- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Aynen canım aslında belirtileri çok da takma kafana değişiyor çünküİnşallah canım ben ilk gebeliğimde bütün belirtileri taşıdım bu sefer olmayınca değilim şüphesine düşüyorum. İnşallah hamileyimdir de belirtilerim değişmiştir ☺
Rica ederim.. Biraz daha bekle bakalım inşaallah hayırlısı olsunGebelik testm yokk bence biraz daha beklim benhayirlisi olsun artk ya sagl cnm bnm
Aynen oyle bakalimRica ederim.. Biraz daha bekle bakalım inşaallah hayırlısı olsun
Gelen giden canım var mı ne durumdasınBende seviyorum sizleriii ❤❤❤
Hayır yok dahaa canımGelen giden canım var mı ne durumdasın
Umutla bekliyorum senin haberini hcg test test test testSimdi yine ovulasyon testinden bitane daha yapsammi acaba
Insallah canim benimmmEki Görüntüle 2290866
kizlar bu yunurtlamadan 12 gun sonra falan takip ettigim sayfanin ovulasyon testi herkeste ayni olmaz tabi o bebegini gemen ogrenmisti erken dollenme oldugu icin. insallah her gecikme gebelik icin olur gecen ay bende 3 gun geciktim erken gebelik negatifti yinede umutlanmistim. kendimizi biraz raat biraksak belki daha kolay olacak ama bende cok strestliyim yumurtlamada gormedim daha insan ister istemez dusunuyor. hakkimizda hayirlisi olsun insallah dua edelim birbirimize.
İşte benimki de böyleydi bekleyince 10dk da böle olmustu canımEki Görüntüle 2290866
kizlar bu yunurtlamadan 12 gun sonra falan takip ettigim sayfanin ovulasyon testi herkeste ayni olmaz tabi o bebegini gemen ogrenmisti erken dollenme oldugu icin. insallah her gecikme gebelik icin olur gecen ay bende 3 gun geciktim erken gebelik negatifti yinede umutlanmistim. kendimizi biraz raat biraksak belki daha kolay olacak ama bende cok strestliyim yumurtlamada gormedim daha insan ister istemez dusunuyor. hakkimizda hayirlisi olsun insallah dua edelim birbirimize.
Normal bazı kişilerde uzun sürebiliypr hatta hafif siliklesiypr birden siliklesmiypr öle bir sey de olabilir.. Sen siliklestiği günü ve ertesi 2günğ de degerlendirBen bugünde pik gördüm ovülasyonda. Dünde çok koyuydu, bugün silikleşir sandım ama yine koyu çıktı. 18-19-20 değerlendirdim. Bugünde değerlendiricem. Yarına silikleşir sanırım artık. Eşime afakanlar bastı stresten ve bu mecburiyet durumundan. Aynı şekilde bendede var o stres ama tabi eşim kadar yansıtmıyorum. Sizde kaç gün pik oluyo? Aslında ben yumurtamın çatladığını hissettim, hem akıntımdan hemde ağrımdan dolayı.. Ama hala pik. Kafam çok karıştı. Evdede 2 tane ovülasyon testi kaldı.. Almıycam bi daha dedim ama öyle karıştım ki bu ay..
Degerlndr kiz acima inan kii.kizlar bende ovulasyon yapiyorumda suya falan dikkat etmedim pek bugun baslangici gibi koyulasti biraz sizce degerlensiriyim mi ya aman hesap yapmaktan beynim yandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?