Yaa insallah adet deildr .sKızlar benim az önce akontı ile karışık açık tonda kan geldi sizce lekelenme olabilir mi veya adet kanı mı. Bat 4 gün sonra çok erken olur. Kafam allak bullak oldu
Normalde adet öncesinde böyle bir sey olmuyorsa belki de bebiş haberidirKızlar benim az önce akontı ile karışık açık tonda kan geldi sizce lekelenme olabilir mi veya adet kanı mı. Bat 4 gün sonra çok erken olur. Kafam allak bullak oldu
adetten 3 gun once gelen yerlesme olur genelde insallah bebektir canim.Kızlar benim az önce akontı ile karışık açık tonda kan geldi sizce lekelenme olabilir mi veya adet kanı mı. Bat 4 gün sonra çok erken olur. Kafam allak bullak oldu
Bugüne kadar hiç olmadı bu kadar erken. İnşallah öyledir canım . Göğüs hassasiyetin olmaması ve kasık ağrılarım azalması beni hamilelik düşüncesinden uzaklaştırdı aslında. Bu belirtileri olmayıp da hamile olduğunu öğrenen var mo acabaNormalde adet öncesinde böyle bir sey olmuyorsa belki de bebiş haberidir
Aahh inşallah canımadetten 3 gun once gelen yerlesme olur genelde insallah bebektir canim.
Valla benim hiç hamileliğim olmadı ama gruptakilerin bazılarının evlatları var bir kısmınında düşüğü, onlar yardımcı olur sanırım..Bugüne kadar hiç olmadı bu kadar erken. İnşallah öyledir canım . Göğüs hassasiyetin olmaması ve kasık ağrılarım azalması beni hamilelik düşüncesinden uzaklaştırdı aslında. Bu belirtileri olmayıp da hamile olduğunu öğrenen var mo acaba
Naptın canım test sonucun nasıl ?Yaa insallah adet deildr .s
İnşallah tecrübe eden biri yardımcı olur..Valla benim hiç hamileliğim olmadı ama gruptakilerin bazılarının evlatları var bir kısmınında düşüğü, onlar yardımcı olur sanırım..
Merhaba canım göğüs hassasiyeti yaşamadım ben kızıma hamileyken kasıl ağrısı da hatırlamıyorum yerleşme kanaması yaşamadım ben ama yaşayanlar oluyor senin adetine daha varken açık renk kanama ise pembe gibi ve yoğun gelmiyorsa yerleşme kanamasıdır inşallah hamişlik vardırBugüne kadar hiç olmadı bu kadar erken. İnşallah öyledir canım . Göğüs hassasiyetin olmaması ve kasık ağrılarım azalması beni hamilelik düşüncesinden uzaklaştırdı aslında. Bu belirtileri olmayıp da hamile olduğunu öğrenen var mo acaba
Insallah regl degildir canim,devami gelmedi dimi,yerlesme kanamasidir insallahhKızlar benim az önce akontı ile karışık açık tonda kan geldi sizce lekelenme olabilir mi veya adet kanı mı. Bat 4 gün sonra çok erken olur. Kafam allak bullak oldu
Yaptm ama t koyu olunca hamile oluyoms bnm c de kirmizi czgi var bnm stresten oldu bole buayNaptın canım test sonucun nasıl ?
Canım üzülme hemen modun düşmesin boşver sen ovu testini bat geçsin normal gebelik testleri yap sakın moralini bozma henüz ortada bir şey yokBurda bi arkadas ovulasyon testyle yap t koyu olrsa hamilesndr dedi yaptm ama yk ole bse bn hamile deilim ya bu ayda tutmadi strestende gecikiyo iste
Cok tesekkur ederim desteginiz icin Allahtan umut kesilmez insallah diyorum hep bilemiyrm cnm biseyde diyemiyorm dha .sCanım üzülme hemen modun düşmesin boşver sen ovu testini bat geçsin normal gebelik testleri yap sakın moralini bozma henüz ortada bir şey yok
Silikmi cikti canim, kafani rahatlamaya bak bir sure baska seylerle mesgul olmaya calis canim,takma kafana,hayirlisi neyse o olsun,regl gelmedigi surece allahtan umit kesilmez,yoksa da vardir elbet bi zamaniBurda bi arkadas ovulasyon testyle yap t koyu olrsa hamilesndr dedi yaptm ama yk ole bse bn hamile deilim ya bu ayda tutmadi strestende gecikiyo iste
Belli olmz cnm bekle bklm. Regl olmadan umut var. Belki gec dollenmedir. Hayrlisi olsn insllhCok tesekkur ederim desteginiz icin Allahtan umut kesilmez insallah diyorum hep bilemiyrm cnm biseyde diyemiyorm dha .s
Aynen kafana takma o testi belki vardır boşuna canını sıkıyorsun bat tan bir kaç gün geçsin gebelik testi yap inşallah ilk hamişimiz sen olursun da arkandan geliriz biz deCok tesekkur ederim desteginiz icin Allahtan umut kesilmez insallah diyorum hep bilemiyrm cnm biseyde diyemiyorm dha .s
Ben sana eski ovu testi i atayım dur canım istemişler benden gebeliği öğrenince cidden koyu olacak mı ovu testi ile öğrenilecek mi diye bende yapmıssım örnek olsun payşaym gecmis msj larrda bulayımBu test ovulasyon testi t koyu olursa hamile oluyormus ama bende deil benm hep stresten bole oluyo ben hamile degilim yaresimi yukleyemiyorm cde kirmizi cizgi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?