Aşılama ağustoz ayında aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bu arada bende asilama icin gorustugum doktorum tarafindan vitamine boguldugumu soyleyebilirim b12ler demir ilaci balik hapi yagi ve tabiki folikasit. Icmeye basladim. 3gune reglim geliyor 3.gunu dr la tekrar gorusup igneye baslicaz adetim bittikten sonrada bi rahim filmi cekilecek. Duruma gore tup bebek veya asilama olarak yolumuza devam edecegiz.

Ben hanüz başlamadım öyle haplara felan şu aşılama tutsun zaten doktor illaki yazıcaktır şimdilik infertilite bölümüne gittiğim için bu doktorlar takip etmiyor kendime özelde bir doktor ayarlıycam takip için inşallah ya çok heyanlı bu dönem bile evet bazen sitrese giriyorum ama yine de heyecanlı bakalım hayırlısıyla alıcaz kucağımıza aminn

Amin inşallah canım Rabbım isteyen herkese nasip eder inşallah benimde asilamanin 3 günü çok stresli ve heyecanlı takmamaya çalışıyorum kafama yoksa zaman geçmez hayat herseye rağmen devam ediyor nasibimizde varsa. Olur yoksa sağlık olsun ♡♡♡ dua et canım

B Bhcsrc hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba?

Gerçekten tüp bebek fiyatına yaklaşmış...
Benim doktorum henüz vermedi vitamin vs... aşılama öncesi ama doğum kontrol hapıyla birlikte sorun olmaz dedi arkadaşım.Balık yağı hapı,c vitamini,folik adit ve coraspin kullanıyorum bende.İnşallah kist küçüldü derken geri büyümez :)

Balık hapını çoğu kişi kullanıyor gerçi kisti olan burda...

Bahceci fulya ya gidiyorum cnm ben tup bebek merkezi. Dr um cok sicak kanli ve samimi bir bayan merkezdende dr umdan da memnunum suan icin ilaclarin yani sira bircok testde istedi yarinda onlari yaptiricam. Benim tabi bide prolaktin sorunum var yuksek cikmisti 1 ay once. 1aydir haftada bir dostinex iciyorum. Umarim dusmustur. Cunku oda gebelige engel bir durum bildigim kadariyla.

Derman38 asilaman hayirli olsun canim. Sormak istedigim sana bir iki bsy var. Asilamadan sonra kac gun dinlendin? Ve suan her hangi bir farklilik var mi kendinde hissettigin agri akinti yada lekenme gibi. Okudugum kadariyla herkesin farklida olsa paylastigi bazi degisiklikler var. Sende var mi herhangi bsy

Oraya öngörüşmeye gittim,tavsiye üzerine Müstecep Kavruta.İçimi rahatlattımı,korkuttumu karar veremedim.Sonra burda o doktora giden bir bayanın şikayetini okuyunca soğudum birden tabii,o kadar paraya da üzülürüm dedim.Döndüm dolaştım doktoruma devam etmeye karar verdim :) Hayırlısı artık...

Canım bende bu gün 3 günüm benim ev hanımı olduğum için pek sıkıntı yok dinleniyorum ilk gün dinlendim tabi ufak tefek islerimi yapıyorum ilk gün kasiklarimda ağrı vardı şimdi hiç bişey yok sadece gün ve gece içerisinde ateş basıyor akıntım var çok hafif pek bi değişiklikte yok doktora sordum normal hayatına dönebilirsin sadece ağır kaldırma ve beslenmene dikkat et dedi.. hakkımızda hayırlısı canım

Insallah guzel haberlerini aliriz. Benim izin almam gerekicek galiba dinlenebilmek icin bir iki gun. Sonu guzel olsunda herseyi yapmaya hazirim... allah yardimcimiz olsun.

Canım coraspin kan sulandırıcı değil mi ? Onu pıhtılaşma sorunu olanlar iciyor bildiğim kadarıyla

Birde şu aşamaları anlatsanız
Canım coraspin kan sulandırıcı değil mi ? Onu pıhtılaşma sorunu olanlar iciyor bildiğim kadarıyla

Evet,bende pıhtılaşma var mı bilmiyorum :) 2008 de doğum kontrol hapına başladım kızken.10 güne yaklaşan adetim ilaçla birlikte 3 güne düştü.Zamanlada 2 ye ve 1 güne.İlacı bırakınca yine uzar diyordum ama 2 günde kaldı...

Yine doğum kontrol hapı kullanıyorum,son kez.Arkadaşıma sordum özellikle,çünkü neden bilmem aspirin,coraspin vs... Bana hep korkutucu gelmiştir.O da sorun olmayacağını,bunların yumurtalıkları aşılamaya hazırlayacağını söyledi.Kendide dediğim gibi eczacı ve aşılama yaptırdı.Öncesinde de bunları kendi kullandı doktor yazmadan...

Bakalım,belki de diyorum coraspin sayesinde adetim çoğalır bu ay :)

Merhaba arkadaslar. Eşimin degerleri dusuk oldugu icin doktor bizede aşilama dedi. Yaptiran arkadaslar bilgi verebilirmi? Ne yapmamiz gerek surec nasil ilerliyor muayeneye gttkten kac gun snra asilama yapiliyir fiyati ne

Cnm asilama fiyati ozelde bnm yaptiracagim yerde 1800tl. Ilaclar 300 ile 500 arasinda değişiyormus. Bana ve esime tedaviye baslamadan oncede de bircok vitamin verdi. Onlara da 350tl odedim. Hepsi solgar urunleri oldugu icin biraz pahali tuttu. Ve yine asilama yapmadan once rahim filmi+bircok kan testi spermogram gibi testlerde verdi. Hepsini yaptiktan sonra sonuclara gore asilamaya buay baslayacagiz. Ancak bildigim kadariyla esin sperm kalitesi dusukse asilama onermiyorlar. O zaman tup bebek daha pozitif sonuclar verir diye biliyorum. Dr un dedigine gore sperm kalitesi ve sayisi yuksekse asilamada basari orani artarmis. Surec adetin 2. Veya 3. Gunu baslayip yaklasik 10 15 gun gibi bir sure devam ediyormus. Allah hepimize hayirli hamilelikler versin en onemlisi hamilelikle beraber saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.

Bu testleri mecburen özelde,aşılama yaptırdığımız yerde yapmak zorunda kalıyoruz galiba.Devlet hastanesinde yaptırıp götürmeye zaman oluyor mu?

İğnelerden bahsediliyor ya,bunlar nerden yapılıyor,göbekten mi?

Devlette biraz zor sıra geliyor evet iğneler göbekten yapılıyor cnm

Ooff,çoookk tırsıyoruummm

Benim ağrılarım çok oluyor kistten dolayı.Doğum kontrol hapı kullanıyorum da ağrılarımdan kurtuldum birkaç aydır...
Aşılama sonrası ağrı çok oluyormuş heralde.Artık ağrı fobisi oluşu bende.Adet zamanı 1 gece önceden ağrı kesici içiyordum.Şimdi ağrı kesicide yok,napıcam ben...

Rahim filmi çektirdiğimde anestezili çektirdim ve ağrıyla uyandım.Hemşirelerin konuşmalarını hatırlıyorum,biri diyor ağrı olmaması lazım niye bu kadar ağlıyor,diğeri diyor çikolata kisti varmış ondan sanırım.Zar zor iğne yaptırdım...

Şimdi diyorum aşılamayıda anesteziyle yapıyorlar mı acaba?

Canım aynı kaderdeyiz ben aşılamayı anestezili yaptirdim 150 lira fark aldılar anestezi için Rabbim yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…