Masallh masllh ❤ saglickla buyusun kucagina al insllh. Darisi bizeeEki Görüntüle 2295649
Gunaydin kizlar
En ustteki gebelik dun aksam tekrarladim ortadaki ve en alttaki lh testlerim yani ovulasyon testlerim gebelik varsa gosteriyo demislerdi gercekten dogruymus test cizgileri her iki marka ovulasyon testinde de kontrol cizgisinden daha koyu bunu ornek olarak attim deneyimlemis biri olarak bugun kan testi yapicam hayirli haberlerle donerim insallah opuyorum hepinizi
Bunu bende merak edıyorummKızlar bat'a kaldı 2 gün. Adet olmazsam geç döllenmenin tuttuğuna yormalı mıyım sizce?
Benımde bat gunum bugun ama bende cok hafıf kasık agrısı var henuzde gelen giden yokgunaydn kizlarbgun adet olmam lazm .sanci war oldum olcam galiba . olsamda artik rahatlasam .. anka3334 sen adet oldn mu canm
Nasılsın. Canım Çarşamba test yapcan dimi az kaldı seninGünaydın
Ahahah evet yapacam bakalımBa
Nasılsın. Canım Çarşamba test yapcan dimi az kaldı senin
Hadi inşallahAhahah evet yapacam bakalımerken mi bilmiyorum ama yinede yapacam gbi duruyor ya bakalım bir sıkıntı çıkmazsa
sen test yaptn mi hic . ?Benımde bat gunum bugun ama bende cok hafıf kasık agrısı var henuzde gelen giden yok
Geçen hafta perşembe yapmıstım erken gebelik ama negatıftı zaten 25 temmuzda yumurtlama olmustu cıkmazdı heralde ama yınede yaptımsen test yaptn mi hic . ?
Tamam o zaman cumartesi çift çizgi görürsem hemen buraya yazıcamEn erken evet 12 gün bazen o günden sonraki günlerde çıkıveriyor
İyi nolsun valla aynı senden nberGünaydın canom nabersin
Azaldı şuan çok az var dokununca hissediyorsunozlm89 canım senin yumurtlamadan beri Gögüslerin agrıyordu ya gittikçe agrısı arttı mı azaldı mı
Bende iyiyim canım çok şükürİyi nolsun valla aynı senden nber
yok canim ben olmadim daha olacak gibi de hic agrim sizim yok. goguslerim hala sis kasigimda batiyor hala bi umut belki gec dollenmeyse 10. gun kanda cikmama ihtimaline karsi bekliyorum iste ama benim adetim bazen agrisiz baslar sonra olur sancisi.gunaydn kizlarbgun adet olmam lazm .sanci war oldum olcam galiba . olsamda artik rahatlasam .. anka3334 sen adet oldn mu canm
ben sessizce adeti bekliyorumanka3334 cnmcim noldu sesin cikmio. Regl oldn mu bi ses ver yavrm
insalah adet olmazsn canm . tabi bndeyok canim ben olmadim daha olacak gibi de hic agrim sizim yok. goguslerim hala sis kasigimda batiyor hala bi umut belki gec dollenmeyse 10. gun kanda cikmama ihtimaline karsi bekliyorum iste ama benim adetim bazen agrisiz baslar sonra olur sancisi.
aaa baya koyu aslinsa insallah gebeliktendir canim ama zaten yapsan cikar simdi bence yarin sabah ilk idrarla bi yap bakalimEki Görüntüle 2295736
insalah adet olmazsn canm . tabi bndebnm sancim var dunden beri ama daha gelen gden yok . bu owu testi yapayim dedim . bu sekilde cikti. yapmadan once siwi da almistim . ama bilmiyrm ki . beklicem bgun olmazsam yarin yine test yapacam . insalah olmam yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?