Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi bakalım güzel haberlerle gel bize

Hadi canım inşaallah adetine. E kadar varken çıktı çift çizgi
geçen ay 8 temmuzda olmuştum. takvimin bugünü gösteriyor 3 gün öne attığı için bugün bile olsa ben çift çizgiyi 30 temmuzdan beri görmeye başladım zamanla netleşti tabii yanii hesabıma göre 5 - 6 gün önce erken gebelik benimki biliyorum çünkü adetim 4 gün sürdü biter bitmez değerlendirmeye başladık ne olduysa o bir hafta içinde oldu canım

Ahahaha anladım canım benim Bende de heyecan dorukta 8temmuz benimde son adet... Bu ay 10 agustos da olacam 32 33 gün sürüyor bende 17.gün yumurtladım benimde en erken carsamba günü testte çıkması gerekiyor

Ahahaha anladım canım benim Bende de heyecan dorukta 8temmuz benimde son adet... Bu ay 10 agustos da olacam 32 33 gün sürüyor bende 17.gün yumurtladım benimde en erken carsamba günü testte çıkması gerekiyor
Iyi sabrediyosun canim ben testlerle yatip kalkiyodum resmen insallah gonlune gore olsun en kisa zamanda mujdeni bekliyorum takipteyim

bence erken bi dusunce bunun icin :) adet olmazsan 3 4 gun daha gecmesini bemlemelisin bide yumurtlama tarihine gore degisir bu durum.
Yok illaki bekleyeceğim zaten yumurtlamadan sonraki 12.gün ayın 10'nu oluyor. O zamana kadar yapamayacağım zaten test. Hani demek istediğim olmuş olabilir sayılabilir mi kısmı.

Kızlar günaydınnn, bugun yumurtlamadan sonraki 11. günüm ama henuz adet ile ilgili gelen giden yok, bugun bat günümdü inş bebiş tutmustur ya

merhaba arkadaşlar benim de bat 13 ağustos çok heyecanlıyım benim de psikolojik mi bilmem ama sanki bütün belirtiler var. göğüs büyümesi ve hassasiyeti,kasık ağrısı vb. daha 7 gün var test yapmalı mıyım nasıl dayanacağım bilmiyorum bu arada hamişler gözünüz aydın allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…