Ovülasyon testiyle takip yapmış mıydın hiç normalde ne zaman çatlıyodu yumurtan. Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlesinHesaplamama göre adet bitimimin 3.günü hamile kalmışım erken yumurtlamışım
Bugun kaçıncı günün. Bazen bir iki gün gecikebiliyor. Geçen ay dışarı çıkmıltık yollar baya çukur doluydu sallana sallana eve geldim regl olmuşumkizlar ben 25 26 gunde bir adet oluyorum ama yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunur duyorlar ya genelde bugun tam 14. gun ben adetim gecikmis saymayim degil mi
Bence yarını bekle benim 15. Gün reglim oluyor bende 25-26 günde oluyorumkizlar ben 25 26 gunde bir adet oluyorum ama yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunur duyorlar ya genelde bugun tam 14. gun ben adetim gecikmis saymayim degil mi
Hiç bir fikrim yok yumurtlamam hakkı da ben kendi düşüncemle tam ortası diye düşünürdün tam 14.gün başadım ovü testine hiç pik görmedimOvülasyon testiyle takip yapmış mıydın hiç normalde ne zaman çatlıyodu yumurtan. Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin
Anladım canım darısı başımıza en kısa zamandaHiç bir fikrim yok yumurtlamam hakkı da ben kendi düşüncemle tam ortası diye düşünürdün tam 14.gün başadım ovü testine hiç pik görmedim
Canım adetine yakın zamanda yada adetin gectiği gunlerde sanki adet olacakmıssın gıbı kasık agrıların oluyor muydu hamilelik belirtisi olarakHiç bir fikrim yok yumurtlamam hakkı da ben kendi düşüncemle tam ortası diye düşünürdün tam 14.gün başadım ovü testine hiç pik görmedim
canım bana sormamışın ama yinede söyliyim benim otururken falan çok şiddetli adet olacakmışım gibi ağrım oluyo bi de akıntım geliyo surekli kanamam mı var diye habire tuvalete gidiyorum.Canım adetine yakın zamanda yada adetin gectiği gunlerde sanki adet olacakmıssın gıbı kasık agrıların oluyor muydu hamilelik belirtisi olarak
İnş olmazsın ama yarında gelmezse gecikme say ozaman |
PArdon kuzucum gebelik var mı dıye sormustum sımdı lısteye baktım varmıs. Hayırlı olsun oncelıkle saglıkla kucagına almakta nasıp olsun, benımde adetim gecti 2. gundeyım hala gelen gıden yok ama kasıklarımda agrı var adet olacagım gun boyle olurdu benım ozellıkle sag kasıgım bazen agrıyor bazen sızlıyor, ıns regl gelmezde bebek vardır sabaha gore bıraz daha arttı bu hiscanım bana sormamışın ama yinede söyliyim benim otururken falan çok şiddetli adet olacakmışım gibi ağrım oluyo bi de akıntım geliyo surekli kanamam mı var diye habire tuvalete gidiyorum.
Hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım inşallah . Darısı bizlere olsun rabbimden diliyorum isteyen herkese versin sağlıkla hayırlısıylaKizlar herkese iyi aksamlar
Ben mujdeli haberi aldim kan testi yaptirdim 2 saat once doktora gitmek durumunda kaldim adet sancisi gibi sancim oldu kanda bakti degerim 292 hamisimmmm
Darisi hepinizin basina insallah beni eklemediyseniz ekleyin lutfen listeye bat 8 agustos 5 agustosta resmen ogrenmis oldum bereketli olsun post umuz
insallah gelmez diyorum taa gonulden ama inan hic umudum yok eminim geceye yada yarina adet olicam vucudumdan ole anliyorum
İnş olmazsın ama yarında gelmezse gecikme say ozaman
Off korkuyorum test yapmaya yaaGenelde hcg yükseldiğinde lh testlerinde de çıkıyor lh testleri pik yapıyor canım. Foto atar mısın bir de hcg varsa yap eger pik yapmıssa onda da silikte olsa çıkar
Ortalarında kasık agrım vardı canım 2 gün sürdü geçti sonraCanım adetine yakın zamanda yada adetin gectiği gunlerde sanki adet olacakmıssın gıbı kasık agrıların oluyor muydu hamilelik belirtisi olarak
Cano pik yaptıysa ovu o zaman hcg kanda vardır muhtemelen... Tets yaparsan çıkabilirOff korkuyorum test yapmaya yaa
10 agustos az kaldı gebelik testi yapmaya korkuyorum 8aydır negatif görüyorumbat neydi ? hamişmisin yoksa ayyy
Yarın yine ovu. Yapayım da ben gebeliği 4gün sonra falan yapcamCano pik yaptıysa ovu o zaman hcg kanda vardır muhtemelen... Tets yaparsan çıkabilir
Adet geciknesinden 4gün sonra mıYarın yine ovu. Yapayım da ben gebeliği 4gün sonra falan yapcam
Teee rüyalarıma giriyor hamileymişim ablamlar falan şaşırıyo aaa bize nie demedin diyebende yok ya daha belli değil dedim niye öyle dediysemCano pik yaptıysa ovu o zaman hcg kanda vardır muhtemelen... Tets yaparsan çıkabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?