Ağzıma terlikle vurasım geliyor!

Rengarenkolmak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
164
43
28
Bu gece de modum düştü dün böyle değildi.
Bazen gerçekten çok aptal olduğumu düşünüyorum. Insanlarla iletişimim dışarda çok "nazik"tir. Bundan bile rahatsız oluyorum. Niye bu kadar sevimli gorunmeye çalışıyorum niye hep gülümseyorum ve teşekkür ediyorum ki...
O kadar kötü suratsız insanlar varken...
Yol sorduğun adam senin suratina bakmıyor ama sen minnet duyuyor gibi teşekkür ediyorsun. Saaoll de bas git işte.
Yalnızlık mı bu yoksa hala çocuk gibi mi davranıyorum bilmiyorum.
Keşke bu kadar iyi davranmasaydım dediğim günlük iletişimlerim oluyor.
Kötü biri olmak istemiyorum ama bu kadar da saftirik görünmek istemiyorum. Çok iyi biriyim demiyorum. Değilim de zaten. Ama çok saf olduğumu düşünüyorum.
Bunu artık bir hastalık olarak görmek üzereyim istemiyorum çünkü.
Kimseye sevimli sevecen görünmek istemiyorum ya da gerekli gereksiz diyelim.
Niye aşamıyorum bunu bilmiyorum.

Kimse size gulumsemek zorunda degil ancak siz birine yol tarifi soruyorsaniz gorgu kurallarinca tesekkur etmek durumundasiniz.
Bunun nesi sevimlilik, nesi iyilik?

Ornegin bir baskasi da kamyoncu soylemi bulabilir "sag ol"u.
Yani kabalasinca cok dogal olmus olmuyorsunuz.

Haketmiyor mantığı beni rahatsız ediyor sanırım

Sen cok guzel bi insansin bunu hic unutma.
Etrafta ruhsuz, gozleri olu kalbi olu insanlarla dolu. Onlardan biri olma. Fazlasiyla varlar zaten.
Bende bir insana gereginden fazla tesekkur ettigimin farkina variyorum cogu kez. Bu bazen beni utandiriyor. Yerdeki copu kaldirip atsa biri "aaa ne guzel" deyip gecemiyorum. Defalarca kez tesekkur... Ama olsun dunyanin demek buna da ihtiyaci var. Bu halimin arti olarak dondugu cok yeri de oldu bazi insanlar icimdeki guzelligi buyuttuler.
Iyi insanlarin yaninda bu halinle cok deger goreceginden eminim.

Henüz bir artısını görmedim. Belki de bu nedenle ne gerek var modundayım ve kanser gibi bir huy bir illet sanki bu naziklik dedigimiz şey.

Yok artik.
Aileniz degil, arkadasiniz degil, yaptiginiz iyilik degil, jest degil, alti ustu tesekkur.
Siz yol tarifini hangi becerilerinizle hak ettiniz acaba?

Bence o dusen burnunuzu aliniz yerden.
Düşen burnu almak ne demek? Ay zaten modum yerlerde cidden anlamadım niye bağırır gibi yaziyorsun

ben de market/mağaza çalışanlarına teşekkür ettiğimde veya kolay gelsin, iyi günler vs başka nezaket sözleri söylediğimde çalışan kişi cevap vermediğinde veya arkasını dönüp gittiğinde, kendimi salak gibi hissediyorum. ama maalesef düdük insanlarla nazik insanları ayırt edemeyeceğimiz için nazik olmaya devam etmeliyiz.

Henüz bir artısını görmedim. Belki de bu nedenle ne gerek var modundayım ve kanser gibi bir huy bir illet sanki bu naziklik dedigimiz şey.
Gereksiz buldugun yer; kirildigindan, deger bulamadigindan kaynaklaniyor.
Ben nazikligimle ovunurum. Ovunulecek bisey cunku. Gereksiz asla degil.
Etrafimiz haril haril calisan, ayagi topraga basmayan,cicekleri satin alan, merhameti unutmus, ailesi ile iki saniye goz temasini kuramayan insanlarla dolu.Kaba taslak yasiyoruz bu dunyayi. Ve dunyada ask sevgi en cok yipratilan duygular. Tabi ki bu dunya sizin "nazik"liginizi yipratir.Sizin nazikliginiz baskasinin yaninda bi espiri gibi bile durabilir.
Alisin. Sevin. Kendinizi tebrik edin bence.

O halde içinden geldiği gibi davran tatlım, seni tutan nedir? Zorla gülümseyen, zorla nazik olan biri Nasıl oluyor anlamıyorum! Bende genelde saf grubuna giren tiplerdenim, hayır diyemem, kimseyi kıramam, bu yüzdende cok kullanılmısımdır halada kullanmak isteyenler olur. Ama aptal değilim onları seziyorum fakat ses etmiyorum insanlar beni aptal olarak görüyorsa görsünler, umrumda bile değil. Haklarımı, özgürlüğümü ezdirmem kimseye ama beni saf görmelerine karışmam, herkes kendine yakıştığı sekilde davranır

Yaşadığım şey tam olarak bu yazdıkların. Sanki 2 karakter arasına sıkıştım

Yaşadığım şey tam olarak bu yazdıkların. Sanki 2 karakter arasına sıkıştım
O zaman baskın olanı seçki Mutlu ol, kimseye seni yargılamasına izin verme, kullanmasınada. saf değilsin ama insanlar seni Böyle görüyor diye değişme. Zaten herkes yine görmek istediği sekilde görmeye devam edecek. Yani kısacası başkası olma kendin ol insanlar icin değişme, sen hödügün birine niye nazik davrandım diye üzülüyorsun ama bu senin karakterin, yine baskası icin değişmek istiyorsun, değişeceksen kendin icin değiş

Merhaba, ben yeni üyeyim, ilk yorumumu da size yazıyorum :) Sizin ne demek istediğinizi çok iyi anladım, bırakın herşeyi herkesi bu kadar kafanıza takmayı, kendinizi olumsuz eleştiriyorsunuz, aslında sizinki zoraki bir durum değil, fıtratınız böyledir ki bu kötü bir şey değilki.. Siz kendi farkındalığınızı yaşıyorsunuz aslında.. İnsanların içi kararmışsa siz ne yapabilirsiniz? Takmayın bu kadar..

Ayni sorunu yasiyorum.

Kimseyle kötü olamiyorum. Olsam da içim içimi yiyor. Hep iyiye yoruyorum birseyleri ister istemez. Eşimde çok saf düşünceli olduğumu söylüyor. Is hayatında çok zorluğunu gördüm eşimde yapmamam gerektiğini söylüyor ama engel olamiyorum.
Bir işin için de fesatta olabilir dikkat edeyim dedikce de herşey fesat gibi düşünüyorum.
Gül tesekkur et,özür dile..... bıktım artik. Bana gıcıklık yapan eltimi sırf iyi olalım diye evime çağırdım. Suratı yine asikti ay ona rağmen done done geldiği icin tesekkur ettiğimi eşim uyarınca farkettim. Çok mal hissediyorum kendimi

nezaketlı bırı olmak saflık degıl. ne yazıkkı herkez bızım gıbı olmuyor cesıt cesıt ınsan bırarada yasıyoruz. ama sizin artı bır özellıgınız var ve sız bundan sıkayet edıyorsunuz. bende oyleyım. kıbar ve nezaketlı davranıslarım artnıyetlı olunca karsındkı samımıyetsız bıle algılanıyor. ınsanlara gore yasarsak yandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…