canım bence yapmana gerek yok sen kaç günde adet oluyorsun ona göre çıkar ben bu haftayı bekliyordum yumurta günü bugün yarın diyordum cidden öyle oldu sende adetlerinden yola çıkarak devam et daha vardır çatlamasıana... Acele etme..Kizlar bi bakarmisin sizce tekrar bugun test yapiyimi
innovita testlerim var ama laboqucik okadar hasas degil
Olsun üzülmek yok her seyi bir zamanı varKizlar yaptm testi ama negatf malesef
Canım ya cek teki elinin oldugu hizada tut bir de öle cek yandan daha net görünüyor testler
30 gunde bir oluyorum canim ama galiba 16 17 18 gibi belki pik yapar diye dusunuyomCanım benim hayırlısı olsun bekleyece
canım bence yapmana gerek yok sen kaç günde adet oluyorsun ona göre çıkar ben bu haftayı bekliyordum yumurta günü bugün yarın diyordum cidden öyle oldu sende adetlerinden yola çıkarak devam et daha vardır çatlamasıana... Acele etme..
Göremedim cnm hayırlısı olsun
Sagol arkadasim insallah kavusuruz yaa boyle beklemek cok zorHoş geldin o zaman benim de bir kızım var ikinciyi istiyorum hayırlısıyla
Benim de artik inancim kalmadi testlere laKizlar bu testler benle alay edio sanki. Simdi yine baktm. Sanki hayali bisey var emin olamiorm yaa
Arkadasim o testler bana da cok oyun oynadi bir sure sonra hep silik cizgi olustu kafayi yemek uzereydin gerci hala oyleyimKizlar bu testler benle alay edio sanki. Simdi yine baktm. Sanki hayali bisey var emin olamiorm yaa
Ole tabi cnm her syin hayrlisi. Onumzdeki maclara bakarz nolcak sankiCanım hayırlısı olsun inşallah olmasa da hayırlısı olsa da biliyorsun olmasa da yola devam ediyoruz pes etmek yok
Simdi kalktm baktm tekrr bisy yok galiba.Benim de artik inancim kalmadi testlere la
Arkadasim o testler bana da cok oyun oynadi bir sure sonra hep silik cizgi olustu kafayi yemek uzereydin gerci hala oyleyim
Evet ama mecburuz bekleyecez sonunda güzel haberler alacak isek böyle beklemek güzelSagol arkadasim insallah kavusuruz yaa boyle beklemek cok zor
tabi canım denemelere devamOle tabi cnm her syin hayrlisi. Onumzdeki maclara bakarz nolcak sanki
Uyudum kalktm.belim agriodu biraz gecti cok az bisy var sanki. Lekelenmem de akontoya dondu ama kirmizi deil hala.pembe gelio
Valla ne hizada tutarsam tutim gorunmuoCanım ya cek teki elinin oldugu hizada tut bir de öle cek yandan daha net görünüyor testler
Simdi kalktm baktm tekrr bisy yok galiba.amaan olmazsa olmasin napam yaa dunyanin sonu deil ki.
Aynen canim hayirlisiyla insallahEvet ama mecburuz bekleyecez sonunda güzel haberler alacak isek böyle beklemek güzel
Ya sanki gormustum ben senin teste silik cizgiyi hadi insallah yaaa gonlune gore olsunValla ne hizada tutarsam tutim gorunmuoonnla ugrasip kendimi uzmicem artk. 5 dkkda cikmiosa bitmistir o test anasini satim o qaa
Ilk testimde guzl belliydi ama bunda hayal meyal vardi sanki fotoda belli olmadi.Ya sanki gormustum ben senin teste silik cizgiyi hadi insallah yaaa gonlune gore olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?