- 20 Ocak 2010
- 47.019
- 173.989
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Ferihaa benceAşkı memnu Nihal mi oluyum
Hee?İdarecilik mi
PuhhahaKeşke sınavda kk dan konular sorsalar 1.ci olurdun
Kendimi gördümÇok az bir zaman sonra idarecilik sınavı var. İş arkadaşlarıma kitaplar alıp aylar öncesinden deli gibi çalıştığımı söyledim. Hiç öyle bir şey yok. Aylardır kıçımı devirip yatıyorum. Sınav hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim. Yalan söylememin sebebi de hiç birinden hazzetmemem ve sınavda rakibim olmaları. Arada grupta bunla ilgili bana soru falan soruyorlar
Hadi diğerleri de umrumda değil iş yerinde eski flörtüm de duymuş bunu yani baya yayılmış bana bunla ilgili mesaj attı. Yarım ağız cevap verdim, hazırlandım dedim.
Çok yakında yalanım ortaya çıkacak. Diğerlerini sallanıyorum ama rezil olacağım insanlar olacak.
Niye böyle bir yalan söylediğim hakkında hiçbir fikrim yok . Yazın yediğim hurmalar kışın kıçımı tırmalar hesabı oldu. Sonuçlardan sonra ya bana yalancı diyecekler ya da o kadar çalışmış mal gibi yapamamış diyecekler. Bundan dolayı biraz tedirgin hissediyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
Nurankanin medeni hali nedir?Keşke sınavda kk dan konular sorsalar 1.ci olurdun
2. Soru için yarı yarıya joker istiyorumNurankanin medeni hali nedir?
A)evli b)bekar c)nisanli d)devletten evli imamdan bekar
Rainy manita bulmak icin kac yasin okumustur?
A)40 b)50 c)60 d)70
Zorunlu alanin nisanlisinin maasi nedir?
A)30k b)20k c)10k d)0
Nurankanin medeni hali nedir?
A)40 b)50 c)60 d)70
A)30k b)20k c)10k d)0
Özellikle musonun konusundan da soru olmalı, en önemli unite o çünküNurankanin medeni hali nedir?
A)40 b)50 c)60 d)70
A)30k b)20k c)10k d)0
Musonun cocuguna hain uvey ana ne pisirmedi?Özellikle musonun konusundan da soru olmalı, en önemli unite o çünkü
geriye söylenecek tek bir yalan kaldi o zaman,sınav günü çok hastaydım 40 derece ateşle girdim sınava o kadarda çalışmıştım yaraaabbbiiim neden beenn fln vs.klasik bir yalan ama, yemeselerde cok yorum yapamazlar:)Çok az bir zaman sonra idarecilik sınavı var. İş arkadaşlarıma kitaplar alıp aylar öncesinden deli gibi çalıştığımı söyledim. Hiç öyle bir şey yok. Aylardır kıçımı devirip yatıyorum. Sınav hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim. Yalan söylememin sebebi de hiç birinden hazzetmemem ve sınavda rakibim olmaları. Arada grupta bunla ilgili bana soru falan soruyorlar
Hadi diğerleri de umrumda değil iş yerinde eski flörtüm de duymuş bunu yani baya yayılmış bana bunla ilgili mesaj attı. Yarım ağız cevap verdim, hazırlandım dedim.
Çok yakında yalanım ortaya çıkacak. Diğerlerini sallamıyorum ama rezil olacağım insanlar olacak.
Niye böyle bir yalan söylediğim hakkında hiçbir fikrim yok . Yazın yediğim hurmalar kışın kıçımı tırmalar hesabı oldu. Sonuçlardan sonra ya bana yalancı diyecekler ya da o kadar çalışmış mal gibi yapamamış diyecekler. Bundan dolayı biraz tedirgin hissediyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
Ayyyyy işedimMusonun cocuguna hain uvey ana ne pisirmedi?
A)sucuk b)pirzola c)kofte d)pizza
İdarecilik bana atadan yadigar mı deseydim hshshAhahaha ne gerek vardı böyle bir yalana? Madem atacaktınız şöyle sağlam bir şey uydursaydınızBüyük büyük dedemden miras kaldı falan
Ayyyyy işedim
sınavda bayılAşkı memnu Nihal mi oluyum
Nihali izliyim biraz oyunculuk dersi alıyımsınavda bayıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?