insallah bu senin icin iyi bi sey o zamanEvet cnm bi kac aydr surejli uzuyordu döngüm ilk kez kisaldi insAllah duzene girer artik
amin canim insallah gonlundeki gibi olur senin biraz daha beklemen lazim teste bile cikmaz simdiHiç bilmiyorum inan ki konduramıyorum bi yandanda.
Hem düşük hem kimyasal gebelik olunca korkuyo insan artık. İlk gebeliğimde aşılama sonrası hep uyudum ben. Gözümü açamazdım hiç. İğnelere yorardım hep. Sonra sonuç çıkınca hamileliktenmiş demiştim. Ama bilmiyorum tabi. Rabbim hayırlısını versin.
Atamıyorumki canım benim telefon bi türlü atmıyor profil fotografı bile koyamadımat canim bi fotoyu bakalim.
Tamamdır o zaman sen kendini bekleme moduna alcanim tam 3 4 5 6 yi degerlendirdim
Evet canım çok üzülmedim açıkçası soğan kürü ise yaradı demek kiinsallah bu senin icin iyi bi sey o zaman
Bu gece giderim belki. Bnm isim hic belli olmazBilemeyiz de canım belki de bebiştir işte bu yüzden yarın git kan ver belli olsun içinde rahat etsin ki adet gecikmesin
aynen ole yapicam yarinida degerlendiriyimdeTamamdır o zaman sen kendini bekleme moduna al
uygulamadan giriyosan ondandir canim google chrome dan dene bideAtamıyorumki canım benim telefon bi türlü atmıyor profil fotografı bile koyamadım
ay kiz yazik kendine gitme bence cok mu kafana takiliyor ?Kizlar lan vermye gittgmde bi hafta gecikti diyim mi. Ne diyim yani. Yalan solememe gerek var mi
Ne zmnd canım var seninKizlar lan vermye gittgmde bi hafta gecikti diyim mi. Ne diyim yani. Yalan solememe gerek var mi
Artık keyfi yere değerlendir... Çerez niyetineaynen ole yapicam yarinida degerlendiriyimde
Bilmiorm yaa. Cok takan biri deilm aslnda.ay kiz yazik kendine gitme bence cok mu kafana takiliyor ?
Gerek yok.. Gebelikten süpheleniyorım de ver kanı gel. Kan senin damar senin ne karısırlarNe zmnd canım var senin
Allah iyiliğini versin emiBu gece giderim belki. Bnm isim hic belli olmaz
Orasi ole de. Simdi bizim gidecegimz hastanede ilk kayt yaptrrken sikayetinz ne dio. Gebelk testi yaptrcam diom orda sknti yok. Daha sonra 2.kontrol oluo tansiyon falan bakarlar. Daha sonra muayene icin sira beklioz. Muayne siras da da doktor sorar bence adetin gecti mi diyeGerek yok.. Gebelikten süpheleniyorım de ver kanı gel. Kan senin damar senin ne karısırlar
Yok kıs direk gebelik İçin kan verecem deKizlar lan vermye gittgmde bi hafta gecikti diyim mi. Ne diyim yani. Yalan solememe gerek var mi
Ay valla esime soledim tm gidelm dediAllah iyiliğini versin emi
E hadi bakalımAy valla esime soledim tm gidelm dedigelir yarim saate
Ne cnm anlamdimNe zmnd canım var senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?