sanada 20 agustos yazdim canimAllahm hayirlisini gonlune gore versin canm benm brlkte yumurtlamalarmizi takip edicez artk
Amin amin inşallah hepimiz hamileyizdir aminnn
Insallahh canim guzel haberler veririz,regl belirtileri var ama umarim gebelik belirtisidir
Hoş geldin canımKızlar merhabaaaBende şöyle kenara köşeye bir yere sığışayım mı?
Denediğimiz 3.ay. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim maalesef.Bat 7 Ağustos. Merakla beklemedeyim.
Al bendende okadar cok isterim güzel haberi sizlerle paylaşmak ama regli belirtileri başladı benim de son gün gece belli olur benim eğer huzursuz uyku sorunu yaşarsam adet olucam demektirInsallahh canim guzel haberler veririz,regl belirtileri var ama umarim gebelik belirtisidir
Aaa canım hoşbuldukHoş geldin canım
Bende görüyorum cnm ama yaptıktan 1 saat sonramı cıktı çizgiEki Görüntüle 2292227
Burdaki cizgiyi bi ben mi goruyorum 1 saat sonra adetimede 11 gun var
var canim gorunuyor baya. ilk 10 daka falan derler ama benim simdiye kadar yaotigim testlerde gunler sonra bile cizgi cikmamosti hic :) insallah hamilesindirEki Görüntüle 2292227
hosgeldin canim. ekliyorum listeye senideKızlar merhabaaaBende şöyle kenara köşeye bir yere sığışayım mı?
Denediğimiz 3.ay. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim maalesef.Bat 7 Ağustos. Merakla beklemedeyim.
Hoşbulduk canım. Ekle bakalım. Liste hepimize uğurlu gelsin.hosgeldin canim. ekliyorum listeye senide
İnşallah yaaaHoşbulduk canım. Ekle bakalım. Liste hepimize uğurlu gelsin.
Bende goruyorum canim ama bence erken gebelik testiyle tekrarla derim garanti olsun yaniltici olabilirEki Görüntüle 2292227
Erken gebelik le bir daha tekrarlar mısın canım ebnde gördüm evetEvet of yaaaa bunlar beni hep yaniltiyo inanmiyorum ama bazende sabaha kadar bekle cikmiyo ama bu miratech yaniltiyo olabilir diyolar ama kokulari cok net aliyorum rahatsizlik deecesinde kasiklarimda agriyo sastim kaldim
AhahahInsallah kizlar cok inanmiyorum inanin cok yaniltti beni bunlar ama denemektende alikoyamiyorum kendimi sigara gibi bagimlilik yapti bende her gun bi test yapmadan rahatlayamiyorum
bende ilk 3 ayi bole gecirdim bu ay nedense bi rahatlik var icimdeInsallah kizlar cok inanmiyorum inanin cok yaniltti beni bunlar ama denemektende alikoyamiyorum kendimi sigara gibi bagimlilik yapti bende her gun bi test yapmadan rahatlayamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?