Deil miiAynen aslında en güzeli o rastgele aman olursa olur dicen yada büyük konuscan aaaa olursa ben naparım diyeyakana hemen yapışsın
Kizlar bi bakarmisin sizce tekrar bugun test yapiyimiEki Görüntüle 2291951
Bakin bunlar bnm testlerim
Bence gerek yok cnm. Ayni seyredio gibuEki Görüntüle 2291951
Bakin bunlar bnm testlerim
Aynen bende bende öyle oluyorumDeil miiama sanki yum haftasi yine kafama takarim diye dusunuorm . Bu konuuda kendime hic guvenmiorm
Ben azcik kestircem kizlar. Hic uyuyamadim zaten agridan geceAynen bende bende öyle oluyorum
At bakimKizlar bu testler benle alay edio sanki. Simdi yine baktm. Sanki hayali bisey var emin olamiorm yaa
Ah bi gorunsee aticam daa ben zor goruomAt bakim
İçini ac ışıga tutup çek fotoyu öle atAh bi gorunsee aticam daa ben zor goruom
Bilmem ki artık hep negatifleri görmekten umudum tükenti bir çok şey yaptım bi rahim filmi kalmıştı onu da yarın çekilcem hamile kalmak mucize gibi bişey sankineden umut yok ?
Bende oyle dusunuyorum canimBence gerek yok cnm. Ayni seyredio gibu
Gorunmedj bi turlu yaaİçini ac ışıga tutup çek fotoyu öle at
Hoş geldin o zaman benim de bir kızım var ikinciyi istiyorum hayırlısıylaKizlar selam,
Bende araniza yeni katildim bat 9 u bekliyorum. Bu ay 9 unda adet gordum 12 sini degerlendirdik sonra 16 sinda benden buyukce bir yumurta aki seklinde akinti geldi hatta wc ye gittim ne bu diye o gunu de degerlendirdik. Sonrasinda 3 birliktelik daha oldu 21 indeki son birlikteliktem sonra o gece ve 22 si ogleden sonraya kadar ciddi sok kasik agrisi hissettim. Sonra gecti dun 23 u aksam yine kasik batmasi hissettim agri kasik ve belimede vurdu dun gece nolur nolmaz diye netten siparis verdigim INNOVITA ovulasyon testinden yaptim test cizgisi o kadar silikki benden baska kimse goremez. Bunu gorunce de dedimki yumurtlama coktan gecmis acaba tahmin ettigim gibi 16 sindaki o akintinin gelemesiyle yumurtlamismiydim ? Bazen erken yumurtlama oluyomus benimgibi olan var mi acaba ? Sansim var mi ? Yani insallah
Ha birde ben bir dusuk yaptim kurtaj oldum sonra kizim oldu 6.5 yasinda Allah bagislarsa kurtaj oldugumda gebeligimi yaklasik 4 gun once falan hic beklemedigim anda ogrenmistim ikinci cizgide cok koyuydu acaba onda da erken dollenmemi yasamistim bilmiyorum.
Sizlerinde tecrubelerinden faydalanmak istiyorum 2. Cocugu olan samimi arkadaslarimla bile paylasamiyorum burasi dogru adres bence uzun oldu simdiden HAKKINIZI HELAL EDIN KIZLAR
Canım hayırlısı olsun inşallah olmasa da hayırlısı olsa da biliyorsun olmasa da yola devam ediyoruz pes etmek yok
Doktora git bence canım baya geçmişKızlarrrr benimde kan testim negatif cıktı 12 gün oldu gecikeli sanırım doktora gidip adet sokturucu almanın vakti geldi ilk defa bu kadar gecikmişti bekliyorum kendiliğinden adet olayım ama hiç olcakmisim gibi durmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?