- 7 Şubat 2019
- 750
- 360
- 103
Yok adet günü olmassam o aksam veya diğer gün yaparım diye aklımdan geçiyoAdet geciknesinden 4gün sonra mı
Tamam canım hadi inşaallahYok adet günü olmassam o aksam veya diğer gün yaparım diye aklımdan geçiyo
Hadi canım inşaallah güzel haberlerini alırızKızlar ayın 1 inde çatlatma iğnemi vurundm . Bat ayın 20 si ama bugun adet olckmsm gbi bir hissiyat var kasıklarımda anlam veremedim. Adetim hiç şaşmaz hep düzenlidir. Ve krem rengi sıvı akıntm var sürekli
Adet olck gibi ama batma gibi fln değil? Hiç yaşamadgm içn bilmiyorumHadi canım inşaallah güzel haberlerini alırız
Benim ilk gebeliğimde bende öyleydim adet olacak gibiydim agrılarım olurduAdet olck gibi ama batma gibi fln değil? Hiç yaşamadgm içn bilmiyorumne gibi belirti olur bir fikrim yok. Hayırlısı olsun bekliciiiz
Ay inşallahhhhBenim ilk gebeliğimde bende öyleydim adet olacak gibiydim agrılarım olurduondan ddom inşaallah hayırlısıyla olsun
Gebelikte akıntı çok oluyor değil micanım bana sormamışın ama yinede söyliyim benim otururken falan çok şiddetli adet olacakmışım gibi ağrım oluyo bi de akıntım geliyo surekli kanamam mı var diye habire tuvalete gidiyorum.
Yeni basladi kupkuruydum su ana kadarGebelikte akıntı çok oluyor değil mi
Belki gebeliktendir canım yumurtlama zamanı geçti değil mi? Kaç var bat aKizlar Bnm de afedersinz acik sari renkte akntm gelio dunden bericoktandr olmazdi. Hayrola jnsllh.
Bata da daha cook vaar
Guldurdun beni yaBelki gebeliktendir canım yumurtlama zamanı geçti değil mi? Kaç var bat a
HocamizSelam kızlar ben de bu ay ilk defa deniyorum hamile kalmayı ovulasyon testi ile bugün pik yaptı testim şimdi önemli olan bugünü değerlendirmek mi yoksa çatlayıncaya mı değerlendirmek
Bide is yaparken falan belim agrimya baslio .hani reglin gelicegini anlrsin ya hafif bi agri olur hih ole bisy iste dinlennce gecioBelki gebeliktendir canım yumurtlama zamanı geçti değil mi? Kaç var bat a
Bugün ve çatlayınca da değerlendirSelam kızlar ben de bu ay ilk defa deniyorum hamile kalmayı ovulasyon testi ile bugün pik yaptı testim şimdi önemli olan bugünü değerlendirmek mi yoksa çatlayıncaya mı değerlendirmek
Ayy inşallah bebiştendirBide is yaparken falan belim agrimya baslio .hani reglin gelicegini anlrsin ya hafif bi agri olur hih ole bisy iste dinlennce gecio
Insllh hemsom yaaAyy inşallah bebiştendir
Akıntı oldu bende de belimde de çalışınca ağrı oluyo tabi adetten de olabilir umarım bebiştendirInsllh hemsom yaasende durumlr nasil. Senn de 8 9 gun kaldi
Insllh insllhhAkıntı oldu bende de belimde de çalışınca ağrı oluyo tabi adetten de olabilir umarım bebiştendirEvet az kaldı inşallah bayram bitimi test yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?