Aşılama ağustoz ayında aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah hepinize yardım etsin çok zor bir süreç. Kesinlikle bi uğraş edinin kendinize çıkın gezin yalnız kalmayın. Olağan bi durum gibi yaşayın. Ben de 2 asilama oldum malesef negatif. 2 gün önce tüp bebek için araştırma yaparken kendimizi 3. Asilama için karar almış bulduk. Tabi bunda tüp bebek te cerrahi müdahale olduğundan eşimin bana kiyamaması etkili oldu. Bizde hiç bir sorun yok. Ama kısmet işte muhtemelen ayın ayın sonu gibi asilama yapılır tabi dr değiştiriyorum. Selman lacinle yarın görüscem. Hem yakın hemde çok başarılı bir dr. Hayırlısı olsun hepimiz icin

Canım tüp bebekte ne cerrahi mudahalrdi oluyor bildiğim kadarıyla birşey yok bi yumurta toplama var oda narkozlu 5 dk ondan sonrada kalk gez diğer işlem aşılama gibi ama bunda embriyo yerleştiriyorlar genel olarak bildiğim bir cerrahi bisey yok yani

kızlar selamm.. ben de bu ay femara + menogon iğne + gonal F ve ovitrell çatlatma iğnesi kullandım, aşılamayı kendimiz yaptık ilişki yöntemiyle :) bakalım sonuçlar ne olacak merakla beklemekteyizzz....

kızlar selamm.. ben de bu ay femara + menogon iğne + gonal F ve ovitrell çatlatma iğnesi kullandım, aşılamayı kendimiz yaptık ilişki yöntemiyle :) bakalım sonuçlar ne olacak merakla beklemekteyizzz....
Hayırlı olsun canım bayağı ilaç vermiş :) kac yumurtan oldu söyledi mi bende merionel kullandim iki yumurtam oldu ama asilama yaptırdık bekliyorum güzel haberlerle inşallah

Zaten yumurta toplama olayı cerahi bi işlem istersen videolari izle anlarsın. Zaten asilamada canım çok yandı ve çok kanamam oldu bu sebepten eşim bana kıyamıyor. Ve bugün dra gittim ve yıllık izne çıkıyormuş bayramdan sonra doncekmis. Sanırım bu asilama da kaldı. Bu ay boşa geçebilir.

bisey sormak istiyorum bende bu ay doktoruma asilama istiyorum dedim adet 3 gunu gel dedi ama pazar denk gelio pzt gidicem ins 4gun oluo hormon testi yapsa yada asilama 4gunu baslanirmi ark ilk asilama olucak ins uzun zamandir istiyoruz esimle cocuk sahibi olmak bu ayda yansin istemiorum sizin ogle oldumu

Hayırlısı olsun öncelikle canım benim bu ikinci aşılamam ikisindede adetimin 2. Günü gittim hep ama hormon testi yaptırcaksa bile adetin ilk 3 günü içinde oluyo bu ayda boşa geçirmek istemiyorsun madem doktorunla konussaydin bi keske yada yarın çalışıyorsa arayıp bi git bence canım

Canım ilk uç gün hormon ve tedavi süreci başlıyor doktorun cumartesi çalışmıyor muydu ikinci gün cumartesiye gelmiş sanırım

Beni de 2. Günü çağırdı ama benimde pazar gününe denk gelebilir diye düşünüyorum.Doktoruda kaç kere aradım yoğunmuş,bağlamadılar...

Ama farketmez diyecek gibi geliyor bana...

Beni de 2. Günü çağırdı ama benimde pazar gününe denk gelebilir diye düşünüyorum.Doktoruda kaç kere aradım yoğunmuş,bağlamadılar...

Ama farketmez diyecek gibi geliyor bana...
Cnm hormon testi ve tedavi için mutlaka ilk 3 diyorlar. Hatta brn gittiğimde doktor soruyor bugün kaçıncı gün diye. İlk hormon testi yaptığımız da adet dönemi değildi adet olunca ilk uç gün bu testi yaptır demişti fsh falan o testler

Doktoru aradım gel dedi ama ne olucak bilmiotum yine denicez dedi ınş tutar dua edin bende edicem herkese ınş ilk asilamada tutar

Canım yumurta toplama isleminin nasıl olduğunu biliyorum 5 dk sürüyor ve çok az narkoz alıyorsun gidip gelip kendine gelmek 20 dk sürüyor arkadaşımla girmiştim toplatma işlemi sırasında geri gelmesi 10 dk sürdü zaten 10 dk içinde de toparlandı. Büyüyecek bir olay yok aşılamada da eğer dayanamayacak durumdaysa aynı şekilde narko veren yerler var. Ama narkozdan kötü oluyorum dersen onu bilemem.

Yok canım ilk asilama ama 8senedir çatlama iğnesi klomen birsürü şey soğan duyu çörek bal tarçın denemedigim şey kalmadı hayırlısı bekliorumiste

Yok canım ilk asilama ama 8senedir çatlama iğnesi klomen birsürü şey soğan duyu çörek bal tarçın denemedigim şey kalmadı hayırlısı bekliorumiste

Aynılarını bende denedim normal yolla olmadı ama ilk aşılamamda tuttu cnm derdimizin dermanı nerdedir bilmiyoruz her duydugumuzu bi umuttur deniyoruz işte allahım inş sabrımızın mükafatını emeğimizin karşılığını verir seninde ilk asilamanda insşssss tutar cnm

Çok sagol canim ınş rabbim bu ay eşime o güzel haberi veririm eşime diyorum ki belki asilamada 2 olabiliomus oda fiili olsunda 2 3tane olsun oda öğle usulünce ben daha çok üzülüyorum sanirim

Çok sagol canim ınş rabbim bu ay eşime o güzel haberi veririm eşime diyorum ki belki asilamada 2 olabiliomus oda fiili olsunda 2 3tane olsun oda öğle usulünce ben daha çok üzülüyorum sanirim

Evet evet canım oluyor ikiz üçüz benimde ikiz tutmuştu hemde çok istiyoduk ikiz olsun diye hatta ilk kan testimin sonucunu doktoruma soyledigimde şaşırmıştı dördüz beşiz falan heralde bu demişti o korktu biraz ama ben olsun demiştim hiç korkmamistim :) amannnn 1 tane olsun sağlıkli olsun bizim olsun inssss

Ay insaallah rabbim olsunda kactane olursa olsun allah rızkını veirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…