Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sıkma canini insallah bu ay hazirlik olurda obur aya tutar canim.

kizlar yeni batlar gordum ama elekritil yok sabah 9dan beri gelir gelmez eklicem herkesi

Senin durum ne oldu bu arada
bekliyorum canim bugun bat gunuydu ama olmadim hala olur belki goguslerim sis gecen ay sismisti adetten bi gun once inmisti bu ay hala inmedi ya hep bi islaklik hissediyorum ama karnimda agri var kasigim agrimaz benim adette bu ay yumurtlamadan beri agriyor. yumurtlamadan 10 gun sonra kanda negatifi gordum egerki adet olursam bu belirtileride silicem. ama doktorda gec dollenme 10. gun zatrn cikmaz keske 14. gun gelseydin dedi. bakalim brkliyorum insallah adet olmam.

Slm kizlar bugunki kontrolümde doktorum 3yumurta gördü 15ml 12ml ve 9ml.carsamba tekrar kontrolum var 15ml den umutluyum. Eger 17ml e ulasirsa catlama ignesi yapicak.Elimde takvim iliski günü yaziyorum.
Sali sabah
Carsamba aksam(igne günü)
Persembe aksam
Cumartesi sabah
Iyice tırlattım.

Sen de bize guzl habrler ver nolur ❤ sonra patır patır gelsn olumlu haberler

Kizlar herkese iyi aksamlar
Ben mujdeli haberi aldim kan testi yaptirdim 2 saat once doktora gitmek durumunda kaldim adet sancisi gibi sancim oldu kanda bakti degerim 292 hamisimmmm
Darisi hepinizin basina insallah beni eklemediyseniz ekleyin lutfen listeye bat 8 agustos 5 agustosta resmen ogrenmis oldum bereketli olsun post umuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…