Ağzım kokuyormuş :( evleneceğim çok acil yardim istiyorum

bir eczaneye git düğüne kadar bir ilaç var engeller bir kaç haftaya kadar...
sonrasında diş hekimi, dahiliye ve kbb yolları görünür.
ben de aşamadım bu sorunumu hala maalesef
Hangi ilaç acaba? Özelden paylaşırsanız sevinirim.

Herkesin soyledigini soyliycem ben de hemen bir dis hekimine gidin ..muhtemelen curuk vardir baska soyleyecek birsey bulamadim

Bademcik taşı olabilir doktora gidin. Genelde bademcik taşı oluyor. Bunu paylaşmak istemezdim ama herkes bilmek ister belki :) Midesi bulananlar bakmasın.

En etkili çözüm doğuş marka sallama yeşil çay ,kesin ve etkili tavsiye ederim koku kalmaz

Maydonoz ağız kokusunu alıyor alışkanlık haline getirip devamlı yiyebilirsin. Mint diye ufak şeker var o çok etkili bi kutuda baya var onu kullanabilirsin. Bide dilini fırçalamışım zaman dilinin üzerinide iyice yıka . Bademcik sorunun var mı? Oda koku yapıyor olabilir .

Ben nisanliyken rahatsiz olmustum esimin agiz kokusundan ama soyleyememistim.
Sonra dişim agriyor dedi birgun bana da firsat cikti. Zorla randevu aldirdim doktora gitti diş taşlarini temizlemişler . sonrasinda duzenli fircalamasi icinde yemin ettirmiştim. O gun bu gundur kokmuyor :)

Dislerinizde ve dis etinizde sorun yoksa migdenizden gelebilir. Agzinizi her gun elma sirkesiyle gargara yapin, deniz tuzu suyla karistiripta yapabilirsiniz. Bunu yapmadan once ozel kurdanla dislerin aralarini temizleyin. Dilinizi ve arkalarini iyi fircalayin. Hepsinden once bir disci sonrada hastahanede migdenize baktirin. Gecmis olsun

Dişlerinizi günde en az 2 kere fırçalayın ve mutlaka diş ipi kullanın, dil temizleyicili fiş fırçaları seçip dilinizi temizleyin. Bunları yapıyorsanız ve hala kokuyorsa dişçiye gidip ağzınıza baktırın. Hala olmadıysa kulak burun boğaza gidin bademcik taşı olabilir. O da olmadıysa midenizde problem vardır.

Arkadaşlar olabilecek neredeyse bütün ihtimalleri yazmışlar.
Umarım çözüm olur.
Ama asıl merak ettiğim, eşin bunu kibarca nasıl söyledi?
Bazen eşim olmasa bile tanıdıklara söylemek istiyorum ama söyleyemiyorum.
Kibarcası nasıl ki

Dişlerini temizlet ve düzenli sabah akşam fırçala. Ağız bakım suyuyla temizle. Diştaşı falan varsa koku yapar.

Bende de geniz akıntısı oluyor sinüzitten dolayı ve maalesef o da koku yapıyor. Bir hafta antibiyotik kullansam 15 gün sonra tekrar ediyor. Nasıl çözerim bilemedim.

ağzının koktuğunu kişi kendisi bilebiliyor mu acaba? yoksa illa başkasının mi demesi gerek?
Yok bilemiyor genel de tepki alnlar da ya sakiz ciyniyor yada uzak tan konusuyor..zor bir durum genel anlamda mide ve bogaz dan kaynaklaniyor..

ağzının koktuğunu kişi kendisi bilebiliyor mu acaba? yoksa illa başkasının mi demesi gerek?

Bende bir donem vardi, kimse söylemedi aksine anneme, eşime sordum yok sana oyle geliyor dediler. Sonra diyetimi değiştirdim ve dislerimi temizlettim gecti, hangisinden kaynakliydi bilmiyorum, dislerimin arka kisminda distasi vardi ama o koku yapiyormus okuduklarima gore.

Agzimizin kokup kokmadigni nasil anlayabiliriz aslinda bunu bilmeye ihtiyacim var hep merak etmisimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…