canim diger aylarda en son adet oldugun tarihle obur ay adetin basladigi tarihlerin arasini say bi gec gun gecmi mesela son adetinden diger aderin ilk gunu arasi 18 diyelim diger ay 19 bi ay 20 olmus. simdi 21 olursa 1 gun gecikmis sayabilirisn kendini yani diger aylari hesapla. en cok ne kadar gecikmism insallah anlatabildimKizlar haziranin 22sinde hasta olmustum ya hani mesela ogunum gecmesi gerekiyor dmi
Anlamdm yahucanim diger aylarda en son adet oldugun tarihle obur ay adetin basladigi tarihlerin arasini say bi gec gun gecmi mesela son adetinden diger aderin ilk gunu arasi 18 diyelim diger ay 19 bi ay 20 olmus. simdi 21 olursa 1 gun gecikmis sayabilirisn kendini yani diger aylari hesapla. en cok ne kadar gecikmism insallah anlatabildim
Evet cn dun catladı heralde bugunude degerendırebılırsem ıns kafam rahat olur acaba baska yuumurta gelısırde carçtlarmı acabaen mantikli olan sabahki testten sonra yumurtan catlamis kullandigin seyler yumurtanin hemen catlamasini saglamis olabilir ama sen degerlendirmisin zaten kafama takma Allah buyuk tutar insallah. ama kesinlikle baska doktorlarda gorun derim bendlkkydlntpl
Ama hep var o çift çizgiaman kizlar valla kafam karisiyo iste cift cizgiyi gorunce iliskiye basla en basiti bu
canım senden haber bekliyorum birönceki mesajda yazdım tarihlericanim diger aylarda en son adet oldugun tarihle obur ay adetin basladigi tarihlerin arasini say bi gec gun gecmi mesela son adetinden diger aderin ilk gunu arasi 18 diyelim diger ay 19 bi ay 20 olmus. simdi 21 olursa 1 gun gecikmis sayabilirisn kendini yani diger aylari hesapla. en cok ne kadar gecikmism insallah anlatabildim
Bende öyle düşünüyorum. Bugün ve sonraki 2 günüde değerlendirip beklemeye geçicem.Anladım canım normal daha çok koyulasması ne güzel yakalamışsın muhtemelen o yarına silikleşir sen bugunu yaornı ve sonraki günü kesin değerlendir. Silindiği gün ve ertesi günleri çok önemli
Canım sen belki de hamişsindirKizlar haziranin 22sinde hasta olmustum ya hani mesela ogunum gecmesi gerekiyor dmi
Nigar test yapmadın mıAnlamdm yahumayis 27sinde oldum haziran 22sinde oldm sen hesapla
Evet bende dee12 günüm kaldı gecmiyor günler
Ovulasyon testi yapsana ondada cıkıyor varsa eger gebelikEvet bende deeson 3 gun
Ovu kullandın mı canım döllenme yani testin pik ve silinme zamanını biliyorsan üzerine 12gün koy ve test yap inşaallah çıkar12 günüm kaldı gecmiyor günler
Hemde çok çok koyu pik gbi çıkıyorOvulasyon testi yapsana ondada cıkıyor varsa eger gebelik
Bilmemmi biliyorum. Ama ona daha var yapmamaOvu kullandın mı canım döllenme yani testin pik ve silinme zamanını biliyorsan üzerine 12gün koy ve test yap inşaallah çıkar
Hımm hadi bakalım inşaallah öğreniriz hepiniz sevinirizBilmemmi biliyorum. Ama ona daha var yapmama
Ovu günü ne zamandı canım bana onu söyle de hesaplayımAnlamdm yahumayis 27sinde oldum haziran 22sinde oldm sen hesapla
Ben ovu tssti kullnmdim cnm. Eger bu ay da olmzsa baslicam artkOvulasyon testi yapsana ondada cıkıyor varsa eger gebelik
14 temmuz,Ovu günü ne zamandı canım bana onu söyle de hesaplayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?