Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
S Seven34 aderini 5 gun oluyor kabul ettim canim 3 gun gecikmis gorunuyor bi ovulasyon falan yap sen yada sabah kalk gebelik yap senle hamis baslarsak liste hamis gidecek ben inaniyorum
Agzindan bal damliyo insallah ya valla cok istiyorum hamis testm yk olmadi yarn nibetci eczane vulursam yaknlarda alirim ovulasyn testm var ondan nasl anlaslck kiz insallah gobuslerimz dolar hepimizin

4 gün var olcaktı, sayfa başında batın 24 yazıyor da ondan dedim ☺ neyse ki az kalmış o zaman belirtin gebelik içindir inşallah diyelim
Ben az kaldi diye sevnmek icin saymiorm bat gununu kendi kendimi teselli ediom kiz

Cikar canim sen yap t cok koyu cikiyo hamile oldugunda yumurtlama gibi hatta daha koyubile olabiliyo 2 saat sivi tuketme yine ayni,hadi yapta resmini koy buraya, haber ver herkes merak etti canim
Tm cnm be km ozaman saat 10 da yapcm aticam tabiki sizle paylasmayip kmle paycam ilk isim buraya atmak

Bir test heyecanı daha Allah’ım hayırla olmuş olsunnn inşallah, böyle hep beklemenin yanında güzel haberler de umut verici olur
Evet ❤bu heycani insallah herkes hayrlisiyla tadar smdi aksami 10 u beklicm ovulasyn testini yapcm t koyu olrsa hamis olnuyormuss

of ya günler geçmiyor gercekten daha hastalıgım bitecek de o asamalar olcak da sonra diger ayın batı yaklasacak falan, coook var daha geliyor
Evet senin baya varmis en iisi girme biraz buraya. Sanki ben girdikce daha cok hatrliorm. Ama girmesem de eksik hissediorm yaa sen de oyle misin

Kızlar benim az önce akontı ile karışık açık tonda kan geldi sizce lekelenme olabilir mi veya adet kanı mı. Bat 4 gün sonra çok erken olur. Kafam allak bullak oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…