13 temmuzda olabilir 2 günde pikti14 temmuz,
canim o belli olmaz ama bence onu hic hesaplama bile bi taneside yeter bize :)Evet cn dun catladı heralde bugunude degerendırebılırsem ıns kafam rahat olur acaba baska yuumurta gelısırde carçtlarmı acaba
cok koyu t li cift cizgi demek istedim :)Ama hep var o çift çizgi
29 temmuz gülüm senin bat benim hesabıma göre14 temmuz,
Test yapmım dımı benım adette one gelcek ozaman ne zaman adet olcam bılmıyorum hıccanim o belli olmaz ama bence onu hic hesaplama bile bi taneside yeter bize :)
Sıraya mı geçtikSen hamis ol da sira bana gelsiin
Allh izin verrse evet. 2.benmSıraya mı geçtikya bismillah diyelim haydi kızlaaar
Ama senin 8 gün var daha?Allh izin verrse evet. 2.benmyarim saattr falan belime bi agri girdi ama tam bole regl agrisi diyemem. Bi garip yani.bide sicak basio icimi. Galiba regl olcm
Yok kiz ne sekiziAma senin 8 gün var daha?
Büyük ihtimalle 29 dün bende hesapladım. Öyle gözüküyor29 temmuz gülüm senin bat benim hesabıma göre
4 gün var olcaktı, sayfa başında batın 24 yazıyor da ondan dedim ☺ neyse ki az kalmış o zaman belirtin gebelik içindir inşallah diyelimYok kiz ne sekizicok sukur gecti baya bugunu ve bat gununu saymzsak 3 guncuk kaldi
Yapariz valla insallah bakalm gelen giden hcbse yok bugundeCanım sen belki de hamişsindiray hadi inşallah başı çek bakalım halayda Teytey yaparız
Yapmadm cnm bugun gelen giden yk bakalmNigar test yapmadın mı
Kiz yok yapmadm yaa bekliyrm iste bugun de gelen giden yk yarinda patlamazsam
Ben arada aksattim diye attim cope ovulasyn testlerniOvu günü ne zamandı canım bana onu söyle de hesaplayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?