Aşılama ağustoz ayında aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba canım bende gittim bu gün catlatma ignesi verdi 2 tane yumurta oluşmuş pazartesi saat 4 de aşılama rabbım bizi sevindirsin inşallah sende normal kalırsın inşallah

Çok sevindim canım iki yumurta oluşmasına hadi hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırız ama benim pek umudum yok sanki bizimki aşılamaya kalacak bu yöntemi pek tutmadim açıkcasi Derman38

Kızlar merhaba bende dün iğneye başladım cuma günü randevum var yumurtalara bakılacak rger geliştiyse en geç pazartesi günü çatlatma iğnesi vurulucak inşallah hayırlısıyla cuma günü belli olucak yanlız merak ettiğim bişey var çatlatma iğnesini 1 kere vuruyorlar değilmi 36 saat sonra da aşılama yapılıyor diye biliyorum aşılama yaptıran varmı daha önce Allah'ın izniyle olucak inşallah çok umutluyum içinde bi heycan var

Evet canım M More123 bi kere vuruluyor catlatma ignesi sonrada 36 saat sonra aşılama yapılıyor rabbım herkese nasip etsin benimde aşılamam dün yapıldı dua edin banada ..

Evet canım M More123 bi kere vuruluyor catlatma ignesi sonrada 36 saat sonra aşılama yapılıyor rabbım herkese nasip etsin benimde aşılamam dün yapıldı dua edin banada ..

Hadi inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin umudunuzu kaybetmeyin bütün kalbimle inanıyorum olucak, kızlar iğneyi sizde göbekten mi vuruluyorsunuz kasıklarda Ağrı oluşuyormu ben ilk sağ taraftan başladım dağ kasığım çok gerildi bugun de sol taraftan vurucam iğneyi

Ben kolumdan vurduruyorum kendım cesaret edemiyorum dogrusu

Evet canım bende göbek vuruyodum kasiklarimda hafif ağrı oluyordu iğneler çok etkılıymış öyle diyorlar RABBIM GÖNLÜNE GÖRE VERSIN. .

Valla ben kendim vuruyorum göbekten bi sorun olmuyor :) alistim artık ama ağrı olmuyor şuan

Merhabalaaarr...

Benimde çikolata kistim var.Doğum kontrol hapı kullanıyorum küçülmesi için.Geçen hafta gittim doktora,küçülmemişse ameliyat diyecekti ama 3,5-4 cm aralığında,iyi dedi.Sağ yumurtalık daha iyi durumdaymış.Sen son kez bi daha yasmin kullan ve adetinin ikinci günü aşılama için gel dedi.Artık bir yerden başlamak lazım dedi...
Ben hayatım boyunca kistle mücadele vereceğim gibi geliyordu,alışmıştım yani,hiç çocuk evresine geçemeyecekmişiz gibi hissediyordum.Aşılama deyince dondum kaldım

Şimdiii,benim ilaç bittikten sonra 5. Gün oluyordum,son zamanlarda 6. güne sarkmaya başladı.Hep bu adetin 2. Günü gel,3. Günü gel gibi durumlarda ya pazara gelirse stresi yaşıyorum.Veee,benim ilacım ayın 14 ünde bitiyor ve 19 u cuma günü olmam lazım.Birde olmazda cumartesi günü olursaam,pazara denk gelir 2. Gün...
Ve az önce hesap yaparken dedim son 1 taneyi içmeyeyim,1 gün önceye alırım.Farkettim ki eşimin doğum günüüüü,19 ağustos :)

Kafam karıştı şimdi yani

Çok stresli bir insanım,çok pimpirikliyim,takıntılıyım,akışına bırakamıyorum,kontrol edeyim derkende herşeyi kafayı yiyecek duruma geliyorum...

Daha sizlere soracağım şeyler olacak

Merhabalar.. bende bu ay asilama denemek istiyorum ancak cok kararsizim galiba normal yoldan pek bi farki yok zaman ve para kaybi diyenler cok... kafam allak bullak acaba asilama denesem mi yoksa direk tup bebeğe mi gecsem. Asilama yaptirip ilk seferde hamile kalanlar var mi?

Doğrusu bende çok kararsızım.Ücret falan sormadan da çıktım geldim.Daha önce kist aspirasyonu yapıldı,950 tl idi ve 15 gün sonra kist aynı boyuta gelmişti.Çok üzüldüm verilen paraya.Kime söylediysem,hangi doktara dediysem hepside çok gereksiz bir işlem olmuş dediler.Doktoruma güveniyorum ve seviyorum, para için yaptığınıda düşünmek istemiyorum.
Ameliyat olup kisti tekrarlayan da var.Aslında yine aşılamaya hazırlık için yapmıştı o operasyonu.Bu kadar hızlı büyüyeceğini tahmin etmemiştik

Kistle aşılaması tutan var mı bende merak ediyorum...

Ama arkadaşımın herşeyi normal olmasına rağmen çocuğu olmadı,aşılama yaptırdı oda.İlk seferde tuttu onun...

Kendisi eczacı.Aşılamadan önce bazı vitaminler kullanmıştı.Şimdi zorla bana da aldırdı,onları kullanıyorum aynı zamanda...

Uff,çenem düştü,ne uzun yazıyom yaa

Şimdi bende polikistik over diye bi sorun var ama doktor böyle hastalara %90 olur diyor daha kolay olurmuş hatta aşılamaya gelince ben sadece ilaçlara 227 lira para verdim devlet hastanesine gidiyorum evet özele gidebilecek durumum var çok şükür ama devlet bunu karşılıyorken ben Çocugumun rızkını neren yedireyim başkalarına he 3 de denerim aşılamanın büyük umutlarla baktık olmuyor o Zaman tüp bebek olayına girerim ama inşallah olcak ben inanıyorum bütün kalbimle isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ben ozele gidiyorum sadece tahliller ve ilaclar 1500tl tuttu bile 2binde asilama yani neredeyse tup bebek fiyatina cikiyor. Iki uc kere asilama deneyip husranla sonuclanmasindan cok korkuyorum cunku dr un dedigine gore bnm gibi hastalarda tup benek ilk denemede %70 tutarmis. Simdi bunu bile bile o kadar umut zaman ve para kaybi yasamayi mi goze almalıyım yoksa direk tup bebek mi bilemiyorum. Asilama yaptirip tutan hanimlar varsa ve tecrubelerini bizimle paylasirlarsa belki izleyecegimiz yola biraz isik tutabilirler. Allah dileyen herkese nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…