Temmuzdaknler cop oldu yaniOvu günü ne zamandı canım bana onu söyle de hesaplayım
Valla Allah razi olsun sizlerden kizlar ya insallah hamisimdir yarin patlamazsam egerhaha herkes nigarı bekliyor
benim de sağ yumurtalıgımda bir ağrı var ya hayrolsun, pazartesi bir gideym doktora :/
Kiz burdaym disardaydm bakamadm burdaymmm
Agzindan bal damliyo insallah ya valla cok istiyorum hamis testm yk olmadi yarn nibetci eczane vulursam yaknlarda alirim
Insallah Allahm basi ben cekmeye baslim ardimdan patir patir gelinnSen hamis ol da sira bana gelsiin
Canim ya bende ovulasyn testu var yapsam cikarmi ama olrmuki ole ya.sOvulasyon testi yapsana ondada cıkıyor varsa eger gebelik
Ben az kaldi diye sevnmek icin saymiorm bat gununu kendi kendimi teselli ediom kiz4 gün var olcaktı, sayfa başında batın 24 yazıyor da ondan dedim ☺ neyse ki az kalmış o zaman belirtin gebelik içindir inşallah diyelim
Cikar canim sen yap t cok koyu cikiyo hamile oldugunda yumurtlama gibi hatta daha koyubile olabiliyo 2 saat sivi tuketme yine ayni,hadi yapta resmini koy buraya, haber ver herkes merak etti canimCanim ya bende ovulasyn testu var yapsam cikarmi ama olrmuki ole ya.s
Tm cnm be km ozaman saat 10 da yapcm aticam tabiki sizle paylasmayip kmle paycam ilk isim buraya atmakCikar canim sen yap t cok koyu cikiyo hamile oldugunda yumurtlama gibi hatta daha koyubile olabiliyo 2 saat sivi tuketme yine ayni,hadi yapta resmini koy buraya, haber ver herkes merak etti canim
Ben az kaldi diye sevnmek icin saymiorm bat gununu kendi kendimi teselli ediom kiz
Bir test heyecanı dahaTm cnm be km ozaman saat 10 da yapcm aticam tabiki sizle paylasmayip kmle paycam ilk isim buraya atmak❤
Bi bakmissn hayrmisiyla hamilesnnn aay nekdr gzllof ya günler geçmiyor gercekten daha hastalıgım bitecek de o asamalar olcak da sonra diger ayın batı yaklasacak falan, coook var daha geliyor ☺
Evet ❤bu heycani insallah herkes hayrlisiyla tadarBir test heyecanı dahaAllah’ım hayırla olmuş olsunnn inşallah, böyle hep beklemenin yanında güzel haberler de umut verici olur
Evet senin baya varmisof ya günler geçmiyor gercekten daha hastalıgım bitecek de o asamalar olcak da sonra diger ayın batı yaklasacak falan, coook var daha geliyor
Bak koyu cikarsa hamislik testi de yap ha. Bazen yumurtlama da olabilioEvet ❤bu heycani insallah herkes hayrlisiyla tadarsmdi aksami 10 u beklicm ovulasyn testini yapcm t koyu olrsa hamis olnuyormuss
Bi saat kaldiiiTm cnm be km ozaman saat 10 da yapcm aticam tabiki sizle paylasmayip kmle paycam ilk isim buraya atmak❤
Evt cnm yaa dikkat ediyrm bseler sokusturmuyorm agzimaaBi saat kaldiii
Insllh deildir. Bende de garip seyler oluorEvt cnm yaa dikkat ediyrm bseler sokusturmuyorm agzimaason 1 saat bakalm belimde ince sızı var sanki psikoljkmi anlamadm yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?