Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onceden hamis olanlar da soleyebilir kizlr. Hamis oldgunuzu ogrenmeden once dollendgini hissettinz mi belirtinz var miydi

Insllh insllhh
Bide bisy sorcam ilk gebeliginde hic dollendgini falan hissettin mii
Yok canım hiçbir şey hissetmedim tatildeydik bi de havuza da girmiştim izmirdeydik hoplayıp zıplıyordum koruyan allah koruyor kurban olduğum sadece benim sırtım çok ağrımıştı bi de sarımsı akıntı çok oluyordu afedersin sürekli çamaşır değişmek zorunda kalıyordum ha bi de canım benim kürtaj da oldu ya iki defa onlarda da ilk kızımda da idrar rengi koyu sarıydı özellikle bu dikkatimi çekti ama şimdi bakıyorum parlak sarı gibi koyu olması lazım o yüzden sanırım bu ay da olmadı gerçi bata yakın mı koyulaşıyordu yoksa test yapıp öğrendikten sonra mı işte onu hatırlamıyorum

Hmm benm de su iki gundur var sarimsi aknti insllh once sen sonra ben guzl haber veririz

Kızlar öncesi de önemli hafif koyulasıyor ya ovu testi o zamanı ve pik i sonra Silininceki günleri değerlendirme önemli..

Onceden hamis olanlar da soleyebilir kizlr. Hamis oldgunuzu ogrenmeden once dollendgini hissettinz mi belirtinz var miydi
Benim hiç bir belirtin yoktu sadece 12 gün Kasık agrım olmustu o günde çift çizgi görmüştüm hcg de... Ve yine ara ara bel ve Kasık agrım devam etmisti adet olacak gbi.. Bu ay ise dünden beri var Kasık agrım 2gündür ara ara geliyor ve bel agrım var sarımsı seffaf akıntı var biraz..hayra yoruyorum ama bakalım perşembe test yapacagım ilk idrarda... Rabbim hayırlısını nasip etsin Hayırlısı olsun.

Herkes bat günü gelsin ama adet gelmesin diye dua ediyor keşke hiç birimizin ki gelmeseeee benim yarın bat sol yumurtalığım çok ağrıyor ya
Yarın test yapacak mısın inşaallah güzel haber alırız

Belirtilerm benzio bnm de benm de hayr olsn insllh.. dort gozle bekliorm testini

İnşallah canım... Rabbim utandırmasın inşallah hayırlısıyla nasip etsin hepimize.
Amin jnsllh ya.
Ya ben bu aydan cok umutluyum sanki.guzl degrlndrmye calistgimz icin olabilir. Insllh olumlu sonuclanr da hevesim kacmaz.

İnşallah canım... Rabbim utandırmasın inşallah hayırlısıyla nasip etsin hepimize.
Bide bisy sorcam . Bnm adetten sonra iki gun falan bacaklarim cok agridi. Hani soguk alir ya surekli bi agri uyutmaz falan. Acaba bu da yumurtlmanin bi belirtisi olabilir mi var mi ole bisy?

Amin jnsllh ya.
Ya ben bu aydan cok umutluyum sanki.guzl degrlndrmye calistgimz icin olabilir. Insllh olumlu sonuclanr da hevesim kacmaz.
İnşallah canım benim inşallah benim ilk aydı ondan kaynaklı bir sey diyemiyorum ama değerlendirdim mi evet bos gecirmedim gına geldiydi artık ama ahahaha bakalım nasip işi biraz da sağlıklı sıhhatli olacaksa rabbim nasip etsin öyle dua ediyorum hayırlısını versin

Bide bisy sorcam . Bnm adetten sonra iki gun falan bacaklarim cok agridi. Hani soguk alir ya surekli bi agri uyutmaz falan. Acaba bu da yumurtlmanin bi belirtisi olabilir mi var mi ole bisy?
Olabilir bazen Kasık agrısı bacaga vurabiliypr cekme yapar gbi uyusuk gbi oluyor uyluk kısmı.. Zaten yumurtlama regl ve hamilelik ağrıları cok benziyor birbirine...

off evt yaa 2 gune bir ilk defa yapiorz. Yorldm simdiden . Daha ortasndayz bide. Son haftyi pas gecicem. Saglikli hayrli bi seklde olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…