Ağzım kokuyormuş :( evleneceğim çok acil yardim istiyorum

Tuzlu suyla gargara anneme cok fayda etmisti.Gercekten guzel gargara ben de arada yapiyorum .Hergun yapmak lazim aslinda.

Kotu yapulmis kaplama ayrik disler de koku sebebi.

Son düzenleme:
Birine yakindan konus.Kokuyor mu diye sor.Opusunce bir de:)
Esime sormak isterdim ama utanirm ya kotu bi durum cidden keske kendmiz bilebilsek.Alkolmetreler gibi kokumetre diye bi alet olsa ufleyince koku orani ciksa yaa onu icat etse biri niye etmiyor ki baya da satar yilin inovasyon odulunu bile alir

Ağzınızın kokup kokmadığını anlamak için bileğinizi yalayın, üfleyip ıslaklığı kurutun, sonra bileğinizi kokladığınızda aldığınız koku ağız kokunuzdur şaka yapmıyorum he ciddiyim.

Kızlar nikahimiz oldu ancak dugunume 1 hafta kaldı. Eşimle yakinlastigimizda âgzimin koktugunu söyledi kibarca. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Ne yapabilirim? Bitkisel bir çözümü var mı?
Misvak kokuyu alır eşim bir paket sigara içiyor hergün ama hiç koku gelmez ondan sen düşün yani misvak kullan faydalıda

Ayyyy Süpersiniz sürekli bilegimi yalasasim geliyor hahahah :)

Ağız kokuları ya mide ya da diş kaynaklıdır. Her ikisi içinde, sabah erkenden randevu alın. Düğüne az kalmış, vakit kaybı yaşamamış olursunuz.
Önce bir diş hekimine muayene olun. Daha sonra şikayetinizi de söyleyerek; bir de midenize baktırın.
Doktora gidecek vakit bulamazsanız; ağız gargarası ya da spreyi alıp kullanın, mentollü küçük draje şekerler alın, fesleğen yada nane çiğneyin. Bunlar doktora gidene dek geçiçi acil çözümler; gün içinde tekrarlarsanız bir sıkıntı kalmaz. Dişlerinizide düzenli fırçalayın tabi. Bol bol su için. Her yemekten sonra mutlaka yapin bunları.

benim nişanlım da söyledi ki zaten ben kendim çok ciddi rahatsızım kokudan...
hep geçici çözümler bulabiliyorum.
ama dil fırçalamak ve geniz akıntısı varsa durdurmak baya faydalı oluyor.

benim nişanlım da söyledi ki zaten ben kendim çok ciddi rahatsızım kokudan...
hep geçici çözümler bulabiliyorum.
ama dil fırçalamak ve geniz akıntısı varsa durdurmak baya faydalı oluyor.

O zaman beni en iyi sen anlarsın. Yakinlasamiyorum artık opemiyorum bile. Çok kötüyüm bu yüzden.

Evet doğru bu ben de anlamak için çaktırmadan bileğimi yalarım ehehe :)

Yok maalesef, iyi gelen doğal bir şey olmadı henüz. Biraz baskılıyor ama yine aynı.
Aynen ya.Bende de geniz akintisi oluyor arada yogun oluyor.Dedidigim seyler gecici etki ediyor.Keske net cozumler bulabilsek.

Hindistan cevizi yagi ile gargara yap agzinda calkala 3-5 dk...
Hatta kil ve hindistan cevizi yagi ile macun yap dislerini fircala haftada iki defa felan..
Dilin uzerinde de tabaka olusuyor onun icinde özel dis fircalari var arka taraflari kirtikli..onunla dilin ustundeki tabakayi al her dislerini fircalayasinda..

Tabi doktora gitmeyi ihmal etme..belki özel bir sorunun vardir bu konuda.

Kızlar nikahimiz oldu ancak dugunume 1 hafta kaldı. Eşimle yakinlastigimizda âgzimin koktugunu söyledi kibarca. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Ne yapabilirim? Bitkisel bir çözümü var mı?
Maydonuzun bu konuda faydalı olduğunu duymuştum deneyebilirsiniz ztn çok faydalı bir sebze her gün yemeğe çalışın birçok faydasını görürsünüz inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…