- 1 Mart 2016
- 1.020
- 637
- 53
Bi seferde 2 olsa iyi olur aslında esim öyle diyor bi kerede kurtulursunuz diye dalga geçiyor benimleAy insaallah rabbim olsunda kactane olursa olsun allah rızkını veirir
Canım merhaba neye karar verdin merak ettim aynı şekilde bende bahçeci Fulya'da aşılama yaptırıyprum bazen diyorum tüp bebek mi yaptırsaydım neyse hayırlısı hangi doktora gidiyorsunMerhabalar.. bende bu ay asilama denemek istiyorum ancak cok kararsizim galiba normal yoldan pek bi farki yok zaman ve para kaybi diyenler cok... kafam allak bullak acaba asilama denesem mi yoksa direk tup bebeğe mi gecsem. Asilama yaptirip ilk seferde hamile kalanlar var mi?
Benim aşılama tutmazsa tupbebek ixin erbil beye gelmeyi dusunuyorum gidenler memnun aman bakalım canımCanım merhaba neye karar verdin merak ettim aynı şekilde bende bahçeci Fulya'da aşılama yaptırıyprum bazen diyorum tüp bebek mi yaptırsaydım neyse hayırlısı hangi doktora gidiyorsun
Merhabalar benim de asilamamin 14. gunu. Doktor 17 18 gun bekle dedi. Acaba siz testi kan ya da idrar olarak hangisini yaptiniz? Bi de kacinci gunde yaptiniz?Aynılarını bende denedim normal yolla olmadı ama ilk aşılamamda tuttu cnm derdimizin dermanı nerdedir bilmiyoruz her duydugumuzu bi umuttur deniyoruz işte allahım inş sabrımızın mükafatını emeğimizin karşılığını verir seninde ilk asilamanda insşssss tutar cnm
Evet evet canım oluyor ikiz üçüzbenimde ikiz tutmuştu hemde çok istiyoduk ikiz olsun diye hatta ilk kan testimin sonucunu doktoruma soyledigimde şaşırmıştı dördüz beşiz falan heralde bu demişti o korktu biraz ama ben olsun demiştim hiç korkmamistim :) amannnn 1 tane olsun sağlıkli olsun bizim olsun inssss
Merhabalar benim de asilamamin 14. gunu. Doktor 17 18 gun bekle dedi. Acaba siz testi kan ya da idrar olarak hangisini yaptiniz? Bi de kacinci gundeyaptiniz?
Bugun adet olmam gerekiyor normalde. Bi yanim testi yaptir diyor. Diger yanim bekle. Sanirim 17. gunde test yaptiracagim ben deMerhaba canım hayırlısı olsun evet ilk asilamamda ben de 18. GünDe kan testi yapmıştım çıkmıştı bu ikinci aşılamamda da 18.gün yapmam gerekiyo ama ben dayanamayıp bu pazar yapmayı düşünüyorum 2 gün erken yapmış oluyorum ama bişi farketmez bence .seninde çoğu gitmiş azı kalmış güzel haberlerini alırız insssss
Bugun adet olmam gerekiyor normalde. Bi yanim testi yaptir diyor. Diger yanim bekle. Sanirim 17. gunde test yaptiracagim ben de
2-3 gun once gogus uclarimda fena bi agri vardi. Dokunulacak gibi degildi. Simdi yine var ama o kadar kalmadi. Kasigimin sol tarafinin attigini hissediyorum. Sabah da bel agrisiyla uyandim. Adet belirtileri gibi yanj. Bi de ben vajinal progesteron kullaniyorum. Acaba diyorum onun etkileri mi?Olsun bekle canım sabır işi 2- 3 güncük daha bekle inş tutmuştur da burdan bizede hayırlı haberlerini verirsin inş. Herhangi bi ağrın belirtin varmı peki???
Canim benim aslinda kolay agrisiz gecen bi olay. Ama kisiden kisiye degisebiliyor. Sen icini ferah tut. Doktor bana da 5 dakika surer dedi. Ben rahim filmi cektirdigim icin acisi o kadar olur mu diye sordum olmaz dedi. Fakat bende rahim darligi varmis 5 dakikalik islem 20 dakika surdu. Agrili oldu ama kendini rahat tutmak onemli. Sonunun guzel olacagini dusun oyle gir. Rabbim yardimcin olsunBeni adetin ikinci günü çağırdı,o da pazara denk gelebilir.Arıyorum hastaneyi,ulaşamıyorum doktora.Yani büyük ihtimalle pazartesi gideceğim...
Ben kistten dolayı ilişki sırasında ağrı çekiyorum.Ve son zamanlarda,hatta aylardırda ilişkiye dahi giremiyorum,acıyor girerken,girince de ağrı işte.Muayenede de çok kasıyorum kendimi.Çok korkuyorum ben yaa
Ve benim de iki ayda bir basit kistim olusuyordu. İcini rahat tut senBeni adetin ikinci günü çağırdı,o da pazara denk gelebilir.Arıyorum hastaneyi,ulaşamıyorum doktora.Yani büyük ihtimalle pazartesi gideceğim...
Ben kistten dolayı ilişki sırasında ağrı çekiyorum.Ve son zamanlarda,hatta aylardırda ilişkiye dahi giremiyorum,acıyor girerken,girince de ağrı işte.Muayenede de çok kasıyorum kendimi.Çok korkuyorum ben yaa
Ve benim de iki ayda bir basit kistim olusuyordu. İcini rahat tut sen
Benimki çikolata kisti...
Birde ne kadara yaptırdınız kızlar? Az önce asistanla görüştüm,adetin 2. günü pazara denk gelebilir diye,ilk günde gelebilirsiniz dedi,yani cumartesi belki öğleden sonra olacağım.(buda şimdi aklıma geldi)
Ücretleri hiç sormadan çıktım aşılama dediğinde doktor,hiç bir bilgim yok dedim.1000 TL artı ilaçlar dedi.Aşılamanın olacağı gün yapılacak ödeme dedi.Testler vs... ekstraymış yani.
Ben her gitmemde,iki günde bir 70 TL muayene ücretimi ödeyeceğim yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?