Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim az önce akontı ile karışık açık tonda kan geldi sizce lekelenme olabilir mi veya adet kanı mı. Bat 4 gün sonra çok erken olur. Kafam allak bullak oldu
adetten 3 gun once gelen yerlesme olur genelde insallah bebektir canim.

Normalde adet öncesinde böyle bir sey olmuyorsa belki de bebiş haberidir
Bugüne kadar hiç olmadı bu kadar erken. İnşallah öyledir canım . Göğüs hassasiyetin olmaması ve kasık ağrılarım azalması beni hamilelik düşüncesinden uzaklaştırdı aslında. Bu belirtileri olmayıp da hamile olduğunu öğrenen var mo acaba

Valla benim hiç hamileliğim olmadı ama gruptakilerin bazılarının evlatları var bir kısmınında düşüğü, onlar yardımcı olur sanırım..

Merhaba canım göğüs hassasiyeti yaşamadım ben kızıma hamileyken kasıl ağrısı da hatırlamıyorum yerleşme kanaması yaşamadım ben ama yaşayanlar oluyor senin adetine daha varken açık renk kanama ise pembe gibi ve yoğun gelmiyorsa yerleşme kanamasıdır inşallah hamişlik vardır

Bu test ovulasyon testi t koyu olursa hamile oluyormus ama bende deil benm hep stresten bole oluyo ben hamile degilim ya resimi yukleyemiyorm cde kirmizi cizgi var

Burda bi arkadas ovulasyon testyle yap t koyu olrsa hamilesndr dedi yaptm ama yk ole bse bn hamile deilim ya bu ayda tutmadi strestende gecikiyo iste
Canım üzülme hemen modun düşmesin boşver sen ovu testini bat geçsin normal gebelik testleri yap sakın moralini bozma henüz ortada bir şey yok

Burda bi arkadas ovulasyon testyle yap t koyu olrsa hamilesndr dedi yaptm ama yk ole bse bn hamile deilim ya bu ayda tutmadi strestende gecikiyo iste
Silikmi cikti canim, kafani rahatlamaya bak bir sure baska seylerle mesgul olmaya calis canim,takma kafana,hayirlisi neyse o olsun,regl gelmedigi surece allahtan umit kesilmez,yoksa da vardir elbet bi zamani

Cok tesekkur ederim desteginiz icin Allahtan umut kesilmez insallah diyorum hep bilemiyrm cnm biseyde diyemiyorm dha .s
Aynen kafana takma o testi belki vardır boşuna canını sıkıyorsun bat tan bir kaç gün geçsin gebelik testi yap inşallah ilk hamişimiz sen olursun da arkandan geliriz biz de stres gerçekten her şeyi çok etkiliyor sürekli bunu düşünme insan kafayı yer gibi oluyor bu ay benim adetim 29. Gün geldi hep düşünmekten ki normalde 26. Gün de gelir düzenlidir yani sen ne kadar takarsan tak olacağı varsa da olmuyor Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah buradaki herkese dua edelim ve stres yapmayalım

Bu test ovulasyon testi t koyu olursa hamile oluyormus ama bende deil benm hep stresten bole oluyo ben hamile degilim ya resimi yukleyemiyorm cde kirmizi cizgi var
Ben sana eski ovu testi i atayım dur canım istemişler benden gebeliği öğrenince cidden koyu olacak mı ovu testi ile öğrenilecek mi diye bende yapmıssım örnek olsun payşaym gecmis msj larrda bulayım

Yapar yapmaz anında çekmişim beklememis beklediğinde 10dk içinde daha koyulasmis... Bu eski msj lar iyi ki ar ve iyi ki hemen ulaşabiliuptız

Eklentiler

• Screenshot_20190720_224837_com.android.chrome.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…