Aşılama ağustoz ayında aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Valla bana sanki testlerdende muayenedende para alacaklar gibi gelmeye başladı.Arkadaşımda yaptırdı,ipaçlar hariç testler muayeneler içinde o fiyatın demişti...

Yapılan testler neler peki,hormon testi vs... Bunlara para verdiniz mi?

Hormon te

Aşılamayi yaptırdığım yerde hiç test istemediler bizden. Doktoruma ilk gittiğimiz zaman tedavi için ozmn bende hormon testi eşimden sperm testi istemişti onlarıda araştırma hastanesinde yaptırdık hiç para vermedik cnm hatta ilk aşılamamda kalpleri durduğu için kan pıhtılaşması ve genetik testi istedi eşim ve benden onuda araştırma hastanesinde yaptırdık hiçte para vermedik ki bu testler pahalı testlerdi .şimdi senin drun hastanedemi özel muayenehanesindemi çünkü benim dr.umun muayenehanesine gittiğim için testleri dışarda bi hastanede yaptırmak zorunda kalıyorum cnm

Hastanede doktorum.Şimdi adetin ilk günü cumartesi olur ama büyük ihtimalle akşam olur,ilk gün gidemem,ikinci gün gel demişti,oda pazara geliyor.Pazartesi üçüncü gün,hormon testleri ilk üç günde yapılıyor diye biliyorum,acaba doktoruma gitmeden dahiliyeden randevu alıp hormon testi yaptırıp öyle mi gitsem.Salı günüde sonucu alırım.Yoksa mecbur kalırım özelde yaptırmaya,orasıda çok pahalı...

Birde bi keresinde yine dahiliyeden yaptıracaktım testi,hangileri diye bana sordu.Hormon testi deyince belli şeyler olmuyormu içinde?

Valla cnm doktorum bi liste şeklinde vermişti hem benim hemde eşimin testleri yazıyodu şimdi hatirlayamadim hatta adet olmadan once listeyi vermisti adet olunca 3 gun icinde yaptir demisti biz öyle gitmiştik senin doktorun nasıl ister bilemem illa bi taş cikiyo yolumuza off offffff((

Cnm senin hangi hastane ??

Cnm senin hangi hastane ??

Doktorum belli bi hastanede durmuyo cnm yazanesi var öğlen başlıyo muayenesi. Bu arada izmirde Doktorum Ama aşılama tüp bebek için irenbe tüp bebek merkezinde yapıyo benim iki aşılamamda orda oldu rahim filmimide özel çınarlı hastanesinde çekmişti. Raporum içinde beni oraya yönlendirmisti ordan cikarmistim. oglene kadar bu islerini yapiyo oglende muayene yapiyo iste ama ben memnunum cnm

Merhaba arkdaslr. Ben de ilk asılamamı yaptırdım salı günü. Ama muayene için gitmistim ki ne görelim yumurtam cAtlamıs. Doktorum da sanırım gonAl f iyi gelmedi bünyene dedi. Oysa ki 0.75 kullanmıstım. Neyse tabi biz sok olduk. Cnku sehir disından gelmiştim sırf o doktor için. Hemen kan tahlilime baktı yeni catlamıs dedi ve apart topar asılamam yapıldı. Ne kdar saglıklı oldugnu inanın bilmiyorum. Pek de umudum kalmadı. Eşimin sperm degeri iyiysi asılama esnasındA umarım tutmustur. Bugun 5. Gün kasık ve bel agrım göğüs agrım cok fazlA 3. Gündn beri

Arkadaşlar merhaba. Benim bugun aşılamamın 17.gunu. Dun erken gebelik testi yaptim negatif cikti. Adetimin ustunden de 4 gun gecti hala adet olmadim. Acaba aranizda crinone vajinal kullanıp ve aşılaması tutmayan var mı aranızda? Varsa aşılamadan sonra kaçıncı gunü adet oldunuz?

Keske ağustosun nasıl yazıldığını bilseydin

Kizlar merhaba hepinize. Kan testimi verdim yarim saate alacagim ama hic umidim yok. Dunden beri crinone jelin kalintisiyla birlikte kahverengi leke geliyor. İcimde hicbir his yok. Ne adet belirtisi var ne adet olabiliyorum. Adetimin uzerinden de 6 gun gecti. 5 gun oncede erken gebelik testi yaptim negatif cikti. O yuzden hic umutsuz gidiyorum ama yine de cok stresliyim

Benimde cumartesi açık pembe akıntı gibi geldi sabahtan akşama kadar sona kahve rengi akıntı geldi ama bütün gün adet sancısı gibi çektim gece gidip kan testi yaptırdım ama içimden de hep tutmamış gibi bi his vardı hissettiğim gibi oldu 0.30 çıktı sonucum pazar günüde kırmızıya döndü hiç umudum kalmadı. Cumartesi gecesi doktorumu aradık gelin yüz yüze konuşalım dedi yarın gitcez bakalım ne dicek çok moralimiz bozuk ilki tuttu diye beklentimiz yüksekti açıkçası hayırlısı bakalim

Gebelik testi yapana kadar ben de umitliydim. Ama artik hic umidim yok. Normalde cumartesi test yaptiracaktim. Doktorum 17 gun sonra test yaptir demisti ama bekledim yine de. Dun de kahverengi leke gelince hic ama hic umudum kalmadi. Ne diyelim artik hayirlisi

Sana da dert etme olur diyecegim ama kelin ilaci olsa basina surer misali. Basimda bir suru sıkıntı var hangisine yanacagimi sasirdim. Keske hamile olsam da moral olsa bize diye umit etmistik ama biliyorum ki negatif cikacak sonuc

Benim 15. Gunu pembeler gelmeye başladı 18.günü bile göremedim kırmızılar gelene kadar belki yerleşme kanamasi dır die umitlendim hep ama maalesef tutmadi nasip değilmiş diyecek bişi yok inş seninki tutmuştur canım yaaa adetin de geçmiş hem

Sen crinone jel kullan din mi canim

Benimde 6.gunum kizlar ama hic umidim yok sizler gibi oyleki ev bile taşıdım aşılamamdan sonra benim amacim su asilama prosedurunu gecio tup bebeke gecmek ama tabi insAllah hepimiz icin hic gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…