- 7 Şubat 2019
- 750
- 360
- 103
Çok deme ozamn daha da heycan oluyo sayılı gün çabuk geçer az kalmşKızlar Benim de bu haftayı atlatsam başlayacam heyecanabat 15 Temmuz puffff çook var ama daha
Hadi bakalım güzel haberlerle gel bizeEki Görüntüle 2295649
Gunaydin kizlar
En ustteki gebelik dun aksam tekrarladim ortadaki ve en alttaki lh testlerim yani ovulasyon testlerim gebelik varsa gosteriyo demislerdi gercekten dogruymus test cizgileri her iki marka ovulasyon testinde de kontrol cizgisinden daha koyu bunu ornek olarak attim deneyimlemis biri olarak bugun kan testi yapicam hayirli haberlerle donerim insallah opuyorum hepinizi
geçen ay 8 temmuzda olmuştum. takvimin bugünü gösteriyor 3 gün öne attığı için bugün bile olsa ben çift çizgiyi 30 temmuzdan beri görmeye başladım zamanla netleşti tabii yanii hesabıma göre 5 - 6 gün önce erken gebelik benimki biliyorum çünkü adetim 4 gün sürdü biter bitmez değerlendirmeye başladık ne olduysa o bir hafta içinde oldu canımHadi canım inşaallahadetine. E kadar varken çıktı çift çizgi
İnşallah canımÇok deme ozamn daha da heycan oluyo sayılı gün çabuk geçer az kalmş
Ahahaha anladım canım benimgeçen ay 8 temmuzda olmuştum. takvimin bugünü gösteriyor 3 gün öne attığı için bugün bile olsa ben çift çizgiyi 30 temmuzdan beri görmeye başladım zamanla netleşti tabii yanii hesabıma göre 5 - 6 gün önce erken gebelik benimki biliyorum çünkü adetim 4 gün sürdü biter bitmez değerlendirmeye başladık ne olduysa o bir hafta içinde oldu canım
bence erken bi dusunce bunun icin :) adet olmazsan 3 4 gun daha gecmesini bemlemelisin bide yumurtlama tarihine gore degisir bu durum.Kızlar bat'a kaldı 2 gün. Adet olmazsam geç döllenmenin tuttuğuna yormalı mıyım sizce?
Adetten 1 2 gün sonra test yaparsın canımKızlar bat'a kaldı 2 gün. Adet olmazsam geç döllenmenin tuttuğuna yormalı mıyım sizce?
Iyi sabrediyosun canim ben testlerle yatip kalkiyodum resmen insallah gonlune gore olsun en kisa zamanda mujdeni bekliyorum takipteyimAhahaha anladım canım benimBende de heyecan dorukta 8temmuz benimde son adet... Bu ay 10 agustos da olacam 32 33 gün sürüyor bende 17.gün yumurtladım benimde en erken carsamba günü testte çıkması gerekiyor
Günaydın canom nabersinGünaydınlar anne olmayı isteyen ve bu kadar isteyip de haketmiyenimiz yoktur diye düşünüyorum oyüzden anne olmayı hak eden kadınlar Günaydınlarrrrrrr
Yok illaki bekleyeceğim zaten yumurtlamadan sonraki 12.gün ayın 10'nu oluyor. O zamana kadar yapamayacağım zaten test. Hani demek istediğim olmuş olabilir sayılabilir mi kısmı.bence erken bi dusunce bunun icin :) adet olmazsan 3 4 gun daha gecmesini bemlemelisin bide yumurtlama tarihine gore degisir bu durum.
Yumurtlamadan sonra 12.günü beklemem gerekmez mi sence canım?Adetten 1 2 gün sonra test yaparsın canım
En erken evet 12 gün bazen o günden sonraki günlerde çıkıveriyorYumurtlamadan sonra 12.günü beklemem gerekmez mi sence canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?