Bu arada bende asilama icin gorustugum doktorum tarafindan vitamine boguldugumu soyleyebilirim b12ler demir ilaci balik hapi yagi ve tabiki folikasit. Icmeye basladim. 3gune reglim geliyor 3.gunu dr la tekrar gorusup igneye baslicaz adetim bittikten sonrada bi rahim filmi cekilecek. Duruma gore tup bebek veya asilama olarak yolumuza devam edecegiz.
Amin inşallah canım Rabbım isteyen herkese nasip eder inşallah benimde asilamanin 3 günü çok stresli ve heyecanlı takmamaya çalışıyorum kafama yoksa zaman geçmez hayat herseye rağmen devam ediyor nasibimizde varsa. Olur yoksa sağlık olsun ♡♡♡ dua et canımBen hanüz başlamadım öyle haplara felan şu aşılama tutsun zaten doktor illaki yazıcaktır şimdilik infertilite bölümüne gittiğim için bu doktorlar takip etmiyor kendime özelde bir doktor ayarlıycamtakip için inşallah ya çok heyanlı bu dönem bile evet bazen sitrese giriyorum ama yine de heyecanlı bakalım hayırlısıyla alıcaz kucağımıza aminn
Bahceci fulya ya gidiyorum cnm ben tup bebek merkezi. Dr um cok sicak kanli ve samimi bir bayan merkezdende dr umdan da memnunum suan icin ilaclarin yani sira bircok testde istedi yarinda onlari yaptiricam. Benim tabi bide prolaktin sorunum var yuksek cikmisti 1 ay once. 1aydir haftada bir dostinex iciyorum. Umarim dusmustur. Cunku oda gebelige engel bir durum bildigim kadariyla.
Canım bende bu gün 3 günüm benim ev hanımı olduğum için pek sıkıntı yok dinleniyorum ilk gün dinlendim tabi ufak tefek islerimi yapıyorum ilk gün kasiklarimda ağrı vardı şimdi hiç bişey yok sadece gün ve gece içerisinde ateş basıyor akıntım var çok hafif pek bi değişiklikte yok doktora sordum normal hayatına dönebilirsin sadece ağır kaldırma ve beslenmene dikkat et dedi.. hakkımızda hayırlısı canımDerman38 asilaman hayirli olsun canim. Sormak istedigim sana bir iki bsy var. Asilamadan sonra kac gun dinlendin? Ve suan her hangi bir farklilik var mi kendinde hissettigin agri akinti yada lekenme gibi. Okudugum kadariyla herkesin farklida olsa paylastigi bazi degisiklikler var. Sende var mi herhangi bsy
Inşallah canım Rabbım gönlüne göre versin ..Insallah guzel haberlerini aliriz. Benim izin almam gerekicek galiba dinlenebilmek icin bir iki gun. Sonu guzel olsunda herseyi yapmaya hazirim... allah yardimcimiz olsun.
insallah canım hakkımızda hayırlı olanı rabbim biliyo bizede hayırlısından nasip etsin bana doktor sadece progestan verdi sen ne kullanıyorsunCanım bende oldum pazartesi M mozbekoncu rabbim umarım bizede nasip eder..
Canım coraspin kan sulandırıcı değil mi ? Onu pıhtılaşma sorunu olanlar iciyor bildiğim kadarıylaB Bhcsrc hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba?
Gerçekten tüp bebek fiyatına yaklaşmış...
Benim doktorum henüz vermedi vitamin vs... aşılama öncesi ama doğum kontrol hapıyla birlikte sorun olmaz dedi arkadaşım.Balık yağı hapı,c vitamini,folik adit ve coraspin kullanıyorum bende.İnşallah kist küçüldü derken geri büyümez :)
Balık hapını çoğu kişi kullanıyor gerçi kisti olan burda...
Canım coraspin kan sulandırıcı değil mi ? Onu pıhtılaşma sorunu olanlar iciyor bildiğim kadarıyla
Devlette biraz zor sıra geliyor evet iğneler göbekten yapılıyor cnmBu testleri mecburen özelde,aşılama yaptırdığımız yerde yapmak zorunda kalıyoruz galiba.Devlet hastanesinde yaptırıp götürmeye zaman oluyor mu?
İğnelerden bahsediliyor ya,bunlar nerden yapılıyor,göbekten mi?
Canım aynı kaderdeyiz ben aşılamayı anestezili yaptirdim 150 lira fark aldılar anestezi için Rabbim yardımcın olsun..Ooff,çoookk tırsıyoruummm
Benim ağrılarım çok oluyor kistten dolayı.Doğum kontrol hapı kullanıyorum da ağrılarımdan kurtuldum birkaç aydır...
Aşılama sonrası ağrı çok oluyormuş heralde.Artık ağrı fobisi oluşu bende.Adet zamanı 1 gece önceden ağrı kesici içiyordum.Şimdi ağrı kesicide yok,napıcam ben...
Rahim filmi çektirdiğimde anestezili çektirdim ve ağrıyla uyandım.Hemşirelerin konuşmalarını hatırlıyorum,biri diyor ağrı olmaması lazım niye bu kadar ağlıyor,diğeri diyor çikolata kisti varmış ondan sanırım.Zar zor iğne yaptırdım...
Şimdi diyorum aşılamayıda anesteziyle yapıyorlar mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?