Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki göğüs etrafı kararması ne zaman başlıyor?
Koyulaşırmış ya onu soruyorum yani.
Benim koyulasma cok az bir sekilde gebeligimin son aylarinda olur canim.. ama en büyük hamilelik belirtim göğüs ucu agrisi günüm gelmeden öyle anlarim hamile olduğumu.. mesala bata 10 günüm var gogsum agriyor yanliz emin olamıyorum çünki 3 ay önce silikon yaptirdim.. ondan kaynakli agrilarda olabilir ama silikon olmasaydi kesin hamileyim derdim..

Bende tuhaf olan şeyler oluyor bu hafta anlam veremiyorum. Sürekli acıkıyorum. Öğleden sonraları bir mide yanması gibi bir şey başlıyor. Sol kasığımda sürekli batma gibi bir şey var. Göğüslerim çok hassas. Mesela yüzaşağı yatarken çok acıyor. Tabi bütün bunlar benim kendimi bu kadar yakından dinlememden de kaynaklı olabilir.

Kasik agrilari da gebelik belirtileri mesala daha onceleride göğüs hassasiyeti yaşıyormuydun eger yasamiyorsan umitlendirmek istemem ama gebe olabilirsin..

Kasik agrilari da gebelik belirtileri mesala daha onceleride göğüs hassasiyeti yaşıyormuydun eger yasamiyorsan umitlendirmek istemem ama gebe olabilirsin..
Reglim yaklaştığında olurdu ama bu kadar önceden değil. 2-3 gün önceden olurdu.
Ben yaklaşık 10 gündür bu hassasiyet ile geziyorum
Bak bu kadar yazdım çizdim cevap aldım ya, yarın kesin reglim gelir

Reglim yaklaştığında olurdu ama bu kadar önceden değil. 2-3 gün önceden olurdu.
Ben yaklaşık 10 gündür bu hassasiyet ile geziyorum
Bak bu kadar yazdım çizdim cevap aldım ya, yarın kesin reglim gelir
Insallaj hamissindir canim.. bnim adet öncesi göğüs hasaasiyetim olmaz hamileyken cok agrirlar sadece bakalim bendede belirteler cok ama bata 10 gün var daha 6 7 gün gecsin test yapmaya baslarim bende

Canım benim de 21 Ağustos bende sizinle beklemek istiyorum

Kizlar kan verdim kactm hastaneden sonra eminonu sahilinie gittik balik ekmk yiyip geldik . Sonuc 3 saat sonra cikar dediler. O yuzden beklemedik

Kizlar sonucum cikmis. Her zmn ki 0.5
Adet olmusuum oh bee rahatladm valla. Simdi keyfini cikarabilirim.

Hadi sıradaki arkadaşlar Bebiş'ler gelsin o zaman

Canım benim yeni bat 20 ağustos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…