Aşılama ağustoz ayında aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Derman38 canim senin ilk asilaman mi ve asilama surecinde kac kere dr a gittin calistigim icin izin almakta bnm icin zor olacak.

arkadaşlar valla bu benim ikinci aşılamamdı.Yapan kişiye göre değişir acı olayı.İlk doktorun canımı çok yaktı kanamamda oldu.İkincisi ise hiç anlamadan bitti.Sadece şırıngayla spremleri enjekte edince sızı oldu.Ama bence anezteziye gerek yok.Bu tabi benim fikrim.Rahim filmim aynı korkular yüzünden aneztezili çektirdim ama beni daha kötü etkiledi hastanede saatlerce bekledim yok damar yolu açtılar yok önlük giydirdiler ameliyat olacak gibi bi muamele gördüm,sinirlerim bozuldu ağlamaya başladım.Yani bence gereksiz.İlk aşılamam klomenle yapılmıştı yeni doktorum onun sigorta için devletin geçerli saymadığını söyledi fostimon iğne yapıldı temmuzda.Şindi adet olacağım tarihi bekliyorum sonra 3.aşılamayı ağustosta yapmak istiyorum kısmet artık(bu arada 1 hafta ya yakın ağrım oldu hatta 3 gün yerimden kalkamadım 2. aşılamadan sonra özellikle tuvalete giderken 2büklüm gittim belki herkesde yada chip yöntemiyle yapıldı 2.si onunla ilgili bir durumdur bilmiyorum artık)

Geçmiş olsun kızlar.. inşaallah tedavileriniz sonucunda güzel haberler alırsınız. Ben de Agustos taki regl im ile birlikte aşılama tedavisine başlicam. kimin de işe yarıyor kiminde olmuyor.. bakalım artık.. kısmetimizde ne var görücez :) Rabbim isteyen kucakları boş bırakmasın.. :)

Canım hiç korkma benim gibi ağrı eşiği yerlerde muayene bile olamayan biri şimdi çatır çatır muayene olup çatır çatır iğne vueuyorsa sizde vurursunuz iş başa gelince öyle bir yapıyorsunuz ki :) ayrıca iğne ağrı falan yapmiyor

Ben testleri başka bi özel hastanede ucuA yapmıştım tanıdık var diye canım ama ozelden özele de fark ediyor yaparken soruştur

Canım aynı kaderdeyiz ben aşılamayı anestezili yaptirdim 150 lira fark aldılar anestezi için Rabbim yardımcın olsun..
Canım bende ilk aşılama için kontrole gittiğinde inan muayene olurken kasiliyordim doktoru çok zorluyordm istersen anestezi ile yapalım ama bir milyonda birdir belki dedi o Zaman aşılama yapılmadı ama yapılsa sanırım anestezili olurdu şimdi anestezi almayı istemiyorum doktoruna sağolsun bayağı destek veriyor muayene olurken bile kadın resmen terapi yapa yapa şimdi muayenede bir sorun yok kasılma falan gayet rahatim inşallah aşılama olunca da öyle olur

Merhaba bende yeni katıldım aranıza oncellikle allah herkesin gönlüne göre versin bu emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Chip yöntemi araştırmalarım ve dr.umun anlatmasına göre DNA si düzgün kaliteli spermleri kalitesiz ölü DNA si bozuk spermlerden ayirma yöntemi yani sendeki problemin chiple alakasi yok bence chiple asilama yontemi hamilelik oranini yukseltiyor bende bugün 2.ci asilamami chip yöntemiyle oldum kasiklarimda bi şişkinlik dolgunluk var bende hızlı hareket edemiyorum yavaş yavaş yatıp kalkıyorum yürüyorum ilk aşılamamdada böyle olmustü ilkinde ikiz tutmuştu inş bu seferde tutar 1 tane olsun benim olsun diyorum artik nasip allah isteyen herkese nasip etsin insssssss

Merhaba arkadaşlar bende 3 gün Sonra yani adetimin 5. günü klomen hapına baslyorum Sonra adetinin 11.günü gel yumurta takibine baslayalım dedi doktorum yumurtaların duruma göre asılama Zamanı belli olacak benim de 1. asılamam inş. tutar hepimizin..

Bende bu ay asilama olucam ınş adet duzensiz olduğu için bekliyorum doktor 3gun gel dedi bakalım ne olucak ınş tutar hepimizinki geniş haberi alırız bende çok istiyorum

Aynen haklısın ama ister istemez aklım oraya gidiveriyor bu benim 2. Aşılamam bide tutcakmi tutmucakmi yasicakmi yasamaicakmi hep aklimda ( ilkinde ikiz tuttu ama 8 haflalikten kalpleri durdu kan pıhtılaşması çıktı igne kullanıyorum o yüzden acaba buda aynı olursa die aklıma geliyo hep hiç içim rahat değil

Bak tutmuş demekki sorun yok canım yaa benim.ilk tutacak mı bile bilmiyorum o yüzden düşünmek istemiyorum ama tabi ister istemez insan dusunuyorsunuz hakkımızda hayırlısı inşallah canım simdi bisey kullanıyor musun? Kan pıhtılaşması için ? Coraspirin falan

İlk aşılamamda ecopirin 100 lük kullaniyodum o yeterli gelmedi ikinci asilamami yaptığı gün dr.um 0.6 lik clexane başlattı göbekten vuruyorum canim . Şükür tuttu ama yasatmakta sorun inş çözümüm budur benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…