- 5 Mart 2013
- 164
- 43
- 28
- Konu Sahibi Rengarenkolmak
-
Kahve yaptım mutfakta sigara içiyorum öyle işteBi çay demleyin,için...
Gerisini boşverin
Haketmiyor mantığı beni rahatsız ediyor sanırımKimse size gulumsemek zorunda degil ancak siz birine yol tarifi soruyorsaniz gorgu kurallarinca tesekkur etmek durumundasiniz.
Bunun nesi sevimlilik, nesi iyilik?
Ornegin bir baskasi da kamyoncu soylemi bulabilir "sag ol"u.
Yani kabalasinca cok dogal olmus olmuyorsunuz.
Henüz bir artısını görmedim. Belki de bu nedenle ne gerek var modundayım ve kanser gibi bir huy bir illet sanki bu naziklik dedigimiz şey.Sen cok guzel bi insansin bunu hic unutma.
Etrafta ruhsuz, gozleri olu kalbi olu insanlarla dolu. Onlardan biri olma. Fazlasiyla varlar zaten.
Bende bir insana gereginden fazla tesekkur ettigimin farkina variyorum cogu kez. Bu bazen beni utandiriyor. Yerdeki copu kaldirip atsa biri "aaa ne guzel" deyip gecemiyorum. Defalarca kez tesekkur... Ama olsun dunyanin demek buna da ihtiyaci var. Bu halimin arti olarak dondugu cok yeri de oldu bazi insanlar icimdeki guzelligi buyuttuler.
Iyi insanlarin yaninda bu halinle cok deger goreceginden eminim.
Haketmiyor mantığı beni rahatsız ediyor sanırım
Düşen burnu almak ne demek? Ay zaten modum yerlerde cidden anlamadım niye bağırır gibi yaziyorsunYok artik.
Aileniz degil, arkadasiniz degil, yaptiginiz iyilik degil, jest degil, alti ustu tesekkur.
Siz yol tarifini hangi becerilerinizle hak ettiniz acaba?
Bence o dusen burnunuzu aliniz yerden.
Gereksiz buldugun yer; kirildigindan, deger bulamadigindan kaynaklaniyor.Henüz bir artısını görmedim. Belki de bu nedenle ne gerek var modundayım ve kanser gibi bir huy bir illet sanki bu naziklik dedigimiz şey.
Yaşadığım şey tam olarak bu yazdıkların. Sanki 2 karakter arasına sıkıştımO halde içinden geldiği gibi davran tatlım, seni tutan nedir? Zorla gülümseyen, zorla nazik olan biri Nasıl oluyor anlamıyorum! Bende genelde saf grubuna giren tiplerdenim, hayır diyemem, kimseyi kıramam, bu yüzdende cok kullanılmısımdır halada kullanmak isteyenler olur. Ama aptal değilim onları seziyorum fakat ses etmiyorum insanlar beni aptal olarak görüyorsa görsünler, umrumda bile değil. Haklarımı, özgürlüğümü ezdirmem kimseye ama beni saf görmelerine karışmam, herkes kendine yakıştığı sekilde davranır
O zaman baskın olanı seçki Mutlu ol, kimseye seni yargılamasına izin verme, kullanmasınada. saf değilsin ama insanlar seni Böyle görüyor diye değişme. Zaten herkes yine görmek istediği sekilde görmeye devam edecek. Yani kısacası başkası olma kendin olYaşadığım şey tam olarak bu yazdıkların. Sanki 2 karakter arasına sıkıştım
nezaketlı bırı olmak saflık degıl. ne yazıkkı herkez bızım gıbı olmuyor cesıt cesıt ınsan bırarada yasıyoruz. ama sizin artı bır özellıgınız var ve sız bundan sıkayet edıyorsunuz. bende oyleyım. kıbar ve nezaketlı davranıslarım artnıyetlı olunca karsındkı samımıyetsız bıle algılanıyor. ınsanlara gore yasarsak yandıkBu gece de modum düştü dün böyle değildi.
Bazen gerçekten çok aptal olduğumu düşünüyorum. Insanlarla iletişimim dışarda çok "nazik"tir. Bundan bile rahatsız oluyorum. Niye bu kadar sevimli gorunmeye çalışıyorum niye hep gülümseyorum ve teşekkür ediyorum ki...
O kadar kötü suratsız insanlar varken...
Yol sorduğun adam senin suratina bakmıyor ama sen minnet duyuyor gibi teşekkür ediyorsun. Saaoll de bas git işte.
Yalnızlık mı bu yoksa hala çocuk gibi mi davranıyorum bilmiyorum.
Keşke bu kadar iyi davranmasaydım dediğim günlük iletişimlerim oluyor.
Kötü biri olmak istemiyorum ama bu kadar da saftirik görünmek istemiyorum. Çok iyi biriyim demiyorum. Değilim de zaten. Ama çok saf olduğumu düşünüyorum.
Bunu artık bir hastalık olarak görmek üzereyim istemiyorum çünkü.
Kimseye sevimli sevecen görünmek istemiyorum ya da gerekli gereksiz diyelim.
Niye aşamıyorum bunu bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?