Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Masallh masllh ❤ saglickla buyusun kucagina al insllh. Darisi bizee son kez belirtilern varsa yazar misin cnm

ozlm89 canım senin yumurtlamadan beri Gögüslerin agrıyordu ya gittikçe agrısı arttı mı azaldı mı

sen test yaptn mi hic . ?
Geçen hafta perşembe yapmıstım erken gebelik ama negatıftı zaten 25 temmuzda yumurtlama olmustu cıkmazdı heralde ama yınede yaptım

gunaydn kizlar bgun adet olmam lazm .sanci war oldum olcam galiba . olsamda artik rahatlasam .. anka3334 sen adet oldn mu canm
yok canim ben olmadim daha olacak gibi de hic agrim sizim yok. goguslerim hala sis kasigimda batiyor hala bi umut belki gec dollenmeyse 10. gun kanda cikmama ihtimaline karsi bekliyorum iste ama benim adetim bazen agrisiz baslar sonra olur sancisi.

arkadasin biri hergun gebelik testi yapmis belki sizde topigini gormusunuzdur her gun silik cikmis ve bunun pozitif oldugunu anlamamis ben kanda negatifi gordugum halde bekliyorum sasirdim gercekten nasil bilinmez ki pozitif test

yok canim ben olmadim daha olacak gibi de hic agrim sizim yok. goguslerim hala sis kasigimda batiyor hala bi umut belki gec dollenmeyse 10. gun kanda cikmama ihtimaline karsi bekliyorum iste ama benim adetim bazen agrisiz baslar sonra olur sancisi.
insalah adet olmazsn canm . tabi bnde bnm sancim var dunden beri ama daha gelen gden yok . bu owu testi yapayim dedim . bu sekilde cikti. yapmadan once siwi da almistim . ama bilmiyrm ki . beklicem bgun olmazsam yarin yine test yapacam . insalah olmam yaa

aaa baya koyu aslinsa insallah gebeliktendir canim ama zaten yapsan cikar simdi bence yarin sabah ilk idrarla bi yap bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…