkes hamileKiz cok erken daha adetine var
Bi baktin hamilesin canini sikma
Bence pik catlayinca siliklesmeye basliyi
Evet bence bugun catlarBence pik catlayinca siliklesmeye basliyi
24.gün bugün mu canım. Son iki test bugüne aitse degerlendir bu günü
Uzme canini canimAah ahhh keskee sanki cevremdeki herkes hamile
Bugun 25 gun canim24.gün bugün mu canım. Son iki test bugüne aitse degerlendir bu günü
Tamam canım bende ya cars ya pers yapacam Sanoırm persemve daha mantıklı gbi geliyor 12 gün kuralına uyarsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?