Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen aslında en güzeli o rastgele aman olursa olur dicen yada büyük konuscan aaaa olursa ben naparım diye yakana hemen yapışsın
Deil mii ama sanki yum haftasi yine kafama takarim diye dusunuorm . Bu konuuda kendime hic guvenmiorm

Kizlar bu testler benle alay edio sanki. Simdi yine baktm. Sanki hayali bisey var emin olamiorm yaa

Hoş geldin o zaman benim de bir kızım var ikinciyi istiyorum hayırlısıyla

Kızlarrrr benimde kan testim negatif cıktı 12 gün oldu gecikeli sanırım doktora gidip adet sokturucu almanın vakti geldi ilk defa bu kadar gecikmişti bekliyorum kendiliğinden adet olayım ama hiç olcakmisim gibi durmuyorum

Doktora git bence canım baya geçmiş

Evet dün negatifi görünce o kadar çok ağladım ki moralmen çöktüm eşimde üzüldü bu sefer o üzdüm diye bi . Daha ağladım of of bilmiyorum

kızlar benim adetim gecikti.Doktora gittim ultrasonla baktı alttan bakmayalım her ihtimale karşı görmezsek test yaparız dedi.Ultrasona bakarken yumurtalıkların çatlamış dedi.. Ama çocuk görünmüyor deyip kan verdim.sonucu beklerken regli oldum :) E şimdi benim bu yumurtalar boşuna mı çatlamış yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…