- 8 Aralık 2015
- 61
- 61
- 3
- 36
- Konu Sahibi Zeynpayse89
Eşime sperm testi yaptırdık agutinasyon(+++)çıktı diyer sonuçları güzel doktora daha göstermedik sonuçları aynı şekilde başına gelen varsa yardımcı olabilirmi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşimde de çıkmıştı, doktor hiç önemsemedi, az su içmekten de olur bol su içsin eşiniz dedi o kadarEşime sperm testi yaptırdık agutinasyon(+++)çıktı diyer sonuçları güzel doktora daha göstermedik sonuçları aynı şekilde başına gelen varsa yardımcı olabilirmi?
Peki sonrasında hamile kaldınmı biz 9 aydır korunmuyoruz ama hala bi gelişme yok
Canim spermlerim birbirine yapısmasi bildigim kadarıyla bizde çıkmadı böyle birsey canim cok sukur...ama bu sekilde olanlarin spermlerini yıkıyorlar diye biliyorum çünku spermler döllenme yapamiyor galiba.
İnş. Sonucunda bebişine kavuşursun banada serophone verdi bi kutuda 10 tane var bana 5 tanesini iç dedi yumurtaları olfunlaştırıp çatlatma iğnesi yapıcam dedi 11 de gidicem bakalım ne olacak ...
Canim bunun bir ilaci varmis galiba seruma katiyormussun bir topikde duymustum ve kolay bir tedaviymisHiç anlamıyorum benim doktor hiç önemsemedi, ben klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum ama belki de boşuna...Of![]()
Canim bunun bir ilaci varmis galiba seruma katiyormussun bir topikde duymustum ve kolay bir tedaviymis
Canım daha sonucu göstermedik bakalım 11 gidicem sonuç ozamn belli olucak ama çoğunlukla ilaç tedavisi uygulanıyormuşYani senin doktor da mı önemsemiyo bu durumda?
Nekadar bizaman kullanılıyor acabaCanim bunun bir ilaci varmis galiba seruma katiyormussun bir topikde duymustum ve kolay bir tedaviymis
canım tam bilmiyorum ama bir kaç defa galiba seruma katılıp damar yolundan veriliyormuş detay için araştır istersenNekadar bizaman kullanılıyor acaba
canım tam bilmiyorum ama bir kaç defa galiba seruma katılıp damar yolundan veriliyormuş detay için araştır istersen[/QUOTE
Eyvahh benimki iğneden çok korkar yandık ☺ismi ne tam olarak canm bi bakıyım