Erkek İnfertilitesi Agutinasyon(+++)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Zeynpayse89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
61
61
3
36
Eşime sperm testi yaptırdık agutinasyon(+++)çıktı diyer sonuçları güzel doktora daha göstermedik sonuçları aynı şekilde başına gelen varsa yardımcı olabilirmi?

Eşime sperm testi yaptırdık agutinasyon(+++)çıktı diyer sonuçları güzel doktora daha göstermedik sonuçları aynı şekilde başına gelen varsa yardımcı olabilirmi?
Benim eşimde de çıkmıştı, doktor hiç önemsemedi, az su içmekten de olur bol su içsin eşiniz dedi o kadar

Peki sonrasında hamile kaldınmı biz 9 aydır korunmuyoruz ama hala bi gelişme yok

Ben öncesinde 2 kere hamile kaldım ama devamı gelmedi, biri kürtaj biri kimyasal gebelik oldu. Sonra spermiyogram yaptırdık, o şekilde çıktı, doktor önemli değil dedi, sonra da 5 ay geçti hamile kalamadım. Klomen ve çatlatma iğnesi de kullanıyorum 2 aydır

İnş. Sonucunda bebişine kavuşursun banada serophone verdi bi kutuda 10 tane var bana 5 tanesini iç dedi yumurtaları olfunlaştırıp çatlatma iğnesi yapıcam dedi 11 de gidicem bakalım ne olacak ...

Canim spermlerim birbirine yapısmasi bildigim kadarıyla bizde çıkmadı böyle birsey canim cok sukur...ama bu sekilde olanlarin spermlerini yıkıyorlar diye biliyorum çünku spermler döllenme yapamiyor galiba.

Canim spermlerim birbirine yapısmasi bildigim kadarıyla bizde çıkmadı böyle birsey canim cok sukur...ama bu sekilde olanlarin spermlerini yıkıyorlar diye biliyorum çünku spermler döllenme yapamiyor galiba.

Hiç anlamıyorum benim doktor hiç önemsemedi, ben klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum ama belki de boşuna...Of :(

77512"]Sağol canım, doktora bidaha gittiğimde sorarım belki[/QUOTE]
Canim burda bir topik vardi sperm yapisikligi diyemiydi acaba birr bak istersen orda da bilgiaalabilirsin ben tesadüfen bakmistim ve sonra tahlilleri gözden geçirdim temizdi demekki dr.ondan bisey dememiş....

Back
X