Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BEnim de cuma 12. Gün :) yapcak mısın o gün?ama ben su an az daha beklerim sanırım diyorum
Buyuk ihtimal yapmayi planliyorum bat pazar cunku haftasonu zor olur kararsuzim ama cuma gunu zaten varsa cikar heralde bosunada beklememek lazim sanki

Canım hayırlısı olsun demekki zamanı değil henüz sabret inşallah en kısa sürede sağlıklı şekilde gelsin bazen bu dediğim şeylerin hiçbirini yapmayan gebe oluyo yani çok kafaya takmadan zevk için yap gerisi Allah’ın takdiri

Ederaf bence de persmbeyi bekle daha garanti cıkar belki :)
Senin pazardı çarsamba oldu simdi persmbe inşallah hayrolur sonunda
Ahaha aynen ya bana kalsa ben her gün yaparım ahahahah pazar yumurtlama üzerinden geçen 9.gündü
Bugün 10
Persembe ise 13 gün en garanti gün diye düşünüyorum
Ya burası beni gaza getiriyor diyorum ya valla testim olsa ben her gün yaparım hatta 25lik testler var ya n11 de keskem ondan alsaymişim ahahahha her gün sıkıntıdan yapardım ahahaha

Hanımlar merhaba :) Benim bat 8 ağustos. Mayıs ayında negatif tüp bebek denemem oldu. Sorunumuz erkek infertilitesi Olursa ilk gebeliğim olacak inşallah
Merhaba canım hosgeldin adete 3gün kalmıs senin hadi gözün aydın inşaallah hayırlı sonuc alırsın

beni de ekle canım 16 ağustos

valla sen yine iyi denemişsin .Hamile olmak isteyipte yumurtalama dönemi eşiyle küs olup 1 hafta konuşmayan tek kişi benim heralde. anka3334 sen beklenen adet tarihini kesin tarih olarak değiştir. :) Üzülmeyin bir grup daha açarız eylülü bekleyenler diye bizide başa koysunlar :)

Kizlar sizce erken hmilelik testi aliyim mi bugun biran once ogrenmek istiyorum ama dogru sonuc cikarmiki bata 6 gun var yumurtlamanin uzerinden de 8 gun gecmis ne dersiniz

bombshells ne durumdasın canım son durum ne inşallah kanda da çıkmıştır

Kanda da çıktı canım. 3 ağustosta 89.83 bugün yarım saat önce tekrar yaptırdım 234 çıktı..
Hayırlısı bakalım..
Sanırım ultrasonda görene kadar emin olamayacağım..
Çünkü burada çok fazla şey okudum,kimyasal gebelik falan. O yüzden içim bir türlü rahat etmiyor..
Neyse Allah en kısa sürede bekleyen herkese nasip etsin Dualarım sizinle..

Evet benim cuma 12 ama bata daha var , erken oldu onu o yuzden hemen 12.gün yapmam sanırım :) senin ovu sonrası kaçıncı günün?
Ben ovu yla yapmadığım İçin takvime göre söyleyeyim 31 i yumurtlama görünüyordu yani bugün beşinci gün henüz

Hadi ya benim paketin içinden 2 tane cıktı o yuzden idareli kullanmam lazım :) beni gaza getiriyor mu bilmiyorum benim ilk oldugu için daha cok ögrenme ve tecrube etme aşamasındayım ama senin zaten bildigin seyler oldugu için farklı sekilde bir sürece sebep olabiliyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…