- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Bakalım canım at burayaArkadaşlar akıntım oluyor süt beyazı resmen ovulasyon testi yaptım baya belirgin çıktı kalın çizgi olark ama rengi soluktu yumurtam hala çatlamaya mı çalışıyor ki anlam veremedimEdifar
Genelde hcg yükseldiğinde lh testlerinde de çıkıyor lh testleri pik yapıyor canım. Foto atar mısın bir de hcg varsa yap eger pik yapmıssa onda da silikte olsa çıkarArkadaşlar akıntım oluyor süt beyazı resmen ovulasyon testi yaptım baya belirgin çıktı kalın çizgi olark ama rengi soluktu yumurtam hala çatlamaya mı çalışıyor ki anlam veremedimEdifar
Hayırlısı olsun canım regl gecikmemiş en azından inşallah Eylül’de güzel haberi alırızgunaydn kizlar. sabah regl oldm malesefhemde cok siddetli bi agriyla basladi yeni bat 1 eylul...
insalah canm. bu mubarek gunlerde duamiz kabul olur. eylulde guzel haberi veririzHayırlısı olsun canım regl gecikmemiş en azından inşallah Eylül’de güzel haberi alırız
bende pesinden gelirim yakinda :)gunaydn kizlar. sabah regl oldm malesefhemde cok siddetli bi agriyla basladi yeni bat 1 eylul...
gelmezsin insalahhbende pesinden gelirim yakinda :)
bati bekle canim tekrarlama yarinmis zaten. gecen ay kasik agrisi disinda hersey vardi adet oldum. bazen adet belietiside olabilir eger negatif ciktiysa gecikmeyi beklemek lazim bencekızlar bat 7 ağustos bugün dayanamadım yaptım silik bile değil tek çizgi çıktı. Göğüslerde şişlik büyüme kasık ağrısı var ama göğüs uçları koyulaşmadı adet belirtisi de olabilir bu. sizce yarın tekrarlasam mı testi.
insallah canim hayirlisi artik.gelmezsin insalahh
ben 2 kürtaj bir düşük yaşadım çoğunda belirti yoktu aslında ilkinde şiddetli göğüs hassasiyeti vardı ve baş ağrısı ikinci belirtisizdi üçüncüde hafif kasık ağrısı vardı o kadar ama hiç birinde kalp atışı duyamadık. Adetim pek ağrılı sancılı olmaz bir haftadır kasık ağrısı var göğüs ağrısı var hafif. Bekleyelim bakalım clexana başlayacağım bu sefer ondan sabırsız ve telaşlıyımbati bekle canim tekrarlama yarinmis zaten. gecen ay kasik agrisi disinda hersey vardi adet oldum. bazen adet belietiside olabilir eger negatif ciktiysa gecikmeyi beklemek lazim bence
Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin, benimde bat bugün hayırlısı bekliyorum bakalım.Kizlar herkese iyi aksamlar
Ben mujdeli haberi aldim kan testi yaptirdim 2 saat once doktora gitmek durumunda kaldim adet sancisi gibi sancim oldu kanda bakti degerim 292 hamisimmmm
Darisi hepinizin basina insallah beni eklemediyseniz ekleyin lutfen listeye bat 8 agustos 5 agustosta resmen ogrenmis oldum bereketli olsun post umuz
beklemedeyimmKızlar bat 5 agustos olan arkadaslar ne yaptı regl olan var mı yoksa herkes benım gıbı beklemede mii
teşekkür ederim canım hayırlı haberlerini bekliyorum insallahTebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin, benimde bat bugün hayırlısı bekliyorum bakalım.
bat neydi ? hamişmisin yoksa ayyyArkadaşlar akıntım oluyor süt beyazı resmen ovulasyon testi yaptım baya belirgin çıktı kalın çizgi olark ama rengi soluktu yumurtam hala çatlamaya mı çalışıyor ki anlam veremedimEdifar
insallah gelmez de güzel haberler alırızbeklemedeyimm
Ayy 8 agostosları. Hepsı hamıle. Bi tek ben kaldım galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?