Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ayın 1 inde çatlatma iğnemi vurundm . Bat ayın 20 si ama bugun adet olckmsm gbi bir hissiyat var kasıklarımda anlam veremedim. Adetim hiç şaşmaz hep düzenlidir. Ve krem rengi sıvı akıntm var sürekli

Kızlar ayın 1 inde çatlatma iğnemi vurundm . Bat ayın 20 si ama bugun adet olckmsm gbi bir hissiyat var kasıklarımda anlam veremedim. Adetim hiç şaşmaz hep düzenlidir. Ve krem rengi sıvı akıntm var sürekli
Hadi canım inşaallah güzel haberlerini alırız

Adet olck gibi ama batma gibi fln değil? Hiç yaşamadgm içn bilmiyorum ne gibi belirti olur bir fikrim yok. Hayırlısı olsun bekliciiiz
Benim ilk gebeliğimde bende öyleydim adet olacak gibiydim agrılarım olurdu ondan ddom inşaallah hayırlısıyla olsun

canım bana sormamışın ama yinede söyliyim benim otururken falan çok şiddetli adet olacakmışım gibi ağrım oluyo bi de akıntım geliyo surekli kanamam mı var diye habire tuvalete gidiyorum.
Gebelikte akıntı çok oluyor değil mi

Kizlar Bnm de afedersinz acik sari renkte akntm gelio dunden beri coktandr olmazdi. Hayrola jnsllh.
Bata da daha cook vaar

Kizlar Bnm de afedersinz acik sari renkte akntm gelio dunden beri coktandr olmazdi. Hayrola jnsllh.
Bata da daha cook vaar
Belki gebeliktendir canım yumurtlama zamanı geçti değil mi? Kaç var bat a

Selam kızlar ben de bu ay ilk defa deniyorum hamile kalmayı ovulasyon testi ile bugün pik yaptı testim şimdi önemli olan bugünü değerlendirmek mi yoksa çatlayıncaya mı değerlendirmek

Belki gebeliktendir canım yumurtlama zamanı geçti değil mi? Kaç var bat a
Guldurdun beni ya ne diyim bilemedim ama suphelenmiyor deilm.sanki dolleniyor
Saka bi yana bugun reglmn 15.gunu. bat da 13 gun sonra. Eger tutturrsak bu ay bunlar dollnme belirtisi dicem.

Selam kızlar ben de bu ay ilk defa deniyorum hamile kalmayı ovulasyon testi ile bugün pik yaptı testim şimdi önemli olan bugünü değerlendirmek mi yoksa çatlayıncaya mı değerlendirmek
Hocamiz Edifar dan ogrendgimz kadryla hem pik gununu hem de sonraki 3 gunu degerlndrmek gerekiomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…