Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar akıntım oluyor süt beyazı resmen ovulasyon testi yaptım baya belirgin çıktı kalın çizgi olark ama rengi soluktu yumurtam hala çatlamaya mı çalışıyor ki anlam veremedim Edifar

Arkadaşlar akıntım oluyor süt beyazı resmen ovulasyon testi yaptım baya belirgin çıktı kalın çizgi olark ama rengi soluktu yumurtam hala çatlamaya mı çalışıyor ki anlam veremedim Edifar
Genelde hcg yükseldiğinde lh testlerinde de çıkıyor lh testleri pik yapıyor canım. Foto atar mısın bir de hcg varsa yap eger pik yapmıssa onda da silikte olsa çıkar

kızlar bat 7 ağustos bugün dayanamadım yaptım silik bile değil tek çizgi çıktı. Göğüslerde şişlik büyüme kasık ağrısı var ama göğüs uçları koyulaşmadı adet belirtisi de olabilir bu. sizce yarın tekrarlasam mı testi.

bati bekle canim tekrarlama yarinmis zaten. gecen ay kasik agrisi disinda hersey vardi adet oldum. bazen adet belietiside olabilir eger negatif ciktiysa gecikmeyi beklemek lazim bence

bati bekle canim tekrarlama yarinmis zaten. gecen ay kasik agrisi disinda hersey vardi adet oldum. bazen adet belietiside olabilir eger negatif ciktiysa gecikmeyi beklemek lazim bence
ben 2 kürtaj bir düşük yaşadım çoğunda belirti yoktu aslında ilkinde şiddetli göğüs hassasiyeti vardı ve baş ağrısı ikinci belirtisizdi üçüncüde hafif kasık ağrısı vardı o kadar ama hiç birinde kalp atışı duyamadık. Adetim pek ağrılı sancılı olmaz bir haftadır kasık ağrısı var göğüs ağrısı var hafif. Bekleyelim bakalım clexana başlayacağım bu sefer ondan sabırsız ve telaşlıyım

Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin, benimde bat bugün hayırlısı bekliyorum bakalım.

Kızlar bat 5 agustos olan arkadaslar ne yaptı regl olan var mı yoksa herkes benım gıbı beklemede mii

Ayy 8 agostosları. Hepsı hamıle. Bi tek ben kaldım galıba

Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı bizlere benim bat 28 Ağustos daha çok var
[/QUOTE]
çalışmalar devam ettiği sürece üzülmek yok ama herkes adet bitiminden itibaren denemelere başlamalı.
Birde doktorum bana infolic diye bir toz vermişti hamilelik şansını arttırıyormuş. Ben bu ay adetliyken kullanmaya başlamıştım. faydasını gördüm. bilmeyen vardır belki söyliyim. pko lulara da veriyorlarmış bu ilacı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…