Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hımmm evet de o zaman... So ra vıdo vıdı ediyorlar bana da sormustu adet geçti mi diye hayır ddim o da neden baktoroyprsun o zaman ddi bende tets yaptım pozitif çıktı sabahları da işte oluyorum ondan acile geldim kan vermeye dedim  o da tamam o zaman dedi güldü

valla giyinmeye kalkiorm simdi gelio bziimkisi bi hafta gecti dicem kan verip kacsam mi acaba netten bakarm

Kızlar merhaba,
geçtiğimi ay aşılama denedik ama tutmadı.
Bu ay reglim kendi döngüme göre bugün gelmesi gerekiyordu ama gelmedi.
Yaklaşık 10 gündür göğüs hassasiyetim, bel ağrım var ve 2 gündürde sol kasığımda batma var.
Bende ovülasyon testi aldım bu ay ama gelecek ay için kullanmayı düşünüyordum. Fakat deneme amaçlı bir kaç gün yaptım
Merak işte
Neyse bu ovülasyon testleri ile birlikte 3 tane hamilelik testi gelmişti ve üçünüde yaptım hep tek çizgi gördüm hatta sonuncusunu bugün yaptım
Şimdi onun yanında birde ovülasyon testide yaptım. Normalde regli zamanı çift çizgi çıkıyor mu? Benim görseli bir yorumlarsanız seviniri

Eklentiler

• EE58FB9B-D2DD-4E24-AC88-A494D9AE8A91.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 35
  • CBD0111F-7407-4BD5-ABF7-83E41078DD40.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 27
camim ben yanlis biliyorsam arkadaslar duzeltsin ama lh hormonu vucudumuzda hep var ve o yuzden o silik olan 2. cizgi her zaman cikar cok koyu degil gordugum kadariyla. yani bole olmasi normal

Anka ya katılıyorum. Vucıtta hep lh var.. Hiç bir zaman sıfır değil gebelik ovu ile öğrenilmesi demek ovu nın pik zamanı gbi çok koyu çıkması demek..

camim ben yanlis biliyorsam arkadaslar duzeltsin ama lh hormonu vucudumuzda hep var ve o yuzden o silik olan 2. cizgi her zaman cikar cok koyu degil gordugum kadariyla. yani bole olmasi normal
Dün yapmıştım birde onda tek çizgi görmüştüm. Tabi bu testlerde sıvı alımı olayı varmış daha yeni yeni öğreniyorum sanırım dün yaptığım testte sıvı alımım etkiledi demek ki.
Aşılama zamanı çatlatma iğnesi vurulduktan sonra ne yaşıyorsam şu anda resmen onu yaşıyorum gibi. Ayy bezdim yaa
Kendimi gereğinden fazla dinliyorum sanırım.

Canim gebe oldugunda 2.ci cizgi 1 ci kadar koyi veyatta 1.ciden daha koyu oluyor.. tecruneliyim yani.. benimde boyle ciktiktan sonra adet olurdum.. ama gebeysen dedogim gibi 2.ci cizgi 1 .ci kadar koyu yada 1.ciden daha koyu çıkıyor

Canim gebe oldugunda 2.ci cizgi 1 ci kadar koyi veyatta 1.ciden daha koyu oluyor.. tecruneliyim yani.. benimde boyle ciktiktan sonra adet olurdum.. ama gebeysen dedogim gibi 2.ci cizgi 1 .ci kadar koyu yada 1.ciden daha koyu çıkıyor
Peki bu regli gecikmesinden sonra mı koyulasıyor? Benim reglim bugün gelmesi gerekiyordu gelmedi. Yarın kesin gelir çünkü o kadar şaşmaz ki günü bu sefer nasıl bir gün kaydı aklım almıyor. Sanırım geçtiğimiz ay yapılan aşılama yüzünden bu yaşadıklarım.

Sen testleri yaparken hangi saatte yaptın?
Testleri kullanımla ilgili bir özet geçebilir misin?
Bn en baslarda 17civaro yapıyordum sonra günde iki sefer yapmak için arasında en az 8sa olması gerekiyor bende 12 ve 20 de yapmaya devam ettim.. Bugün en koyu piki yakaladım sabah... 2. Test saati 20.00da da sabahki e nazaran siliklesmişti..lh miktarı açısından değişiklik 8sa ara ile fark ediliyor ya da günde 1defa her gün aynı saatte yapmakta bilgi verir

Mesala kizlar birde hamilegin en büyük belirtilerinden biri göğüs ucu agrisi dokunamazsin okadar cok agrirki.. ben hep göğüs ucumdan anlarim hamile olduğumu ben 5 kez gebelik gecirdim 2 tane oglum var 6 aylik erken dogumum var 2 tanede dusugum var.. ve suda var ne kadar cok stres yaparsaniz okadar cok gec gebe kalirsiniz

Şu reglim bir gelsinde bende düzenli şekilde bir takip edeyim bakalım.
Teşekkür ederim

Peki göğüs etrafı kararması ne zaman başlıyor?
Koyulaşırmış ya onu soruyorum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…