Benimde 1000 tl di ilk aşılamam artı ilaclardi .ilaçlarımı (ignelerimi) doktorumdan aldım daha ucuza geldi eczanede 290 tl demişlerdi dr 120 tl ye vermişti bu seneki aşılamamda doktorum rapor çıkarttı yumurta ignelerimi çatlatma ignemi ve kan sulandırıcı ignelerimi raporla aldım hepsi 250 tuttu bizim için çok iyi oldu aşılamamda çipli yöntemle olduğu için 1500 tl ödedik. Bü ay asilama için gittigin muayeneye para verceksin iki günde bir gitsende 15 günde bir gitsende bi daha muyene parası almiyolar cnm
Valla bana sanki testlerdende muayenedende para alacaklar gibi gelmeye başladı.Arkadaşımda yaptırdı,ipaçlar hariç testler muayeneler içinde o fiyatın demişti...
Yapılan testler neler peki,hormon testi vs... Bunlara para verdiniz mi?
Hormon te
Aşılamayi yaptırdığım yerde hiç test istemediler bizden. Doktoruma ilk gittiğimiz zaman tedavi için ozmn bende hormon testi eşimden sperm testi istemişti onlarıda araştırma hastanesinde yaptırdık hiç para vermedik cnm hatta ilk aşılamamda kalpleri durduğu için kan pıhtılaşması ve genetik testi istedi eşim ve benden onuda araştırma hastanesinde yaptırdık hiçte para vermedik ki bu testler pahalı testlerdi .şimdi senin drun hastanedemi özel muayenehanesindemi çünkü benim dr.umun muayenehanesine gittiğim için testleri dışarda bi hastanede yaptırmak zorunda kalıyorum cnm
Canım bende Erbil beye gittim gayet memnunum tavsiye ederimBenim aşılama tutmazsa tupbebek ixin erbil beye gelmeyi dusunuyorum gidenler memnun aman bakalım canım
Hastanede doktorum.Şimdi adetin ilk günü cumartesi olur ama büyük ihtimalle akşam olur,ilk gün gidemem,ikinci gün gel demişti,oda pazara geliyor.Pazartesi üçüncü gün,hormon testleri ilk üç günde yapılıyor diye biliyorum,acaba doktoruma gitmeden dahiliyeden randevu alıp hormon testi yaptırıp öyle mi gitsem.Salı günüde sonucu alırım.Yoksa mecbur kalırım özelde yaptırmaya,orasıda çok pahalı...
Birde bi keresinde yine dahiliyeden yaptıracaktım testi,hangileri diye bana sordu.Hormon testi deyince belli şeyler olmuyormu içinde?
Cnm senin hangi hastane ??Benimde 1000 tl di ilk aşılamam artı ilaclardi .ilaçlarımı (ignelerimi) doktorumdan aldım daha ucuza geldi eczanede 290 tl demişlerdi dr 120 tl ye vermişti bu seneki aşılamamda doktorum rapor çıkarttı yumurta ignelerimi çatlatma ignemi ve kan sulandırıcı ignelerimi raporla aldım hepsi 250 tuttu bizim için çok iyi oldu aşılamamda çipli yöntemle olduğu için 1500 tl ödedik. Bü ay asilama için gittigin muayeneye para verceksin iki günde bir gitsende 15 günde bir gitsende bi daha muyene parası almiyolar cnm
Cnm senin hangi hastane ??
Gebelik testi yapana kadar ben de umitliydim. Ama artik hic umidim yok. Normalde cumartesi test yaptiracaktim. Doktorum 17 gun sonra test yaptir demisti ama bekledim yine de. Dun de kahverengi leke gelince hic ama hic umudum kalmadi. Ne diyelim artik hayirlisiBenimde cumartesi açık pembe akıntı gibi geldi sabahtan akşama kadar sona kahve rengi akıntı geldi ama bütün gün adet sancısı gibi çektim gece gidip kan testi yaptırdım ama içimden de hep tutmamış gibi bi his vardı hissettiğim gibi oldu 0.30 çıktı sonucum pazar günüde kırmızıya döndü hiç umudum kalmadı. Cumartesi gecesi doktorumu aradık gelin yüz yüze konuşalım dedi yarın gitcez bakalım ne dicek çok moralimiz bozuk ilki tuttu diye beklentimiz yüksekti açıkçası hayırlısı bakalim
Sana da dert etme olur diyecegim ama kelin ilaci olsa basina surer misali. Basimda bir suru sıkıntı var hangisine yanacagimi sasirdim. Keske hamile olsam da moral olsa bize diye umit etmistik ama biliyorum ki negatif cikacak sonucBenimde cumartesi açık pembe akıntı gibi geldi sabahtan akşama kadar sona kahve rengi akıntı geldi ama bütün gün adet sancısı gibi çektim gece gidip kan testi yaptırdım ama içimden de hep tutmamış gibi bi his vardı hissettiğim gibi oldu 0.30 çıktı sonucum pazar günüde kırmızıya döndü hiç umudum kalmadı. Cumartesi gecesi doktorumu aradık gelin yüz yüze konuşalım dedi yarın gitcez bakalım ne dicek çok moralimiz bozuk ilki tuttu diye beklentimiz yüksekti açıkçası hayırlısı bakalim
Gebelik testi yapana kadar ben de umitliydim. Ama artik hic umidim yok. Normalde cumartesi test yaptiracaktim. Doktorum 17 gun sonra test yaptir demisti ama bekledim yine de. Dun de kahverengi leke gelince hic ama hic umudum kalmadi. Ne diyelim artik hayirlisi
Sen crinone jel kullan din mi canimBenim 15. Gunu pembeler gelmeye başladı 18.günü bile göremedim kırmızılar gelene kadar belki yerleşme kanamasi dır die umitlendim hep ama maalesef tutmadi nasip değilmiş diyecek bişi yok inş seninki tutmuştur canım yaaa adetin de geçmiş hem
Ben jele yoruyorum adetimin gelmemesini. Yoksa neden test negatif ciksin kiSen crinone jel kullan din mi canim
İnsallah seninki tutmustur canim. İnsan bi umit bekliyor guzel haberiBenimde 6.gunum kizlar ama hic umidim yok sizler gibi oyleki ev bile taşıdım aşılamamdan sonra benim amacim su asilama prosedurunu gecio tup bebeke gecmek ama tabi insAllah hepimiz icin hic gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?