hic olurmuydu bole bide regli aran cok uzun degilse tekrar yumurtlamiyosundur insallah seninkide bebektir az kaldi senin batada akinti da genelde gebelik belirtisi. ovulasyonun yok mu elinde yapsaydin bi taneanka3334
Bugun regl sancisi gibi bisyler hissediorm. Hasta olcam sandm lavaboya gittim. Hem beyaz akinti hem de seffaf uzayan akntim vardi.2 3 gun kala tekrr mi yumurtluyom nedir yaa
Yaşım 24 evleneli 11 ay oldu 11 aydir deniyoruzkizlar yaslariniz kac kac yillik evlisiniz ve kacinci denemeniz
Hic hatrlamiorm daha once oldgunuhic olurmuydu bole bide regli aran cok uzun degilse tekrar yumurtlamiyosundur insallah seninkide bebektir az kaldi senin batada akinti da genelde gebelik belirtisi. ovulasyonun yok mu elinde yapsaydin bi tane
Devam yapmaya koyulasmamiş daha koyulasmaya baslamoş..
gunde bi tane yapiyorum ovu buyuk ihtimalle aksama geceye pik olur ben yarin oglen yaparin yine testDevam yapmaya koyulasmamiş daha koyulasmaya baslamoş..Pik görmene az kalmıs sanırım
ay insallah gebeliktir o zaman bn akinti olmadan gebe olanlarida okudum ama akintisi olanlar genelde gebe oluyor bu erken belietilerden adette kuru oluyor genelde insallah oyledir canim seninkideHic hatrlamiorm daha once oldgunuovu yok yaa malesef. Acik olsydi eczaneler de alirdim belki. Bi haftayi geckindr de akintim var hep
Insallh yaa. Hayrlisiysa olsn bu ay.ay insallah gebeliktir o zaman bn akinti olmadan gebe olanlarida okudum ama akintisi olanlar genelde gebe oluyor bu erken belietilerden adette kuru oluyor genelde insallah oyledir canim seninkide
batini soylede yaziyim canim istersen senindeYaşım 24 evleneli 11 ay oldu 11 aydir deniyoruz
Tskr ederimmmDeğil canım o cidden pik kadar koyu çıkıyor hemde anında koyulasıyor
var mi canim agri sizi ?Kizlarr hala gelen giden yok bndee bnm hormonlar noldu bu ay yaa
Acil yakınsa bence Bi test yaptırKizlarr hala gelen giden yok bndee bnm hormonlar noldu bu ay yaa
YapamammmAcil yakınsa bence Bi test yaptır
Hadiya bellide olmazz ya belki adet belirtsi deildrBende regli olucam herhalde dün cok baş agrısı oldu reglime gelmeden önce başlıyor baş agrıların
Hadiya bellide olmazz ya belki adet belirtsi deildrBende regli olucam herhalde dün cok baş agrısı oldu reglime gelmeden önce başlıyor baş agrıların
Benim bu ayda ıska içime öyle doğuyorH
Hadiya bellide olmazz ya belki adet belirtsi deildr
Ben de verrdim sankiBenim bu ayda ıska içime öyle doğuyorNigar kız böyle senin gibi cok gecikmiş olaydı reglim kesin kan testi vermiştim
Ben de verrdim sankiBenim bu ayda ıska içime öyle doğuyorNigar kız böyle senin gibi cok gecikmiş olaydı reglim kesin kan testi vermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?