- 1 Mart 2016
- 1.020
- 637
- 53
Merhaba canım bende gittim bu gün catlatma ignesi verdi 2 tane yumurta oluşmuş pazartesi saat 4 de aşılama rabbım bizi sevindirsin inşallah sende normal kalırsın inşallahMrb canım dün gittim benim bir yumurta oluşmuş bu ay sadece çatlama ignesiyle ilişki deniyim dedi Dr benim 2 yıl önce normal bir gebeliği oluştu ya eğer sonuç almazsak diğer ay aşılama hastanede olacak bu sabahta gittim Dr baktı yumurta çok hızlı büyümüş hemen çatlama iğnesi vurdu işte pztesi tekrar muayene olacam bakicak çatlama olmuş mu diye
Hoş geldin canımBende bugün igneye başladım merional verdi doktor bakalım ne olacak artık bundan sonra
Umutlu ol canım umutsuz olma hayallerimiz gerçek olucak inşallah. .Çok sevindim canım iki yumurta oluşmasına hadi hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırız ama benim pek umudum yok sanki bizimki aşılamaya kalacak bu yöntemi pek tutmadim açıkcasiDerman38
Ben kolumdan vurduruyorum kendım cesaret edemiyorum dogrusuHadi inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin umudunuzu kaybetmeyin bütün kalbimle inanıyorum olucak, kızlar iğneyi sizde göbekten mi vuruluyorsunuz kasıklarda Ağrı oluşuyormu ben ilk sağ taraftan başladım dağ kasığım çok gerildi bugun de sol taraftan vurucam iğneyi
Evet canım bende göbek vuruyodum kasiklarimda hafif ağrı oluyordu iğneler çok etkılıymış öyle diyorlar RABBIM GÖNLÜNE GÖRE VERSIN. .Hadi inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin umudunuzu kaybetmeyin bütün kalbimle inanıyorum olucak, kızlar iğneyi sizde göbekten mi vuruluyorsunuz kasıklarda Ağrı oluşuyormu ben ilk sağ taraftan başladım dağ kasığım çok gerildi bugun de sol taraftan vurucam iğneyi
Valla ben kendim vuruyorum göbekten bi sorun olmuyor :) alistim artık ama ağrı olmuyor şuanHadi inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin umudunuzu kaybetmeyin bütün kalbimle inanıyorum olucak, kızlar iğneyi sizde göbekten mi vuruluyorsunuz kasıklarda Ağrıoluşuyormu ben ilk sağ taraftan başladım dağ kasığım çok gerildi bugun de sol taraftan vurucam iğneyi
derman38 canım oldunmu asılama ben pazartesi oldum.Bende sanırım o gün olucam rabbım bize sabır ve mutlu sonuçlar versin inşallah
Canım bende oldum pazartesi M mozbekoncu rabbim umarım bizede nasip eder..derman38 canım oldunmu asılama ben pazartesi oldum.
Ben kolumdan vurduruyorum kendım cesaret edemiyorum dogrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?