- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.985
- 528
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Artistik bir şekilde dehledim, arkamdan Burhan Altıntop yalancı diyip gülmesini istemem kız.Daha çok hırs yapar arkadaşların sen çalışıyorsun diye onları motive ettin yaa.
1 Mantıklı bir bahane bulman gerek sınava girmemek için
2 iş yerindeki flörtünü anlat bakışiir misiniz?
Valla güldürdün Allah' ta seni güldürsün canım. Sinavini kazinirsin ınsÇok az bir zaman sonra idarecilik sınavı var. İş arkadaşlarıma kitaplar alıp aylar öncesinden deli gibi çalıştığımı söyledim. Hiç öyle bir şey yok. Aylardır kıçımı devirip yatıyorum. Sınav hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim. Yalan söylememin sebebi de hiç birinden hazzetmemem ve sınavda rakibim olmaları. Arada grupta bunla ilgili bana soru falan soruyorlar
Hadi diğerleri de umrumda değil iş yerinde eski flörtüm de duymuş bunu yani baya yayılmış bana bunla ilgili mesaj attı. Yarım ağız cevap verdim, hazırlandım dedim.
Çok yakında yalanım ortaya çıkacak. Diğerlerini sallamıyorum ama rezil olacağım insanlar olacak.
Niye böyle bir yalan söylediğim hakkında hiçbir fikrim yok . Yazın yediğim hurmalar kışın kıçımı tırmalar hesabı oldu. Sonuçlardan sonra ya bana yalancı diyecekler ya da o kadar çalışmış mal gibi yapamamış diyecekler. Bundan dolayı biraz tedirgin hissediyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
Değilmi ama nasıl olsa yalan söyleme becerisi var"Oof anlamadim ki bi yanlislik var herhalde. Cok sasirdim, asla boyle bir sonuc beklemiyodum" seklinde bir tiyatro sergileyeblrsin
tfh iyiki bugün bu konuyu açtın sayende yüzüm güldü, Allah seninde yüzünü güldürsünAaabebişim siz bozuk musluğa dönmüşsünüz kız
Dürüst yalancı.
Aa evet ben de bu durumdayımGüldükçe şır şır di mi
Sürekli başımı derde sokuyorumKemal Sunal filmi adı gibi bkz. Korkusuz Korkak!
Burhanıma da bu yakışır, o asla sıradan olayların kadını olamaz.
Film gibi bebişim
Yalanı baştan yanlış soylemissin tam aksine çalışmadım bakalım ya diyecektin. Geçersen vay be çalışmadan geçti diyeceklerdi havan olacakti kalsan zten calismamisti diyeceklerdiÇok az bir zaman sonra idarecilik sınavı var. İş arkadaşlarıma kitaplar alıp aylar öncesinden deli gibi çalıştığımı söyledim. Hiç öyle bir şey yok. Aylardır kıçımı devirip yatıyorum. Sınav hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim. Yalan söylememin sebebi de hiç birinden hazzetmemem ve sınavda rakibim olmaları. Arada grupta bunla ilgili bana soru falan soruyorlar
Hadi diğerleri de umrumda değil iş yerinde eski flörtüm de duymuş bunu yani baya yayılmış bana bunla ilgili mesaj attı. Yarım ağız cevap verdim, hazırlandım dedim.
Çok yakında yalanım ortaya çıkacak. Diğerlerini sallamıyorum ama rezil olacağım insanlar olacak.
Niye böyle bir yalan söylediğim hakkında hiçbir fikrim yok . Yazın yediğim hurmalar kışın kıçımı tırmalar hesabı oldu. Sonuçlardan sonra ya bana yalancı diyecekler ya da o kadar çalışmış mal gibi yapamamış diyecekler. Bundan dolayı biraz tedirgin hissediyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
Sonu belli de yine de bir umut şöyle notlara bir bakarım burdan çıkabilirsemYalanı baştan yanlış soylemissin tam aksine çalışmadım bakalım ya diyecektin. Geçersen vay be çalışmadan geçti diyeceklerdi havan olacakti kalsan zten calismamisti diyeceklerdisonunu düşünen kahraman olamaz diyerek kendini cesaretlendir evrene pozitif enerji gönder ( umarım geçersin )
Banlatalım seni kendi rızanla cıkamıyosanSonu belli de yine de bir umut şöyle notlara bir bakarım burdan çıkabilirsem
O zaman da uzaktan bakarımBanlatalım seni kendi rızanla cıkamıyosan
Hayat bir sınav zaten anacim boşverrrSonu belli de yine de bir umut şöyle notlara bir bakarım burdan çıkabilirsem
Dehleyecek bir adamım bile yok.Ya sınav kolay çıkarsa belki yaparsın hemen umutsuzluğa kapılmayalım onlar kim önemli olan senin hedeflerin. Dehlediğin adamı takma kafana
Nuranka'dan taktik al . Instagram'da bulmuş üstüne nişanlanmış üstüne,, neyse.Dehleyecek bir adamım bile yok.
Son dehledigimin üstünden dokuz ay geçmiş.
ahh ah B Burhan Burhanitto
Nuranka'nin zirvesine benim ulaşmam ZorNuranka'dan taktik al . Instagram'da bulmuş üstüne nişanlanmış üstüne,, neyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?