Birine yakindan konus.Kokuyor mu diye sor.Opusunce bir de:)Bazilarinin kendine gelmiyor gibi.Agzimizin kokup kokmadigni nasil anlayabiliriz aslinda bunu bilmeye ihtiyacim var hep merak etmisimdir
Esime sormak isterdim ama utanirm yaBirine yakindan konus.Kokuyor mu diye sor.Opusunce bir de:)
Esime sormak isterdim ama utanirm yakotu bi durum cidden keske kendmiz bilebilsek.Alkolmetreler gibi kokumetre diye bi alet olsa ufleyince koku orani ciksa yaa onu icat etse biri niye etmiyor ki baya da satar yilin inovasyon odulunu bile alir
Misvak kokuyu alır eşim bir paket sigara içiyor hergün ama hiç koku gelmez ondan sen düşün yani misvak kullan faydalıdaKızlar nikahimiz oldu ancak dugunume 1 hafta kaldı. Eşimle yakinlastigimizda âgzimin koktugunu söyledi kibarca. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Ne yapabilirim? Bitkisel bir çözümü var mı?
Yok maalesef, iyi gelen doğal bir şey olmadı henüz. Biraz baskılıyor ama yine aynı.Koalina geniz akintisi icin sicak caylar bol sivi.
Ağzınızın kokup kokmadığını anlamak için bileğinizi yalayın, üfleyip ıslaklığı kurutun, sonra bileğinizi kokladığınızda aldığınız koku ağız kokunuzdurşaka yapmıyorum he ciddiyim.
Ayyyy Süpersiniz sürekli bilegimi yalasasim geliyor hahahah :)
benim nişanlım da söyledi ki zaten ben kendim çok ciddi rahatsızım kokudan...
hep geçici çözümler bulabiliyorum.
ama dil fırçalamak ve geniz akıntısı varsa durdurmak baya faydalı oluyor.
O zaman beni en iyi sen anlarsın. Yakinlasamiyorum artık opemiyorum bile. Çok kötüyüm bu yüzden.
Ağzınızın kokup kokmadığını anlamak için bileğinizi yalayın, üfleyip ıslaklığı kurutun, sonra bileğinizi kokladığınızda aldığınız koku ağız kokunuzdurşaka yapmıyorum he ciddiyim.
Aynen ya.Bende de geniz akintisi oluyor arada yogun oluyor.Dedidigim seyler gecici etki ediyor.Keske net cozumler bulabilsek.Yok maalesef, iyi gelen doğal bir şey olmadı henüz. Biraz baskılıyor ama yine aynı.
Kokuyu kendinjz alabiliyor musunuzbenim nişanlım da söyledi ki zaten ben kendim çok ciddi rahatsızım kokudan...
hep geçici çözümler bulabiliyorum.
ama dil fırçalamak ve geniz akıntısı varsa durdurmak baya faydalı oluyor.
Maydonuzun bu konuda faydalı olduğunu duymuştum deneyebilirsiniz ztn çok faydalı bir sebze her gün yemeğe çalışın birçok faydasını görürsünüz inşallah :)Kızlar nikahimiz oldu ancak dugunume 1 hafta kaldı. Eşimle yakinlastigimizda âgzimin koktugunu söyledi kibarca. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Ne yapabilirim? Bitkisel bir çözümü var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?